- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.741
Ben dereceye zaten önem verirdim. Usumek bazen psikolojik bile olabiliyor. Kışın evi 23 24 derecede tutuyorum. Dereceye göre kombiyi ayarliyorum. Eşim daha sıcak seviyor. Bebeğin de yeni doğduğunda 26 derecede olması gerekliymis. En azından kırk gün. Neticede vücudumuzun sıcaklığından çıkacak. Eczaneden herhangi bir begendigim termometreyi aldım. Civalı olanlar dijitallere göre daha güvenilirKızlar selam, bebeğin olduğu oda için termometre aldınız mı, aldıysanız hangi markahı tavsiye edersiniz. Bebeğin fix bir sıcaklıkta olması gerekiyormuş sanırım.
Tuniko sitesine bak canim momfortbayb de güzel ergonomik ikisine de bakabilirsin ayrica fac.... de baybwearing Türkiye diye sayfa var orada kullananlar yorum yapıyor bilgi sağını oluyor insanKanguru kisin kullanilir mi diye tereddut ediyorum kalin giydirirsek icinde bunalmasin yavrucakhangi marka aldin canim sen ona da bakayim
Bende baby me aldım ablam 3 senedir kullanıyor memnun. Göğüs ucu içinde lansinoh krem aldım.Kızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
Normal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)bilmyrm ki canm benm.de hc arastrmdm arastrcm ama once dogum icn biraz malzeme kocagm buzluga sonra iyice arastrrm sen arastrp karat verrsn bana da soyle bende bi bakaym oda daha elzm bebek dogup gobek bagi duser dusmz banyo yapck
Tesekkur ederim hemen bakiyorum :)Tuniko sitesine bak canim momfortbayb de güzel ergonomik ikisine de bakabilirsin ayrica fac.... de baybwearing Türkiye diye sayfa var orada kullananlar yorum yapıyor bilgi sağını oluyor insan
Ben dalin sivi deterjan kullandim canimKızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
Canim ben de skiphop modellerini çok begeniyorum ama bilemedim o kadar para vermeye değer mi?Çanta olarak almışken iyi bişey almak istedim ve ebebekte hazır indirimdeyken skiphop aldım. Acayip beğendim çantayı. Büyüklüğü, gözleri, ekstra çantaları vs. İyi ki almışım dedim.
tamam cnm :)Normal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)
güzelmiş canım. ben beğeniyorum ama zararlı buluyorum bu tarz şeyleriKızlar bu çok güzel değil mi. Böyle bişey yaptıran oldu mu?
canm banyo setini naaptn bende n1.. buldum sari bir set file hediyeli 4 lu set 37 tl yeNormal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)
Canim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
Benim de hosuma gitmisti canim ama ignesinden korktum :/Kızlar bu çok güzel değil mi. Böyle bişey yaptıran oldu mu?
Benim aldığımda bundan ici büyük çok güzel file degil de bu şekilde sünger aldım ben bebisin bir kısmı suyun içinde kalırsa üşümüyor dedu arkadasım o yuzden bu tarz aldımCanim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
Benim aldığımda bundan ici büyük çok güzel file degil de bu şekilde sünger aldım ben bebisin bir kısmı suyun içinde kalırsa üşümüyor dedu arkadasım o yuzden bu tarz aldım
Çivilden aldım canim fileye guvenemedim kullanan arkadasım da bunun daha kullanışlı dediBu da cok guzelmis nereden aldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?