2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yarim avokadoyu yedi mi ? Bi de yanina buyuk dilim muz ? Hepsini bitirdi ?
Masallah diyeyim
Bizimki bunun yanında hiçbir şey yemiyor şu an :)
1 lokma alıp tadına baksa seviniyorum. Blw'den her an vazgeçesim var ama sabret diyorum bi yandan da :)
Senin nasıl gidiyor? Blw yapmadığını biliyorum, acaba bu ayda ne kadar yemeleri gerekir diye sormak istedim :)

Ben de haftaya lor yapcam, siz nasıl yapıyorsunuz?
Doktor da haklı siz de haklısınız, ben daha önce tattırdığım meyveleri rendeliyorum valla öyle tatsız şeylerin içine. Ne yapayım
günlük sütün içine kaynamaya başlayınca bikaç damla limon damlatıyorum (okuduğum kadarıyla sirkede olurmuş asitli olduğu için) limonu damlattıktan sonra karıştırıyorum zaten süt kesilmeye başlıyo, süt kesildiğinde yeşilimsi bi renkte su oluyo ozaman altını kapıyorum süzgeçten geçiriyorum lor peyniri hazır sonra dolaba koyuyorum :) bütün suyu dökmüyorum ama biraz ayırıyorum o yeşilimsi su cok faydalıymış çocukların çorbasına bile koyabilirsiniz diyolar, sabahları lor peyniriyle yumurta sarısını karıştırıyorum öyle yediriyorum önceden sarıyı tek başına yemiyodu şimdi yiyo aslında ama korkuyorum kuru ya boğazında falan kalır diye

Oh afiyet olsun. Ben de yapcam haftaya.
Yumurta sarısı bu sebeple daha hiç vermedim. Kuru olduğu için yutamaz benimki kesin. Tavada pişirsem nasıl olur ki?

Yemiyor. Bu ayda günde yarim cay bardagini gecmemek gerek deniyor. Bizimki cay bardaginin dibini bile dolduramaz. O kadar hazirlik yapiyorum ona biseyler hazırlarken 1 cay kasigi ancak yiyordur. Meyve suyuna karsiyken su an meyve suyu sıkıyorum azda olsa gecsin bogazindan diye ama yok. Agzina degeni geri tukuruyor. Fakat su verince likir likir lafasina dikip iciyor

Doktor bize de öyle demişti aslında şimdi sen diyince hatırladım, yarım çay bardağını geçmesin diye. Ama, aynen, önüne koyduğum şeyi ağzına bile götürmediği günler var :)
Neyse böyle devam, elbet yiyecekler günün birinde :)

Yarim avokadoyu yedi mi ? Bi de yanina buyuk dilim muz ? Hepsini bitirdi ?
Masallah diyeyim
evet yedi avakado dediğin ne kadar yarısı ne kadar muz da parmağımın yarısı kadar tat versin diye yoksa muz için erken 9. ay meyvesi biliyorum

blw de zaten bu kadar yememesi normal o yüzden blw için biraz buyumesi gerektiğini düşünüyorum o zaman bende blw yapıcam doktorum da blw ye karşı ama buyusun ben yapıcam eğer çocuğum 6 aylık ve 6 kilo olmasaydı belki bende 6 aylıkken yapmaya başlardım ne yerse yedir miktarı önemli değil dedi doktorumuz yediriyorum zaten aşırı bişi yese hemen çıkarıyo

teşekkürler yapması kolamış ama yedirmesi zor olsa gerek şuan sadece mama kıvamında şeyler yiyebiliyor pütürlu yiyemiyo dışarı atıyo sabah yumurtayı bile yiyemedi lor peyniri ne zaman a yer bilemiyorum

Yumurtayı rafadan vercem ben. Bir çay kaşığı yeter. Top yumurta yiyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…