- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.681
Bende o zaman 39+2 olucam inanrimisin doktorumla hic konusmadik daha bu konuyu nat sonucuma bakiyo gonderiyo baya yogun devlet hastanesi oldugu icin ama ben spinal isticem genel anestezi istemiyorum yarin nst icin kontrolum var bide ben hastaneye birgun onceden yaticam pazartesi yatis sali sezeryan.belkide pazartesi konusuruz doktorla sezeryan durumunu.evet canım 23 ü aynı gün bebeklerimize kavuşuyoruz ben tam 39. haftamda oluyorum..
benimki epidural olacak seninki nasıl olacak?
@Petisko sezaryen
sagol canim Allah razi olsunGozunaydin canim Allah anali babali buyutsun bol emzirmeli gunlerin olsun♡
sagol canimGözün aydın. Allah analı babalı büyütsün
Ay yok nerde sanci.... Kafasi da aslinda uygun yerde ama daha gelmeye niyeti yok dedi. 1 hafta var normal dogum tarihine. Yine gelmezse 1 hafta da ben zaman verecegim, 2 hafta zamani var. Sonra devreye ben girecegim dedi :)Naptın canım sancı çıktı mı Nst de
Sağol tatlım. Sonunda miniklere kavuştuk yeni maceralar başladı. Güzel geçsin inşallah hepimizinkiHappyMommy canım senin de doğum yaptım dedigin mesajını kaçırmışım, gerci görüyordum ama tebrik edemedim :) hayırlı ugurlu olsun, oglusunla bol sütlü güzel günler diliyorum
Ya muhtemelen benimki de aynı durumdadır canım ya hiçbi sancı falan hissetmiyorum. Cuma günü ne dicek bakalım doktor. Haftalardır kafası iyice yerleşmiş diyo rahim yumuşamış diyo ama hiiiiiç bi şey olduğu yokAy yok nerde sanci.... Kafasi da aslinda uygun yerde ama daha gelmeye niyeti yok dedi. 1 hafta var normal dogum tarihine. Yine gelmezse 1 hafta da ben zaman verecegim, 2 hafta zamani var. Sonra devreye ben girecegim dedi :)
Insallah bian once iyilesirsn canim ben daha ayni sizlanmayla duruyom agrilarim hic gecmicekmis gibi hissediorm pzrtesi dikisler alincak simdiden dusundukce korku sarioNormal oldu cnm. Altta dikisler var onlarda iyilesiyo şükür. Kizimda sarlk baslangci var bol emziriyorum . senin prenses nasil annesii
Kızlar bugün saat 9 da sezeryana gireceğim spinal anestezi olacağım inşallah . bana dua edin çok heycanliyim uyuyamıyorum bile.
Mrb arkadaşlar normal doğum bekleseydim Haziran annesi olacaktım ama günümüz belli 29 Mayıs inşallah. Mayıs annesiyim. Sat A göre Haziran olunca Haziran anneleri grubunda idim. Arada burayı da takip ediyorum ama daha önce yazmadım ve benim gbi arkadaşlarda var Haziran anneleri grubundan
Bende o zaman 39+2 olucam inanrimisin doktorumla hic konusmadik daha bu konuyu nat sonucuma bakiyo gonderiyo baya yogun devlet hastanesi oldugu icin ama ben spinal isticem genel anestezi istemiyorum yarin nst icin kontrolum var bide ben hastaneye birgun onceden yaticam pazartesi yatis sali sezeryan.belkide pazartesi konusuruz doktorla sezeryan durumunu.
anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda..
Ben doktorumla konuştum dediklerini sana da aktarayım..
geçen haftadan zaten bir sürü test falan yaptırmıştı.. Onlarla beraber anestezi uzmanının yanına gittik..
Anestezi uzmanı testleri inceledi. Epidural dedi.
Ben pek ikna olmadım genel istiyordum çünkü
Kendi doktoruma sordum o da genelden ayılma süreci zor, hem sen hem bebek narkoza alacaksın hiç gerek yok
hem doğumdan sonra 3-4 saat sancı çekmezsin
Epidural tavsiye ediyorum dedi..
Kullandığım ilaçları sordum.
demir tsh.. o gün keseyim mi dedim alabilirsin sorun olmaz dedi
Ver canim biz 2 gündür hastanelerde sürünüyoz serum bagladilar bebege vucudu sivisiz kalmis.. biberonla mama süt sagip verdik kasikla falan herseyi almadi hep uyuyo hep uyuyo. Cok sükür simdi emiyo kendinde oluyo ama nasil eve gidince yine ayni oluyoz. Kilo kaybimizda var... bakalim doktorumuz ne diycek gece acil geldik yineBiz emme problemleri yaşıyoruz maalesef. Sürekli memede uyuyakalıyor, doğru düzgün bitirmiyor memeyi. Sağıp sıkıp falan vermeye çalışıyorum. Memede uyumasın diye neler neler yapıyorum ama bana mısın demiyor. Yarın 5. gun kontrolümüz var, insallah doktor bize güzel bi yol gösterir.
Bir de sanırım sütüm az, yetmiyor. Hastanede de kilosundan dolayı mama takviyesi yapmışlardı, cocuk doktoru hastaneden çıkmadan mama verebilirsiniz dedi ama hic icime sinmiyor ne yalan söyleyeyim. Sırf bebis aç kalmasın diye vermek zorunda kalıyorum
Sen boyle yazinca benimkide doktormu dedim masallah agzindan lafi cimbizla aliyoruz :) nst sonucun iyi git haftaya gel demekten baska bisey bilmiyor:) kan sulandirici ignemi bile ben sordm ne zaman birakaym die bir gun oncesi yapma yeterli dedi.simdi hastanedeym nst sonucumu gosterirken konusmaya calisicm buarada epidural olmasi iyi olmus bence genelden ayilmak zor diyolar gercekten baya arastrdm bende normalde panik ve korkak bir insanim ama boyle bi anida kacirmak olmaz diye dusundum ins benimde spinal olur :)anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda..
Ben doktorumla konuştum dediklerini sana da aktarayım..
geçen haftadan zaten bir sürü test falan yaptırmıştı.. Onlarla beraber anestezi uzmanının yanına gittik..
Anestezi uzmanı testleri inceledi. Epidural dedi.
Ben pek ikna olmadım genel istiyordum çünkü
Kendi doktoruma sordum o da genelden ayılma süreci zor, hem sen hem bebek narkoza alacaksın hiç gerek yok
hem doğumdan sonra 3-4 saat sancı çekmezsin
Epidural tavsiye ediyorum dedi..
Kullandığım ilaçları sordum.
demir tsh.. o gün keseyim mi dedim alabilirsin sorun olmaz dedi
Bizim hayatımız her gün ayrı bir macera oldu sizinki de oyle mi? :)Sağol tatlım. Sonunda miniklere kavuştuk yeni maceralar başladı. Güzel geçsin inşallah hepimizinki
Cok gecmis olsun canim insallah en kisa surede toparlar kendini minigin. Kilo kaybı illa ki oluyor, dogum kilosunun %10'undan fazla olmadığı surece cok normalVer canim biz 2 gündür hastanelerde sürünüyoz serum bagladilar bebege vucudu sivisiz kalmis.. biberonla mama süt sagip verdik kasikla falan herseyi almadi hep uyuyo hep uyuyo. Cok sükür simdi emiyo kendinde oluyo ama nasil eve gidince yine ayni oluyoz. Kilo kaybimizda var... bakalim doktorumuz ne diycek gece acil geldik yine
Sen boyle yazinca benimkide doktormu dedim masallah agzindan lafi cimbizla aliyoruz :) nst sonucun iyi git haftaya gel demekten baska bisey bilmiyor:) kan sulandirici ignemi bile ben sordm ne zaman birakaym die bir gun oncesi yapma yeterli dedi.simdi hastanedeym nst sonucumu gosterirken konusmaya calisicm buarada epidural olmasi iyi olmus bence genelden ayilmak zor diyolar gercekten baya arastrdm bende normalde panik ve korkak bir insanim ama boyle bi anida kacirmak olmaz diye dusundum ins benimde spinal olur :)
Oncelikle hayirlisi olsun bebisin bisey sormak istiyorum bende kan sulandirici igne oluyorum ve hala karnimdan oluyorum doktor olabildigin kdr karnindan ol demisti ama artik karnim mosmor koluma bacagima yaptigimda da beze beze oluyor sen ne durumdasin nasil yapiyorsun bana yardimci olabilirmisin?Sen boyle yazinca benimkide doktormu dedim masallah agzindan lafi cimbizla aliyoruz :) nst sonucun iyi git haftaya gel demekten baska bisey bilmiyor:) kan sulandirici ignemi bile ben sordm ne zaman birakaym die bir gun oncesi yapma yeterli dedi.simdi hastanedeym nst sonucumu gosterirken konusmaya calisicm buarada epidural olmasi iyi olmus bence genelden ayilmak zor diyolar gercekten baya arastrdm bende normalde panik ve korkak bir insanim ama boyle bi anida kacirmak olmaz diye dusundum ins benimde spinal olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?