• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Yoyko bebek arabasi alan oldu mu
O arabayı almayı çok istedim ama alıp da kullanan bulamadığım ve sadece internet üzerinden satışı olduğu için almadım. Onun yerine casual vista aldım baston ama çift taraflı kullanılabiliyor. Hem ilerde baston araba alma maliyetinden kurtuldum 975 tl ye geldi

Yazin da buyumus olurlar canim bence kanguruyla nasil tasicaz:) acikcasi bebek arabasi oto koltugu bana agirlik olarak fazla geliyor bebek arabasi disarisi icin iyi otokoltugu araba icin.daha hafif daha pratik bir sey yok mu port bebe mi alsam bilmiyorum ki.mesela bir alisverise falan gitsek bebek arabasi cok buyuk otokoltugu da oyle hem de agir bence.boyle daha hafif pratik bir sey olsa ne iyi olur :KK70:
port bebe eskide kaldi cnm.onun yerine pusetler cikti puset agorligi zaten w 2bucuk kilo kadr port bebe eve kalabalik 1 2 kullacn koycn bi kenara benm dusuncem tabi

port bebe eskide kaldi cnm.onun yerine pusetler cikti puset agorligi zaten w 2bucuk kilo kadr port bebe eve kalabalik 1 2 kullacn koycn bi kenara benm dusuncem tabi
Bana da oyle geliyor sanki eski gibi ama tasimasi kolay.kraftin cok guzel portbebeleri var ama bilemiyorum alsam mi onu a kullanamaz atarsam kenara uzulurum:KK70: puset de kaba geliyor bana araba disinda kullanamam sanirim devamli arabada kalir o.en iyisi her yerde bebek arabasiyla takilicam gene en kolayı o :)

Bana da oyle geliyor sanki eski gibi ama tasimasi kolay.kraftin cok guzel portbebeleri var ama bilemiyorum alsam mi onu a kullanamaz atarsam kenara uzulurum:KK70: puset de kaba geliyor bana araba disinda kullanamam sanirim devamli arabada kalir o.en iyisi her yerde bebek arabasiyla takilicam gene en kolayı o :)
ama canm zaten kisa gelyi yaz bebegi olsa dedgn dogru

ama canm zaten kisa gelyi yaz bebegi olsa dedgn dogru
v
Bana da oyle geliyor sanki eski gibi ama tasimasi kolay.kraftin cok guzel portbebeleri var ama bilemiyorum alsam mi onu a kullanamaz atarsam kenara uzulurum:KK70: puset de kaba geliyor bana araba disinda kullanamam sanirim devamli arabada kalir o.en iyisi her yerde bebek arabasiyla takilicam gene en kolayı o :)[/QUOTE
bence okadar detaya girme cok masraf yapma detay masrafta bazen paran bosa gdyo hc kullanmysn bile oyle dusun ama bebek dogunca duruma bak lazmsa tek tikla evinde zaten

O arabayı almayı çok istedim ama alıp da kullanan bulamadığım ve sadece internet üzerinden satışı olduğu için almadım. Onun yerine casual vista aldım baston ama çift taraflı kullanılabiliyor. Hem ilerde baston araba alma maliyetinden kurtuldum 975 tl ye geldi
Evet ben de gozumle gorebilecegim bir yer bulamadım. Casual quantum aldım. Insallah memnun kalırız :)

tl
yanls yazdm sanrm cnm.. bence detay masraf bebek dogmadn cok gereksz olablyo mesela hic kullanmysn yada 1 kullanysn ama mesela bebek dogunca ihtyc dogrultsnda alsan az masraf olyo tek tikla evne gelyo zaten

tl

yanls yazdm sanrm cnm.. bence detay masraf bebek dogmadn cok gereksz olablyo mesela hic kullanmysn yada 1 kullanysn ama mesela bebek dogunca ihtyc dogrultsnda alsan az masraf olyo tek tikla evne gelyo zaten
Dogru diyosun canim bebis dogunca ihtiyacimiz olan dogru seyleri anlamak daha kolay olucak sanirim :)

banyo seti mesela onu simdiden alym dyrm sen baktn mi cnm yikma legeni filesi baska neyi varsa iste
Baya oldu canim bakali daha siparis vermedim ama.ya sevi bebenin ya da baby jamin seffaf desenli olan setleri var onlardan siparis vericem bu hafta.fileye karar veremedim sadece kopuklu file mi alsam normal file mi

Kızlar selam, bebeğin olduğu oda için termometre aldınız mı, aldıysanız hangi markahı tavsiye edersiniz. Bebeğin fix bir sıcaklıkta olması gerekiyormuş sanırım.

Ben aldım cunku çok heves ettim :)) alırken dikkat etmen gereken ergonomik olsun canim bazi kangurular Yen'i doğduğu andan itibaren Yen'i doğan aparatı ile kullanılıyor haberin olsun
Kanguru kisin kullanilir mi diye tereddut ediyorum kalin giydirirsek icinde bunalmasin yavrucak:D hangi marka aldin canim sen ona da bakayim

Baya oldu canim bakali daha siparis vermedim ama.ya sevi bebenin ya da baby jamin seffaf desenli olan setleri var onlardan siparis vericem bu hafta.fileye karar veremedim sadece kopuklu file mi alsam normal file mi
bilmyrm ki canm benm.de hc arastrmdm arastrcm ama once dogum icn biraz malzeme kocagm buzluga sonra iyice arastrrm sen arastrp karat verrsn bana da soyle bende bi bakaym oda daha elzm bebek dogup gobek bagi duser dusmz banyo yapck

Kızlar selam, bebeğin olduğu oda için termometre aldınız mı, aldıysanız hangi markahı tavsiye edersiniz. Bebeğin fix bir sıcaklıkta olması gerekiyormuş sanırım.
yok cnm almadm ben sobann basinda buyumusum termometre bilmem bebegmide uygun bi sicaklga ayarlarm okadar ince dusunmyrm ya her bebek gbi olsn istyrm

Kızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.

Kızlar merhaba. Bende bugün doğum iznine çıktım artık herşeyi tamamlamam lazım. Hastane çantamı hazırlafım. Şimdi tüm kıyafetlerini yıkayacam. Baby&me deterjan kullanıyorum. Siz hangisinden aldınız. Benim çok araştırma fırsatım olmadı. E bebek çalışanı tavsiye etti aldım bende. Birde göğüs ucu için krem aldınızmı. Çocuğu olan arkadaşlar artık başla sürmeye diyorlar.
Dalinin granüllü toz deteryanını aldık biz

Back