- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.781
Yok canım sallanması daha iyi mavi olan önden arkaya sallanıyor ama çok değil diğeri yan olarak sallanıyorKullanisli olmasi golgeligi oldugu icin mi dedin cnm.
Tek fark onu gordumde.
aslnda ben puset aldm ev icjnde bakalm cnm eger dogunca lazm gelirse alirim artk masraf cok yaptmSağol Canm ama diğeri daha kullanışlı gibi geldi neyse aldık artık fiyatı uyguna geldi düşünürsen başka renkleri de var
En iyisini yaparsın canımaslnda ben puset aldm ev icjnde bakalm cnm eger dogunca lazm gelirse alirim artk masraf cok yaptm
Ben tiny love 3 in 1 aldım, çok fonksiyonlu, yorumları da olumluKızlar ev tipi ana kucağı arıyorum. Önerileriniz var mı?
peluş halı için sağlıksız diye biliyorum. Joie arabaları güzel görünüyor ama ağırlıklara da bakmanı öneririm. Ben mamas papas aldım üstündeki pusetiyle beraber 7 kg , çok da kullanışlı bir bak derim.odasına peluş halı alan var mı ? sağlıklı değil diyorlar öneriniz nedir?
Bir de beb karabası joie alanlar memnun mu ? ger bildirim alabilir miyim? teşekkürler,
cok guzell civilde varmi canm bende bakaym kuvetidemi civilden aldn yoksa onu da civilden alymBenim aldığımda bundan ici büyük çok güzel file degil de bu şekilde sünger aldım ben bebisin bir kısmı suyun içinde kalırsa üşümüyor dedu arkadasım o yuzden bu tarz aldım
Küveti kampanya vardı bebek mağazasından aldım bu süngeri Çivilden aldım yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 12 tl idi süngerincok guzell civilde varmi canm bende bakaym kuvetidemi civilden aldn yoksa onu da civilden alym
Onu ben de çok beğeniyorum ama çok pahalı alamam.Ben tiny love 3 in 1 aldım, çok fonksiyonlu, yorumları da olumlu
Burdan bi arkadaş önermişti. Emzik, biberon için aldığımız organik bulaşık deterjanlarıyla silebilirsin. Ben gardrobunu onunla silmeyi düşünüyorum, beşik de silinebilir bence.Ben ahşap , sallanabilen beşik aldım ıslak bezle bir güzel sildim ama içime sinmedi, deterjan felan kullanmalı mı?
Canım indirimlerini takip et bazen çok düşebiliyor, minikoli de bayram indirimi vardı piyasa fiyatına göre 200 lira indirimli aldım, tiny love benzeyen soo baby nin ana kucağı joker de indirim de bir bak derim.Onu ben de çok beğeniyorum ama çok pahalı alamam.
Puset alırsam hem hastaneden çıkartırken ise yarar diye de düşünüyorum ama kafam karışıkPuseti evde kullabilirmiyiz ki omurgasina zarar vermez dimi ben de kararsizim hala bu tip bir sey alip almamakta
Pashababy dikkatimi çekmişti benim de araştırırken. Haftasonu birkaç yere daha bakacağız bulamazsam düşünebilirim onu. Arabada, dışarda kullanılan pusetler ev için pek uygun olmaz gibi geliyor bana.
Küveti kampanya vardı bebek mağazasından aldım bu süngeri Çivilden aldım yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 12 tl idi süngerin
Puset de almak gerekiyor ayrıca. Oto koltuğu da şartmış güvenlik için. Eltim travel sistem bebek arabası verecek onun puseti var ama arabada ve dışarda kullanacağım onu sadece, ev için ev tipi olanlardan alacağım.Puset alırsam hem hastaneden çıkartırken ise yarar diye de düşünüyorum ama kafam karışık
Ben ahşap , sallanabilen beşik aldım ıslak bezle bir güzel sildim ama içime sinmedi, deterjan felan kullanmalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?