• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İlk kez aşı olduğunda ateşi çok olmuştu çıplak bırakmıştım bide sirkeli bez koydum koltuk altı ayak altı bezini açtım bacak arasına koydum baya fark etmişti ama çok bekletmeden hafif hafif koymuştum
Sirke onerilmiyor havaleye sebep olabiliyormus.
Sirke yerine corabina limon surmeyi tavsiye ediyorlar

Nerdee bu gecede saat başı uyandı hemde saat 3 te bi uyan 45 dk uyanık devamli miymiy ses cikariyor bağırıyor. Dün bi diş çıkardı hala aşırı huysuz yarın aşıları var bide kara kara düşünüyorum :KK43:
Oglumun daha disi cikmadı. Bi de o tarafı var isin demi?? uyku egitimi veren birinden bilgi almak istedim. Egitim detayi ve fiyatlari soyle, http://www.mykundak.com/fiyatlar-2017-2018.html caresizim napcam bilmiyorum. Uyumayi ogretemedim bu cocuga ben

Hanimlr bebegin atesini kulaktan ölcen varmi ve nasil iyimi? Ben simdiye kdar popodan ölcüyodum fakat öyle hareketli oldu ki bazen saglikli bir sonuc alamiyorum. Termallerdende aldim denedim hic memnun deilim arka arkaya ölcünce hep degisik degerler veriyor. Kulaktan ölcer almayi düsünüyorum tavsiyeleriniz ney:)

Maşallahi var ücretlerin almayi düşünüyor musun?
herseyi okuyorum yapmaya calisiyorum.. uyku egitimini denemeye kalktim ama cocuk orda böğürerek çığlıklarla aglamasina ne kadar dayanmam lazim. Olmuyor. Simdi de ayrilik kaygisini arastiriyorum. Ben ise basladiktan sonra azıttı acaba ondan mı ki diye dusunuyorum????

Merhaba anneler oğlum bugün sünnet oldu.yaklaşık girmesi çıkması 15 dk sürdü 5 dk civari uyutarak yapıldı ameliyathanede.ilk çıktığında çok ağladı ağrıdan çok açlık ve korkudan ağladı.Çıktıktan 15 dk sonra emzirebilirsin dedi dr ama çok ağladı ve hırslandığı için emmedi epey uğraştım.Şimdi iyi şükür geceyi de sorunsuz atlatırız inş. blw ciler umutsuzluğa kapılmayın yolun başındayız elbet yiyecekler alışacaklar zaten 1 yaşa kadar temel besin ana öğün anne sütü diğerleri tadımlık. Biz kabak,havuç,brokoli,bal kabağı,pırasa ve yoğurt tadımı yaptık en çok yoğurdu sevdi diğerlerinin yüzüne pek bakmadı.Kahve fincanında verdim yoğurdu çok güzel tutup içebildi

Merhaba anneler oğlum bugün sünnet oldu.yaklaşık girmesi çıkması 15 dk sürdü 5 dk civari uyutarak yapıldı ameliyathanede.ilk çıktığında çok ağladı ağrıdan çok açlık ve korkudan ağladı.Çıktıktan 15 dk sonra emzirebilirsin dedi dr ama çok ağladı ve hırslandığı için emmedi epey uğraştım.Şimdi iyi şükür geceyi de sorunsuz atlatırız inş. blw ciler umutsuzluğa kapılmayın yolun başındayız elbet yiyecekler alışacaklar zaten 1 yaşa kadar temel besin ana öğün anne sütü diğerleri tadımlık. Biz kabak,havuç,brokoli,bal kabağı,pırasa ve yoğurt tadımı yaptık en çok yoğurdu sevdi diğerlerinin yüzüne pek bakmadı.Kahve fincanında verdim yoğurdu çok güzel tutup içebildi
Gecmis olsun atlatmissiniz. Kahve fincanini tamamen onun kontrolune mi biraktin ? Bebegim cok fena ya biraksam karsi duvara firlatir. Ben de dun bardakla verdim ama onun tutmasina müsade ederek alttan kendim tuttum. Ben de bikac gundur blw deniyorum

UcukMavi UcukMavi
Blw yapıyorsun değil mi kacıncı gündesin gelişmeleri arada yazarmısın
Benim kız blw ci cıktı sanırım.canım tam olarak nasıl uyguluyosunuz bilmiyorum ama mesela avokadoyu elmayla püre yapıp verdigimde yada sade sekilde catalla ezip verdigimde yemedi.küçük dilimler seklinde tepsisine koydu afiyetle yedi.biraz tutmada sorun oluyo.avucunun içiyle alıyo ve agzına götürmesi zor oluyo

Hanimlr bebegin atesini kulaktan ölcen varmi ve nasil iyimi? Ben simdiye kdar popodan ölcüyodum fakat öyle hareketli oldu ki bazen saglikli bir sonuc alamiyorum. Termallerdende aldim denedim hic memnun deilim arka arkaya ölcünce hep degisik degerler veriyor. Kulaktan ölcer almayi düsünüyorum tavsiyeleriniz ney:)
Weewell bizimkinin markası, ben memnunum
herseyi okuyorum yapmaya calisiyorum.. uyku egitimini denemeye kalktim ama cocuk orda böğürerek çığlıklarla aglamasina ne kadar dayanmam lazim. Olmuyor. Simdi de ayrilik kaygisini arastiriyorum. Ben ise basladiktan sonra azıttı acaba ondan mı ki diye dusunuyorum????
Şahsi fikrim, evet, işe baslamanla alakalı olabilir. Gündüz göremediği annesiyle gece özlem gidermeye çalışıyor miniğin :)
Biz de sebze tadımlarını bitirdik, bugün tadım listesine göre elmaya geçtim ama yoğurt kafamda hala soru işareti.. Acaba meyvelerden önce mi vermeliydim diyorum, doktor da yoğurtla başlayın demişti ek gıdaya tatlı olmadığından (blw desteklemiyordu gerci). Ama henüz fincan tutma kabiliyeti çok başarılı değil.. Kafamda deli sorular :)
Bir de pırasayı da haşlanmış olarak mı verdin?

Bizimkide gece babayla oyun oynamak istiyor yada kucağında gezdirsin istiyor hele ctesi gecesi hiç uyumuyor sanki babayla tüm gün olcak biliyormuş gibi heyecandan uyumuyor sanırsam :))) ctesi gecesi oturduk 2.5 dan 5 e kadar tv izledik uykusu kaçtı beyefendinin. Öncesinde de sonrasında da zaten saat başı uyandı kabus gibi geceydi

Braun kulaktan ölçer çokta pratik gerçi her kulaktan ölçen normalden biraz fazla gösteriyor.

Ek gida yemiyor içine zeytinyağı da koydum daha akışkan olsun diye ama hala yemiyor tukuruyor resmen yada eliyle çıkarıp üstüne sürüyor ne yapmam lazım bi hafta bekleyip tekrar mi denesem acaba. Memeye vuruyor onu istediğini gösteriyor :((

Back