2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tv izledik derken?

kizlar biz beslenmeyi anneanne onderliginde beslenme seklinde yapiyoruz. masallah cok guzel geciyor puturlu taneli ne varsa yiyocr hatta mama sandalyemiz olsa blw yi bile becerir ama ben blw yi 9. ayda veya 1 yasayinca yapacagim simdi hem riskli hem de zor cunku bizim kiz acikinca cok huysuz oluyor

Belki de ek gıdaya hazır değildir henüz? Ne istediğini gayet iyi göstermiş bebeğin :)

Ekran goruntusune maruz kalmasi sesini bile duymasi gelişimini olumsuz etkilemekle birlikte uyku sorunlarina da yol acar. Uyumaz, uykusunda korkar cocuk. 2 yasina kadar sifir ekran görüntüsü olmali

Dış yerleri sis mi çok bizimkinin 1 tane var diğeri aşırı kabarık dün gece yapmadan önce zeytinyağına karanfil koydum beklettim dış etlerine surdum 3 saate yakın uyudu sende dene istersen rahatlatır belki

off yarama dokundun resmen bi kaşık zorla yoğurt bi kaşık o da inanmazsın zorla yulaf ununa meyve puresi koyup yedirmeye calışıyorum başkada bişi yok yumurtaymış peynirmiş pekmezmiş yok sebzeymiş ağzına geleni de püskürüyo

Benimkine ekran göstermiyom ama müziksiz uyumuyo malesef tlfdan acip uyutuyom

Muzigi ben de dinletiyorum :) telefondan çaktırmadan acip onun goremeyecegi yere koyuyorum. Telefonun eglenceli bisey oldugunu anlamasin diye. Telefonu sadece iletişim araci olarak bilsin. Sonra arkamizdan yutuup yutuup diye aglamasinlar :)

Canım birşey soracağım mesela çorba vs verilmiyor mu blw de? Dediğin gibi fincan tutmak bu aydaki bebekler için güç bişey bide ondan bişiler içmek. Bende istiyorum kendi yesin ama aklıma takılan çorba kıyma tavuk yoğurt nasıl yiyecek bunları

Ekran goruntusune maruz kalmasi sesini bile duymasi gelişimini olumsuz etkilemekle birlikte uyku sorunlarina da yol acar. Uyumaz, uykusunda korkar cocuk. 2 yasina kadar sifir ekran görüntüsü olmali
ayy kusura bakmada gülesim geldi iki yaşına kadar ekran görüntüsü bile yok mu ...hemde şimdiki çocuklara tlf nu görünce ağlamaya başlıyo bende aynen böyle diyordum cok zararlı yarım saatte beyni doluyor tv de falan diye ama şimdi az baksa şükredeğim tv ye ona bakmak mı yapılacak onca tehlikeli şey varken tv ye bakar mı zamane çocukları
halıyla temas etmesin diye halının üzerine pike serdim sen sarıl pikeye dolana dolana yuvarlan bi arkamı döndüm ki kız yok bi yığın olmuş pike uğultu geliyo baş nerde ayak nerde belli değil onu açıp çıkarana kadar on yaş yaşlandım ..he belki ihmalden diyeceksiniz ama emin olun kaşla göz arasında oldu herşey....bulaşık makinesinden tabak alıp dolaba koyuyordum uzandım ayağımı geriye uzattım baktım bişi değdi eğer yere koysam tam karnına koyacaktım diğer ayağımla zıpladım da üzerine basmadım ...bu bi kaç örnek sadece hal böyle olunca tv ye bakmak en masum suç ona da bakmıyor boş iş olduğunu anlamış sanırım

O izl

O izlemedi ki ben izledim o da oda da arkası dönük oyun oynadı babayla

Mumkunse ona da maruz kalmasin. Oglun var sanirim.erkekler otizme daha meyilli oluyorlarmis.
Mutlaka oyunlar deniyorsundur onune su dolu legen koy icine de ufak tefek biseyler at mesela suyla oynasın icinden attiklarini almaya calissin hem cimbizlamayi öğrenmiş olur ve ya yoğurt koy minciklasin belki agzina goturur boğazından bi iki yudum gecmis olur boylece hem yorulur daha cabuk dalar belki uykuya.
Bu arada emeklemeye baslayinca kesinlikle daha kolay uyuyorlar yorgunluktan. Ama tabi uyanikken pesinden kosturmak daha da zorlasiyor :)

O zaman soyle yap sen park yatagini koy tv nin karsisina hic kacamasin yatagin filesinden izler. Belki daha komik olur oyle :)

O zaman soyle yap sen park yatagini koy tv nin karsisina hic kacamasin yatagin filesinden izler. Belki daha komik olur oyle :)
maalesef park yatağımız yok ...dalga geçtiğini anlamadığımı sanma tekrar oku istersen yazdıklarımı tv izlesin kimse istemez çocuğunun...neyse daha fazla sinirimi ifade etmim engel yemek istemem

Benimki emekliyor zapt etmesi çok zor aşırı hareketli ve cok yoran bi cocuk aksama pertim çıkıyor bi bakıyorum onda bişey yok

maalesef park yatağımız yok ...dalga geçtiğini anlamadığımı sanma tekrar oku istersen yazdıklarımı tv izlesin kimse istemez çocuğunun...neyse daha fazla sinirimi ifade etmim engel yemek istemem
Ama neden birlikte gülmüş olduk fena mi oldu ?
Herkesin cocugu kendince yaramaz. Seninki oldugu yerde donuyormus benimki emekliyor, tutunup kalkiyor fayansa yatiyor yattigi yerden fayansi yalıyor terlikleri cigniyor tutunup kalkarken kafa ustu düşüyor buzdolabinin kapisini acip önünde yatıyor kapilari acip kapatip parmaklarini sikistirmaya gayret gosteriyor sandalyeleri cekip uzerine dusurmeye çalışıyor ve daha bir sürü sey. Ve benim 5 dakika tv acmisligim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…