- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.561
Guzelmis canim gule gule kullansin bebisin. Ben baya bir arastirma yaptim benim sectigim biraz pahali ama ozellikle white noise ozelligi ve aglamayi duyunca calismaya baslamasi beni cezbetti bakalim insallah alabilirimBen bunu aldım canım. Henüz kurmadım ve kullanmadım o nedenle iyi yada kötü diyemiyorum.
Telefon vermek sanırım yasak ama instagram da fln satış yapıyorsanız kullanıcı adınızı yazabilirsiniz.Arkadaşlar bu arada bebisler ile ilgili tekstil,bebe çeyiz ve hastane çıkışı ile ilgili eksikleri olanlariniz varsa,tabiki forumun kurallarını bilmiyorum o sebepten sormadan atmak istemem.Eger bir mahsuru yoksa bildiğiniz üzere ben hastane süsleme,d.gunu org. Ve bebek malzemeleri üzerine iş yapıyorum.Terzi kendi sokugunu dikemezmis size haber vermek en son aklıma geldi.son derece kaliteli NİPPERLAND marka kuzu yünü triko ama kucağı ve tulumlar ve organik hastane çıkışları mevlüt takımları v.s mevcut trikolarin içinin tamamı % 100 coton.ve normalde netteki satış fiyatlarının oldukça altında.Fakat benim haber vermek ancak aklıma geldi kusura bakmayın şu son birkaç ay çok yoğun gecti, ancak fırsat bulabildim.Simdi simdi artik evdeyim dr dinlen dedi bel agrilarim cok fazla cunki.Dedigim gibi eğer bir sıkıntı dogmayacaksa telefon veya link paylaşmak isterim oradan ürünlere ve fiyatlarina bakabilirsiniz....
Canım ben de adanadayım ama hiç araştırmadım. Melek girmezde var diye biliyorum. Süt pompasını da lansinoh çiftli elektrikli aldım tavsiyeler üzerine.Birde adanada yaşayan kimse var mı acaba hastane süsleri konusunda yardıma ihtiyacım var?
masal_41 merhaba canim yanılmıyorsam sen kokulu tas yapmıştın bende tek kalıp var her seferinde karışımı bir seferlik mi hazırladın Videolar izledim ama bu konuda detaylı bilgi bulamadim
Tesekkurler canim bende yapmayı düşünüyordum ama iyice ağırlaşmaya başladımEvt cnm bi tane kalıbım vardı bir seferlik hazırlıyodum cünķü kuruyor fazla kalınca ziyan oluyo biraz zor oluyo tek kalıpla ama gunde 5 tane filan yapıyodum yarım saate kuruyolar hep elimin altinda oluyodu malzemeler kurudukca yapıyodum tabii o gün icinde baska isim yoksa
Tesekkurler canim bende yapmayı düşünüyordum ama iyice ağırlaşmaya başladım
Tabiiki önemli olan Bebisler canim. Senin nasıl gidiyo hamilelik uzun zamandır görmüyordum seni yada bana denk gelmedi yazdiklarinAnladım cnm ben erkenden yaptim bitti. Yapamıyosan yorma kendini bebislerimiz daha önemli bizim icin olmasada olur takma kafana yeter ki bebislerimiz saģlıkla gelsin önemli olan onlar..
Tabiiki önemli olan Bebisler canim. Senin nasıl gidiyo hamilelik uzun zamandır görmüyordum seni yada bana denk gelmedi yazdiklarin
Sukur az kaldı artık sağlıcakla kucağımıza alırız insallahAllaha şükür cnm simdilik bi sorun yok hersey gayet iyi gecen hafta gittik doktora 33 haftalikken 2 kilo olmus 42 cm doktorum iyi dedi 36 haftalik olunca tekrar gidicem duruma göre büyük ihtimal 38 veya 39 da sezaryan olucak.. ben takip ediyorum yazılanlari ama pek yazamiyorum. Sadece arada kasılmalarım oluyodu doktorum normal yalancı kasılma gercek dogum sancısi olsa bagıttirır dedi magnezyum kullaniyorum bunun icin. Bir de ayaklarım biraz sisiyor gün icinde onun dısında bi sorunumuz yok şükür :)
Ben bunu aldım canım. Henüz kurmadım ve kullanmadım o nedenle iyi yada kötü diyemiyorum.
Kızlar salıncaklı vs anakucağı alan var mı??
Kızlar salıncaklı vs anakucağı alan var mı??
Ben de bakıyorum şuan. Fisher price üçü bir arada salıncak vardı onu beğendim aslında ama yakından görmek lazımBen almadım ama almak istiyorum. Araştırıyorum ama henüz içime sinen birşey bulamadım.. Oğlumda chicco polly mama sandalyesini kullanmıştım ana kucağı olarak. Şimdi oğlum onda yemek yiyor ve severek kullanıyor. Haliyle arayıştayım.. İçine sinen birşey bulursan paylaşırmısın?
@bir garip oblomov
Dönence çok güzel duruyor ama uyandığında otomatik olarak müzik çalmasını istediğine emin misin? Bu sefer tekrar uykuya geçmek için hep müzik aramaz mı acaba? Sonra yalnız uykuya geçmekte zorlanır mı acaba?
Ben fisher price mutlu düşler dönenceyi kullanmıştım, tavsiye edebilirim dönence alacaklara. Gece lambası gibi loş bir ışığı var ana gövdede, isteğe bağlı açıyorsunuz. Tavana yıldız projektörü var, projektör yansımasının dönüş hızı düşük. İster oyuncakları dönerek istersen de oyuncakları dönmeden müzik çalabiliyor. Farklı müzikleri var, sesi de ayarlanabiliyor. Uzaktan kumandası da var, o kumandayı ben pek kullanmadım ama :) benim için artıları; gece yanına gittiğimde beşiğin içini görebilmeme olanak sağlayan loş ışığı, oyuncakları dönmeden müzik çalabilmesi, oyuncaklarının çıkarılıp yıkanabilir oluşu ve yavaş hızdaki projektörüydü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?