• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

F Fnurr ben de araştırıyorum deterjan. Dalanın roxi matik olanı alacağım galiba.
Doktorum bana 35.haftadan sonra başlayabilirsin demişti. Lanolin aldım. Ama ayva çekirdeği de çok öneriliyor. Ben önce onu denemek istiyorum

Kızlar selam, bebeğin olduğu oda için termometre aldınız mı, aldıysanız hangi markahı tavsiye edersiniz. Bebeğin fix bir sıcaklıkta olması gerekiyormuş sanırım.
Ben dereceye zaten önem verirdim. Usumek bazen psikolojik bile olabiliyor. Kışın evi 23 24 derecede tutuyorum. Dereceye göre kombiyi ayarliyorum. Eşim daha sıcak seviyor. Bebeğin de yeni doğduğunda 26 derecede olması gerekliymis. En azından kırk gün. Neticede vücudumuzun sıcaklığından çıkacak. Eczaneden herhangi bir begendigim termometreyi aldım. Civalı olanlar dijitallere göre daha güvenilir

Hala odasi gelmedi :( bu hafta sonuna attılar. Yazık ya 15 20 güne veririz diyorlar, tamam özel yapım ve büyük ölçüler ama o zaman ona göre tarih vereceksin. Mobilya gelmeden de hali, perde, yatak örtüsü bakamıyorum :( herşey birbirine bağlı sinir oldum.
Bir de bizim evin her yeri yatak olacak galiba :D yatak odasında tek tarafı açılan anne yanı, çocuk odasında tekli baza, bir de park yatak. Park yatağı biraz tatile, babanne evinde kalmaya falan diye düşündüm, kapaninca küçücük oluyor. Ev büyük çok şükür, yine de her taraf doldu. Insallah sağlıkla kullanırız hepsini

Kanguru kisin kullanilir mi diye tereddut ediyorum kalin giydirirsek icinde bunalmasin yavrucak:KK70: hangi marka aldin canim sen ona da bakayim
Tuniko sitesine bak canim momfortbayb de güzel ergonomik ikisine de bakabilirsin ayrica fac.... de baybwearing Türkiye diye sayfa var orada kullananlar yorum yapıyor bilgi sağını oluyor insan

Kızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
Bende baby me aldım ablam 3 senedir kullanıyor memnun. Göğüs ucu içinde lansinoh krem aldım.

bilmyrm ki canm benm.de hc arastrmdm arastrcm ama once dogum icn biraz malzeme kocagm buzluga sonra iyice arastrrm sen arastrp karat verrsn bana da soyle bende bi bakaym oda daha elzm bebek dogup gobek bagi duser dusmz banyo yapck
Normal fileden kayabilir diyorlar ama kopuklu filede tek kisi yikayabilir yazmislar ben de bilemedim alinca haber ederim canim mutlaka :)

Kızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
Ben dalin sivi deterjan kullandim canim

Çanta olarak almışken iyi bişey almak istedim ve ebebekte hazır indirimdeyken skiphop aldım. Acayip beğendim çantayı. Büyüklüğü, gözleri, ekstra çantaları vs. İyi ki almışım dedim.
Canim ben de skiphop modellerini çok begeniyorum ama bilemedim o kadar para vermeye değer mi?

Kızlar bu çok güzel değil mi. Böyle bişey yaptıran oldu mu?

Eklentiler

• Screenshot_20171003-141122.png
    Screenshot_20171003-141122.png
    186,2 KB · Görüntüleme: 162
Canim ben buna karar verdim icine de kopuklu file almayi dusunuyorum
Benim aldığımda bundan ici büyük çok güzel file degil de bu şekilde sünger aldım ben bebisin bir kısmı suyun içinde kalırsa üşümüyor dedu arkadasım o yuzden bu tarz aldım

Eklentiler

• IMG_5340.JPG
    IMG_5340.JPG
    41,5 KB · Görüntüleme: 151
Back