2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Pusetten kastın ana kucağı olmalı değil mi? Ilk 6 ay araba üzerinde ana kucağı olarak kullanılıyor zaten, ona da ayrıca yeni dogan için minderler var ben ondan almıştım, o şekilde kullanıyorum. Valla 5 gün kontrolüne bile o şekilde ana kucağıyla gittik biz, 3 ayı beklersek cocugu dışarı çıkaramayız :)

Bu tip pusetlerden bahsediyorum

Eklentiler

• 86452618309519690495.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 25
Bana doktor hemen korse takabilirsin dedi ama ben korkumdan bir hafta sonra taktım. Sort gibi giyilenden giyiyorum ameliyat yerini rahatsız etmiyo
hımm ...iyi fikirmiş o tarz korse ....ya benim sezeryan dikişleri ile göbek arası hala acıyo böyle içerde sanki yara var gibi sızlıyor normal mi acaba

Korse bir işe yaramıyor dedi doktor bu sıcak günlerde hiç çekilmez
eskiler doğum sonrası hemen sararlarmışya çekilsin fazlalık deri diye o yüzden sarmak istedim ama ameliyat yeri acıyo hem iltihap falan olsa al başına sıkıntıyı hava sıcak ne olacağı belli olmaz

Ay yavrum benim biz bile dayanamıyoruz aşıya şu aşı günler korudu rüyam oldu inşallah bizde ateşsiz atlatırız

eskiler doğum sonrası hemen sararlarmışya çekilsin fazlalık deri diye o yüzden sarmak istedim ama ameliyat yeri acıyo hem iltihap falan olsa al başına sıkıntıyı hava sıcak ne olacağı belli olmaz
Sarmakla çekilmez ya canım yavaş yavaş toparlancak artık

hımm ...iyi fikirmiş o tarz korse ....ya benim sezeryan dikişleri ile göbek arası hala acıyo böyle içerde sanki yara var gibi sızlıyor normal mi acaba
Kaç gün oldu dogum yapalı bilmiyorum ama bi arkadasımınki iki ay kadar sürmüştü agrıları. Doktor normsl demişti. Sanırım kişiden kişiye degişiyo.

Ay yavrum benim biz bile dayanamıyoruz aşıya şu aşı günler korudu rüyam oldu inşallah bizde ateşsiz atlatırız
Belki sizin de daha kolay geçer yani inşallah. Her çocuk farklı tepki verirmiş. Benim kızım pek nazlı olacak belli ediyor zaten kendini :)

Kızlar 40.gün kontrolunde kadın dogumcu ne yapıyor? Ben memleketime gidecegim de büyük ihtimal kontrole gidemeyecegim önemli birsey varsa da kaçırmak istemiyorum

Bu tip pusetlerden bahsediyorum
Benim ana kucağı dediğim de bu. Ben onunla taşıyorum. Bir şey olmaz bence, zaten yeni doğana uygun şekilde yapılıyor bunlar. Sadece çocuk çok içeri gocmesin diye minder aldım fotoğraftakinden, gayet rahat. Evde bile onunla uyutuyorum bazen.

Eklentiler

• images (2).jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…