2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dişleri çıktıktan sonra uyku düzeni yerle bir olan var mı bizden başka? :) Ah ah, biraz uyku tek istediğim... :)
bennnn melek gibi uyuyan kizim 4 gunden beri 1 dakika bile beni uyutmuyor surekli meme istiyor veya kucak istiyor kendi uyuyor oyle ama benim hasatim cikiyor
bu arada kizlar dis hedigi partisi yaptik bugun cok eglendim hic bu kadar eglenecegimi dusunmuyordum

Ben oyle diyemiyorum ya hevesim kirildi. Hic yemeyecekmis gibime geliyor. Cocugu etiketlemekte istemiyorum istahsiz, onu bunu sevmiyor diye. Bazi gunleri hicbir sey vermeden geciriyorum. Hic ek gidaya gecmemis gibiyiz
Gecen eline mor erik verdim altli ustlu disleri oldugu koca bir parca kopardi zeytin kadar diyebilirim ve o parcayi yuttu ogutmeden nazlanmadan yarim erik yedi. Bi kere de kabak denemistim ayni sekilde kopardi ve yuttu. Blw yapsam yiyecek belki

Dişleri çıktıktan sonra uyku düzeni yerle bir olan var mı bizden başka? :) Ah ah, biraz uyku tek istediğim... :)
Saat başı maksimum 2 saate bir uyanıyor :) ve bu uzun süredir böyle, kabullendim artık. Habire peş peşe diş çıkarıyor.
Benim de hiçbir şey vermediğim günler var diyebilirim. Son bir haftada midesine giden toplam katı gıda bir zeytin yapar mı emin değilim :) ben de vazgeçmek istemiyorum ama nereye kadar böyle gidecek bilemiyorum. Sabır işi diyorlar, böyle olması normal diyorlar ama bazen hiç umut ışığı göremiyorum :)
Sen de yiyebileceği şekilde sun madem bak ısırarak yiyormuş? Gözünüz üzerinizde olsun tabi büyük parça yutup takılmasın boğazına. Yani ille blw değil de blw'msi gibi takıl

teşekkürler yapması kolamış ama yedirmesi zor olsa gerek şuan sadece mama kıvamında şeyler yiyebiliyor pütürlu yiyemiyo dışarı atıyo sabah yumurtayı bile yiyemedi lor peyniri ne zaman a yer bilemiyorum
evet kolay ama yedirmesi de kolay yani mesela ben yumurta sarisiyla lor karistiriyorum azicik yumusatmak icin lor peynirinin suyundan koyuyorum icine oyle yiyebiliyo

Yumurtayı rafadan vercem ben. Bir çay kaşığı yeter. Top yumurta yiyemez.
bugun doktora gittik biz ister haslayip lor peyniriyle karistirip ver dedi icine pekmez ve cevizi toz haline getirip katabilrsin dedi ister tavada azcik tereyagiyla peynirle karistirip oyle pisir dedi ama puturlu yiyebiliyosa oyle yap dedi

Merhaba kizlar. 2 haftadir annemdeyim saolsun bana cok yardimci biraz en azindan uyuyorum sabahlari. Ben biraz korkarak davraniyordum ek gida konusunda. Annem masallah iyi yediriyor oglumu. Oglumda cok istahli masallah herseyi yiyor. Corbalarini muhallebi yogurdunu. Kücük kase veriyoruz hepsini bitiriyor. Kasigi görünce agzini acip cirpiniyor. Anasi gibi bogaza düskün Ondan beri bez sayisida düzeldi cocuk biraz toparladi cok sükür. Dis cikarma döneminde olmamiza ragmen yemesi iyi insallah böyle devam ederiz simdilik iyi gidiyoruz

bende biraz cesaret ediyorum eşim sağolsun boğulur boğulur diyip panik oluyo benide panikletiyor bu gidişle hep püre yiyecek

çorba veren var mı nasıl yapıyorsunuz çorba vermek istiyorum da patates kabak havuç pişirip suyuna irmik mi koyup kaynatılıyo bi yerde okumuştum aslını bilen var mı

çorba veren var mı nasıl yapıyorsunuz çorba vermek istiyorum da patates kabak havuç pişirip suyuna irmik mi koyup kaynatılıyo bi yerde okumuştum aslını bilen var mı
Ben yarım patates yarım havuç 1 kibrit kutusu kadar balkabağı ve 1 küçük yer almasını minik minik doğrayıp üzerini geçecek kadar suda haşlıyorum. Pişince altını kapatıp haftalık yaptığım kemik iliğinden 1 tatlı kaşığı atıp blenderdan çekiyorum.Kaseye alınca üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağı gezdiriyorum bebeğim bayıla bayıla içiyor.Tavsiye ederim.Zaten sulu değil kıvamlı oluyor çok da besleyici.

Kemik iliği ağır gelmezmi şimdi

Bebegine grip asisi yaptiran var mi? Gecenlerde 6 aylik kontrole gittik doktor grip asisi verdi ayriyetten dis jeli yazmis receteye.ancak ben ikisinide almadim.ilactan cok mecbur kalmadikca uzak durmaya calisiyorum.dis jeli kullanan oldumu aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…