- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.761
cok guzel canm ama bana cok pahaliya geldi kargo parasiyla 60 kusur tl ye gelms bana da yukardajki daha cazip geldi bilmiyom ki cnm... emzik icin aski yazdrcm bende ism yazyolar ya .. bir besik ici yatagm banyo setim kaldi ates olcer falan bakmdm henz eczanwden alrm onu da bilmyom bakalm bakalmCanim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
Genelde bunu tavsiye ediyorlar digerinin buyuklugu nasil bilmiyorum canim iyice arastir kucucuk bsy gelmesin sonracok guzel canm ama bana cok pahaliya geldi kargo parasiyla 60 kusur tl ye gelms bana da yukardajki daha cazip geldi bilmiyom ki cnm... emzik icin aski yazdrcm bende ism yazyolar ya .. bir besik ici yatagm banyo setim kaldi ates olcer falan bakmdm henz eczanwden alrm onu da bilmyom bakalm bakalm
Bir de yatak gibi olanlari var gecen bir videoda gordum yatirmislar uzerine koymuslar kuvete bebis gevsemis de gevsemis uzerine su doktukce nasil rahatliyor:) cok tatli ya biz de gorsek o gunleri :)Çivilden aldım canim fileye guvenemedim kullanan arkadasım da bunun daha kullanışlı dedi
boyutu yazyodu sanki canm dur bir bakaym ona dikka etmdmGenelde bunu tavsiye ediyorlar digerinin buyuklugu nasil bilmiyorum canim iyice arastir kucucuk bsy gelmesin sonra
buda guzwlms cnm fiyati ndrEki Görüntüle 2051619 kizlar ben boyle birşey aldım. Fikir olur belki
Tam emin degilim canim ama 80 tl olabilirbuda guzwlms cnm fiyati ndr
AYy insallah hayırlısıyla o günleri de görürüzBir de yatak gibi olanlari var gecen bir videoda gordum yatirmislar uzerine koymuslar kuvete bebis gevsemis de gevsemis uzerine su doktukce nasil rahatliyor:) cok tatli ya biz de gorsek o gunleri :)
Amin canim insallah insallah :)AYy insallah hayırlısıyla o günleri de görürüz
cok guzwl olms cnm :)Eki Görüntüle 2051676
Kizlar bebisim icin hediyelik ayarlamicaktim ama baktim halam benden daha cok merakli dedim simdi para verip bisi almasin ben yapmaya karar verdim boyle azar azar bitirebilirmiyim bilmiyorum ama yapabildigim kadar yapacagimdaha keseye koycam nazar boncugu takcam fiyonku vs cok is var cok
Saolasin canim bulabildigim en kolay kalip buydu bakalim sıkılmazsam insallahcok guzwl olms cnm :)
Bende hemen merakla yorumları bekliyorum bende ne tarZ bir şey alsam die kararsiz kalanlardanim :))Kızlar ev tipi ana kucağı arıyorum. Önerileriniz var mı?
Piyasada çok abartılı modeller var. Yüksek, kocaman, fiyatları uçuk beğenemedim. Ben klasik, küçük, yüksek olmayan bir model arıyorum, fiyatı da uygun olursa daha iyi olur tabi. Senin baktığın, beğendiğin bir model oldu mu hiç?Bende hemen merakla yorumları bekliyorum bende ne tarZ bir şey alsam die kararsiz kalanlardanim :))
Ana dizi diye gecen modeller var onlar biraz daha basit ev icin kullanımı daha rahat mi olur bilemedimK
Piyasada çok abartılı modeller var. Yüksek, kocaman, fiyatları uçuk beğenemedim. Ben klasik, küçük, yüksek olmayan bir model arıyorum, fiyatı da uygun olursa daha iyi olur tabi. Senin baktığın, beğendiğin bir model oldu mu hiç?
Ya ben de yeni aldım çok pahalı bi şey almaya gerek yok gibi geldi bana ben şu mavi olanı aldım ama gri olanı almak daha mantıklı gibiKızlar ev tipi ana kucağı arıyorum. Önerileriniz var mı?
bence mavi cok guzelmsYa ben de yeni aldım çok pahalı bi şey almaya gerek yok gibi geldi bana ben şu mavi olanı aldım ama gri olanı almak daha mantıklı gibi
Sağol Canm ama diğeri daha kullanışlı gibi geldi neyse aldık artık fiyatı uyguna geldi düşünürsen başka renkleri de varbence mavi cok guzelms
Kullanisli olmasi golgeligi oldugu icin mi dedin cnm.Ya ben de yeni aldım çok pahalı bi şey almaya gerek yok gibi geldi bana ben şu mavi olanı aldım ama gri olanı almak daha mantıklı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?