• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

odasına peluş halı alan var mı ? sağlıklı değil diyorlar öneriniz nedir?
Bir de beb karabası joie alanlar memnun mu ? ger bildirim alabilir miyim? teşekkürler,

odasına peluş halı alan var mı ? sağlıklı değil diyorlar öneriniz nedir?
Bir de beb karabası joie alanlar memnun mu ? ger bildirim alabilir miyim? teşekkürler,
peluş halı için sağlıksız diye biliyorum. Joie arabaları güzel görünüyor ama ağırlıklara da bakmanı öneririm. Ben mamas papas aldım üstündeki pusetiyle beraber 7 kg , çok da kullanışlı bir bak derim.

Ben ahşap , sallanabilen beşik aldım ıslak bezle bir güzel sildim ama içime sinmedi, deterjan felan kullanmalı mı? :110:
Burdan bi arkadaş önermişti. Emzik, biberon için aldığımız organik bulaşık deterjanlarıyla silebilirsin. Ben gardrobunu onunla silmeyi düşünüyorum, beşik de silinebilir bence.

T tulperde şunlar nasıl basit mi is gorur mu dersin yada puset mi alsam bazıları sağ sol sallanıyor bazıları ileri geri sallanıyor fark eder mi ki

Eklentiler

• 7C1680CB-4D11-46B3-BE3F-B495B3D82340.png
    7C1680CB-4D11-46B3-BE3F-B495B3D82340.png
    146,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 402258C6-B055-4EE4-A7C8-50A78B269916.png
    402258C6-B055-4EE4-A7C8-50A78B269916.png
    147,2 KB · Görüntüleme: 79
  • BC29F314-5AF9-4B69-996C-904D89EA5847.png
    BC29F314-5AF9-4B69-996C-904D89EA5847.png
    116,8 KB · Görüntüleme: 74
T tulperde şunlar nasıl basit mi is gorur mu dersin yada puset mi alsam bazıları sağ sol sallanıyor bazıları ileri geri sallanıyor fark eder mi ki
Pashababy dikkatimi çekmişti benim de araştırırken. Haftasonu birkaç yere daha bakacağız bulamazsam düşünebilirim onu. Arabada, dışarda kullanılan pusetler ev için pek uygun olmaz gibi geliyor bana.

Küveti kampanya vardı bebek mağazasından aldım bu süngeri Çivilden aldım yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 12 tl idi süngerin

Evet Civilde var bende gördüm ama sünger pekte sağlıklı olmayabilir. Çıplak vücuduna değeceği için yıkarken üzerine çıkardığı kıyafetleri koyabilirsiniz bende köpük olandan aldım ama onun içinde aynı şeyi düşünüyorum.

Puset alırsam hem hastaneden çıkartırken ise yarar diye de düşünüyorum ama kafam karışık
Puset de almak gerekiyor ayrıca. Oto koltuğu da şartmış güvenlik için. Eltim travel sistem bebek arabası verecek onun puseti var ama arabada ve dışarda kullanacağım onu sadece, ev için ev tipi olanlardan alacağım.

Ben ahşap , sallanabilen beşik aldım ıslak bezle bir güzel sildim ama içime sinmedi, deterjan felan kullanmalı mı? :110:

Önceden de yazmıştım; temizlik için ayrı satılan deterjanlar var istersen bakabilirsin organik vs diyorlar. Ama ben emzik, biberon gibi beslenme gereçlerini temizlemek için aldığım sıvı deterjanla sildim. Oğlumun mobilyalarını da öyle temizliyordum, şimdi bebeğinkini de onunla sildim. Ayrıca oyuncaklarını da ben o deterjanla yıkıyorum. Çeşit çeşit kutu kutu deterjan almaktansa en büyük boy beslenme gereçleri temizleyicisi diye geçen üründen alıyorum, zaten baya uzun bir süre götürüyor.

Back