- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.741
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.742
Ben dereceye zaten önem verirdim. Usumek bazen psikolojik bile olabiliyor. Kışın evi 23 24 derecede tutuyorum. Dereceye göre kombiyi ayarliyorum. Eşim daha sıcak seviyor. Bebeğin de yeni doğduğunda 26 derecede olması gerekliymis. En azından kırk gün. Neticede vücudumuzun sıcaklığından çıkacak. Eczaneden herhangi bir begendigim termometreyi aldım. Civalı olanlar dijitallere göre daha güvenilirKızlar selam, bebeğin olduğu oda için termometre aldınız mı, aldıysanız hangi markahı tavsiye edersiniz. Bebeğin fix bir sıcaklıkta olması gerekiyormuş sanırım.
- #1.743
Hala odasi gelmedi bu hafta sonuna attılar. Yazık ya 15 20 güne veririz diyorlar, tamam özel yapım ve büyük ölçüler ama o zaman ona göre tarih vereceksin. Mobilya gelmeden de hali, perde, yatak örtüsü bakamıyorum herşey birbirine bağlı sinir oldum.
Bir de bizim evin her yeri yatak olacak galiba yatak odasında tek tarafı açılan anne yanı, çocuk odasında tekli baza, bir de park yatak. Park yatağı biraz tatile, babanne evinde kalmaya falan diye düşündüm, kapaninca küçücük oluyor. Ev büyük çok şükür, yine de her taraf doldu. Insallah sağlıkla kullanırız hepsini
Bir de bizim evin her yeri yatak olacak galiba yatak odasında tek tarafı açılan anne yanı, çocuk odasında tekli baza, bir de park yatak. Park yatağı biraz tatile, babanne evinde kalmaya falan diye düşündüm, kapaninca küçücük oluyor. Ev büyük çok şükür, yine de her taraf doldu. Insallah sağlıkla kullanırız hepsini
- #1.744
Tuniko sitesine bak canim momfortbayb de güzel ergonomik ikisine de bakabilirsin ayrica fac.... de baybwearing Türkiye diye sayfa var orada kullananlar yorum yapıyor bilgi sağını oluyor insanKanguru kisin kullanilir mi diye tereddut ediyorum kalin giydirirsek icinde bunalmasin yavrucak hangi marka aldin canim sen ona da bakayim
- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
- 333
- #1.745
Bende baby me aldım ablam 3 senedir kullanıyor memnun. Göğüs ucu içinde lansinoh krem aldım.Kızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- #1.746
Normal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)bilmyrm ki canm benm.de hc arastrmdm arastrcm ama once dogum icn biraz malzeme kocagm buzluga sonra iyice arastrrm sen arastrp karat verrsn bana da soyle bende bi bakaym oda daha elzm bebek dogup gobek bagi duser dusmz banyo yapck
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- #1.747
Tesekkur ederim hemen bakiyorum :)Tuniko sitesine bak canim momfortbayb de güzel ergonomik ikisine de bakabilirsin ayrica fac.... de baybwearing Türkiye diye sayfa var orada kullananlar yorum yapıyor bilgi sağını oluyor insan
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- #1.748
Ben dalin sivi deterjan kullandim canimKızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
- 11 Kasım 2009
- 698
- 243
- 103
- #1.749
Canim ben de skiphop modellerini çok begeniyorum ama bilemedim o kadar para vermeye değer mi?Çanta olarak almışken iyi bişey almak istedim ve ebebekte hazır indirimdeyken skiphop aldım. Acayip beğendim çantayı. Büyüklüğü, gözleri, ekstra çantaları vs. İyi ki almışım dedim.
- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- #1.750
tamam cnm :)Normal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)
- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 103
- 35
- #1.751
- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- #1.752
güzelmiş canım. ben beğeniyorum ama zararlı buluyorum bu tarz şeyleri küçükte olsa büyükte olsa iğne vs varsa korkarım benKızlar bu çok güzel değil mi. Böyle bişey yaptıran oldu mu?
- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- #1.753
kizlar bebgimin ismi kesinlesti mehmet yigit bende emzik askisi yazdrcm ismini...
- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- #1.754
canm banyo setini naaptn bende n1.. buldum sari bir set file hediyeli 4 lu set 37 tl yeNormal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)
- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- #1.755
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- #1.756
Canim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
Eklentiler
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- #1.757
Benim de hosuma gitmisti canim ama ignesinden korktum :/Kızlar bu çok güzel değil mi. Böyle bişey yaptıran oldu mu?
- #1.758
Benim aldığımda bundan ici büyük çok güzel file degil de bu şekilde sünger aldım ben bebisin bir kısmı suyun içinde kalırsa üşümüyor dedu arkadasım o yuzden bu tarz aldımCanim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
Eklentiler
- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- #1.759
Bu da cok guzelmis nereden aldin canim
Benim aldığımda bundan ici büyük çok güzel file degil de bu şekilde sünger aldım ben bebisin bir kısmı suyun içinde kalırsa üşümüyor dedu arkadasım o yuzden bu tarz aldım
- #1.760
Çivilden aldım canim fileye guvenemedim kullanan arkadasım da bunun daha kullanışlı dediBu da cok guzelmis nereden aldin canim