2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Canim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
cok guzel canm ama bana cok pahaliya geldi kargo parasiyla 60 kusur tl ye gelms bana da yukardajki daha cazip geldi bilmiyom ki cnm... emzik icin aski yazdrcm bende ism yazyolar ya .. bir besik ici yatagm banyo setim kaldi ates olcer falan bakmdm henz eczanwden alrm onu da bilmyom bakalm bakalm

Genelde bunu tavsiye ediyorlar digerinin buyuklugu nasil bilmiyorum canim iyice arastir kucucuk bsy gelmesin sonra

Çivilden aldım canim fileye guvenemedim kullanan arkadasım da bunun daha kullanışlı dedi
Bir de yatak gibi olanlari var gecen bir videoda gordum yatirmislar uzerine koymuslar kuvete bebis gevsemis de gevsemis uzerine su doktukce nasil rahatliyor:) cok tatli ya biz de gorsek o gunleri :)

cok guzwl olms cnm :)

K
Bende hemen merakla yorumları bekliyorum bende ne tarZ bir şey alsam die kararsiz kalanlardanim :))
Piyasada çok abartılı modeller var. Yüksek, kocaman, fiyatları uçuk beğenemedim. Ben klasik, küçük, yüksek olmayan bir model arıyorum, fiyatı da uygun olursa daha iyi olur tabi. Senin baktığın, beğendiğin bir model oldu mu hiç?

Ana dizi diye gecen modeller var onlar biraz daha basit ev icin kullanımı daha rahat mi olur bilemedim

Kızlar ev tipi ana kucağı arıyorum. Önerileriniz var mı?
Ya ben de yeni aldım çok pahalı bi şey almaya gerek yok gibi geldi bana ben şu mavi olanı aldım ama gri olanı almak daha mantıklı gibi

Eklentiler

• Screenshot_20171004-090312.png
    92 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_20171004-090239.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…