2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar dis cikartmaya baslayan var mi? Benim kizin agzi hep sulu aslinda 31 mayis dogumluyuz erken diye duqunuyorum ama bir yandan da acaba mi diyorum?
17 mayıs doğumluyuz bizde 1 aydır sulanıyo ağzı elini yiyo deli gibi dişmi çıkaracak bilmiyorum kıyafet yetiştiremiyorum artık :)

kızlar 5 aylık olduk dr kasım başında ufak ufak tattırmalara başlayabiliceğimizi söyledi 10 gün daha sadece anne sütü cok merak ediyorum nasıl olacak
Hiç merak etme valla önce çok hevesli gözüküyorlar da iş ciddiye binince yedirmek işkence yoğurt denediğimde çok hevesli geldi ama 3 )4 gün anca şimdi dudaklarını sıkıyor benimki küçük olduğu için sadece yoğurt taddırıyorum

Geçmeyen pişik dişten olur çünkü kızımda dişini çıkaracağı zaman ne surduysem fayda etmedi

Arkadaşlar oğlumun dişi çıkacak galıba ön sağ alt tarafta mavi renk olmuş damağı bu normal mi bebekleri diş çıkaran arkadaşlar cevaplarsanız sevınırım.damak ne renk oluyor önce bembeyaZdı bugün sadece bi tarafı mavi mor gibi olmuş kaç günde çıkar acaba 11 mayıs doğumlu oğlum

kılcal damara denk gelince oyle oluyormuş benim kızımdada oldu 2 hafta sonra patladı biraz kan surundu akabinde tırtıl diş gözüktü :)

kızlar oğluma sadece sma mama veriyordum ek gıdalarada başladım yavaştan yoğurt veriyorum çok az. meyve emziği aldım bugün mandalin muz elma ve yiyebileceği sebzelerdende vereceğim emzikle .birde bebivita aldım resimde olandan arada öğünlerde vereyim diye başlayıp kullananlar varmı bu mamalardan 5 aylığız bu arada

Eklentiler

• unnamed.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 49
Ben onlari sonra denemeyi düsünüyom bizde 5 ayligiz ama sadece meyve ve sebze püreleri veriyorum. Meyve emzigi bizde aldik güzel oluyor arada hem dis kasiyici gibi kullaniyor oglum :)

Canım biz de 6 aylığız. Sen bilirsin tbi ama doktorun yasak tuttuğu iki meyveden biri mandalina diğeri de kiviydi 8. Aya kadar...

mandalina asitli verme armut sefteli ver

Benim oglumda bes aylik meyve emzigine armut koyuyorum bazen cam rendede elma rendeleyip veriyorum gectigimiz gunlerde aptamilin pirinc unu vardi seker ilavesiz onu aldim sevdi bugunde hipp organik yulafli kasik mamasi aldm henuz denemedim bu markayi gordum ebebekte bugun ama icerigine bakmadimda seker ilavesiz yazmiyor diye yanasmadm

Ben onlari sonra denemeyi düsünüyom bizde 5 ayligiz ama sadece meyve ve sebze püreleri veriyorum. Meyve emzigi bizde aldik güzel oluyor arada hem dis kasiyici gibi kullaniyor oglum :)
bilmiyodum canım vermeyeyim bende liste içinde çok sağol kaydettim ona göre vereyim artık oğlumda çok sevdi emziği kendi emdi ilk verdiğimde aldıncada ağlıyo tatlı geldi tabi :)

Canım biz de 6 aylığız. Sen bilirsin tbi ama doktorun yasak tuttuğu iki meyveden biri mandalina diğeri de kiviydi 8. Aya kadar...
yeni öğreniyorum bende canım vermem artık 1 yaşına kadar emzirsem bekleyecektim 6 ay geçinceye kadar ama sadece mama verdiğim için başlayayım dedim yavaştan

cam rende bulamadım bugün gittiğim mağazada en yakın zamanda alacağım bende
mamayıda bu bitsin değiştireyim bende şeker hepsinde var sanıyorum acemilikte var bilemedim hangisi daha iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…