- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.541
Eki Görüntüle 2044973 yatak olarak bunu aldım kızlar diğer beğendiklerim sallanmıyor aslında buraya fotosunu atmıştım onu çok beğenmiştim ama sallanmıyormuş o yüzden onu eledim
Amin canım çok sağolbayıldım canım güzel günlerde kullansın bebişin
Kasındırır bence cnm ya. Kalında geldi erkek cocugu sevmez bole sicak tutacak seyleriKızlar böyle bir takımı 0-3 arası kullanabilir miyiz sizce? Triko tenine uygun olur mu?
Çok teşekkürler dört tane yenidoğan tulum aldım şimdilik. 0-3 arası birkaç tulum alıp duruma bakayım.Bence sayısı sana kalmış :) henüz tamamlamadım hatta ne eksiği var bilmiyorum.. O yüzden şu kadar aldım diye yol gösteremem sanırım.. Ama ben çok sık değiştirmiştim oğlumda, 5er tane yeter diyemem sanırım gene :) Şimdi 2 tane 0-3 hastane çıkışı, 1 tane de 0 beden hastane çıkışı hediye geldi. Ben de 0-3 için 3lü takımlardan almıştım. 2 tane yenidoğan tulum, 2 tane yenidoğan alt üst ile 3 tane 0-3 ay tulum ile 4 tane 0-3 ay alt üst takım almıştım. Şu an bildiklerim bunlar ama sanırım 0-3lere ağırlık vererek tamamlarım ben. Bir de bebeğin de gelişimine bak derim alırken. Mesela boyu uzun gidiyor kızımın, bu yüzden tulumlarda çekiniyorum çünkü bacaktan gerebilir. Kilolu bebekse gene yenidoğanlar küçük olabilir, 0-3leri anca doldurabilir gibi.
Markaya göre bedenler değişiyor bu arada. Yenidoğan olanların bile bedenleri farklı. Ben yazan cm ölçüsüne göre aldım. Mesela 50-56 cm olanları yenidoğan olarak, 56-62 olanları 0-3 ay olarak genellersek her markada aynı değiller. Kiminde 0-3ler daha küçük oluyor kimisinde yenidoğanlar daha büyük oluyor. Bence cmleri kontrol edin derim :)
ben bütün kıyafetlerini pamuk almayı düşünüyorum.Belki hırkası o şekilde olabilir doğrudan tenine temas edeceği için belki bebek rahat etmeyebilir.Kızlar böyle bir takımı 0-3 arası kullanabilir miyiz sizce? Triko tenine uygun olur mu?
Kızlar böyle bir takımı 0-3 arası kullanabilir miyiz sizce? Triko tenine uygun olur mu?
ben bütün kıyafetlerini pamuk almayı düşünüyorum.Belki hırkası o şekilde olabilir doğrudan tenine temas edeceği için belki bebek rahat etmeyebilir.
Bende çok beğeniyorum mayoral de de çok güzel trikolar var. Hm dekilerde güzel Ama bej rengi fln bebek için pek tatlı gelmiyor bana. Bir takım alarak Denemek lazım o zaman. Teşekkür ederimBen oğluma gap bebekten almıştım triko tulum. Kışın rahatça giydirdim. Triko olmasından ziyade kullanılan ipliği önemli. Pamuk olan trikolar var mesela, yün olanlar rahatsız edebilir hani kaşındırabilir belki ama pamuklar rahatsız etmiyor. Bu görseldeki ürün de çok hoşmuş bence model olarak ama ipi neymiş ona bak derim. Oğluma gap bebekten almıştım %100 pamuk olan bir triko tulum, rahatça giydirebildim. Şimdi kızıma çıkardım aynı tulumu. Geçen h&m mağazasında da çok güzel triko tulumlar gördüm. 0-3 ay olanlardan almayı düşünüyorum ben de, o da %100 pamuktu mesela. Pamuk olduğu zaman gene tenine rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum ki oğlum giysilerin lastikli kısımlarında cildi kabaran bir bebek ama pamuk trikolar rahatsızlık vermedi.
Canım elektrikli istiyorsan ben avent kullanıyorum çok memnunum bak bi istersen.Kızlar günaydın benim bir göğüs pompası eksik kaldı onu alacam ama karasızım marka konusunda. Alan var mı acaba?
almadım ama eltim verdi bi tane onu kullanıcam, kumandası var dönüyo ışık vs dedğin gibi ama markasına vs hiç dikkat etmedimKizlar bebisi icin donence aldiniz mi? Ben arastirdim baya vtech marka peluslu donence alacagim her kullanan cok memnun kotu yorum hic yok. Youtube videolarinida izledim bebegin aglamasina hasassiyetli sensoru var klasik muzik ve white noise denilen anne karnindaki sesin benzeri sesi var ozellikle kolik bebekler icin cok iyi oldugunu soyluyorlar Tavana isik yansitiyormus her urun bir arada yani.Eki Görüntüle 2045843
Yok canim ozelden mesaj gelmedi banaMerhaba uzun süredir işlerimin yoğunluğu sebebiyle giremedim.malum yaz tatilinde girince ve Antalya'da olunca gelen giden bitmez :).bir garip oblomov cnm özelden bir mesaj atmaya çalıştım sana ama gonderebildim mi bilemiyorum.kontrol edebilirmisin.Bu arada bebiş ve ben iyiyim sizleri takip edemedim.umarim tüm anne ve bebislerin sağlığı yerindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?