- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.521
Dolapta şaklasan bence bir şey olmaz canim bende 35. Haftamda falan alayım diye düşünüyorum bir günde geliyormuş siparişBen de almak istiyorum ama ne zaman alsam bilmiyorum. Sezeryan olacağım ve şuan 35. Haftama giriyorum en fazla 4 haftam kaldı belki o kadar bile değil. Çikolataları buzdolabında saklasam sorun olur mu acaba? Buhafta alayım olmazsa
Cikolatalari dolapta saklamayin sakin ara ara beyazlamalar oluyo.Ben de almak istiyorum ama ne zaman alsam bilmiyorum. Sezeryan olacağım ve şuan 35. Haftama giriyorum en fazla 4 haftam kaldı belki o kadar bile değil. Çikolataları buzdolabında saklasam sorun olur mu acaba? Buhafta alayım olmazsa
canım biz araştırıyorduk henüz, amcası da duymuştu almış geldi bizden habersiz. genel olarak beğendim ama krem rengi gibi olanın rengi gerçekte sütlü kahve gibiolumlu yorum bulursan bana da haber verirsen sevinirim =)
ben de alıcam sanırım gri renginicanım biz araştırıyorduk henüz, amcası da duymuştu almış geldi bizden habersiz. genel olarak beğendim ama krem rengi gibi olanın rengi gerçekte sütlü kahve gibi
Bende almadım acıkcası şuan almak cok fuzuli geliyo bana nedense. Büyüsün alırız modundayımBen bebeğin herşeyini tamamladım sayılır ama hiç patik ayakkabı falan almadım ya ne zamandan itibaren kullanılmaya başlanır, şuan bi yerde görünce dank etti
benimde burun aspiratörü yoktu bebişimin onuda tamamladım bugünde cibinliği geldi beşiğinin herşeyi tamamlandı. patik panduf şeklinde baktım ben ablam bir tane altı kalın tabanlı almış bir tanede ben panduf alıcam yeter sanırım zaten çoğunlukla evde olacağımızdan pek gerek görmüyorum. dün civilin sitesine baktım 6aydan itibaren başlıyorum sanırım ayakkabılarda ama tabi başka yerlerde yenidoğan için sırf deri olarak var.Ben bebeğin herşeyini tamamladım sayılır ama hiç patik ayakkabı falan almadım ya ne zamandan itibaren kullanılmaya başlanır, şuan bi yerde görünce dank etti
Ben de aldım bunu hehe , yıkadım taktımda bunu da ütülemek lazım mı acabaEki Görüntüle 2044409 kizlar cibinligi gitti gidiyorsan 20 liraya aldim bulabildigim en sade cibinlik kendim yapmakla ugrasmak istemedim cibinlik+demir 20 liraya bulunca hemen aldim sukur kolay taktim aparatina bir tek yatagina montelemek.kaldi o da uyusuk esim besigi yerlestirirse olacak
Ben sıktirmadan yikayacagim yoksa utulemek zor olur ucu sonu belli degilBen de aldım bunu hehe , yıkadım taktımda bunu da ütülemek lazım mı acaba
Eki Görüntüle 2043295
Kizlar oldugu kadar yerlestirdimutulencekler duruyor dun baya yormusum kendimi gomme dolabin icini bebisim icin ayirdim raf yapilcak yani kac kere degistiririm daha bilmiyorum ama bu haliyle bile ask yasadim
alt üst (çıtçıtlı badi ve tek alt) al canım en az 5 takımda onlardan olsun bebeklerimiz kış bebeği kıyafetleri pislendi mi yıkayınca kurutmak sorun olacak o nedenle yedekli olsun birde hediye gelecekleri de hesaba kat benim 10 çifte yakın alt var ama bana ablamda verdi ben 3 çift aldım anca çıtçıtlı badim az ama daha kayınvalidemden gelecekler var o nedenle almıyorum. ben kıyafet yıkama ütüleme bütün işlerimi dün bitirdim ama bende bittimGüle güle giysin bebeşin inşallah cnm Bende henüz yıkamadan toplayıp yerleştirdim ne var ne YOk göreyim diye sonra siler yıkar yerleştiririm. Gözüme çok az geldiler. Hastane çıkışlarıyla birlikte 0-3 arası 5 tulumu 1 alt üst takımı var. Daha almalı mıyım sizce? 3-6 da 3 tane tulumu var insanlar alma alma dedikçe çok aldım gibi geldi ama Bunlar yetmez gibi geliyor bana.
canım güzele benziyor ben kumaşına ve sepetine bakıyorum genelde bazılarının fiyatı 1000lira ama kumaşı bildiğin naylon kimisinin de sepeti minicik hiçbir işe yaramazBebek arabasını daha sonra alacaktım para bitmiştilakin zevkine cok güvendiğim bi arkadışımın tavsiyesiyle şunu aldım umarım pişman olmayız , fiyatı aşırı uygun kullanan arkadaşım cok aşırı memnun oldgunu söyledi kullanımı konusunda cok rahatmış, bir diğer arkadaşımda cok para verip aldığı arabadansa bunun kullanımın cok daha rahat oldugunu söyledi gaza getirdiler beni dandik çıkmasa bari
çok güzellermiş ama ben bu tarz küçük parçalı şeyleri hep tehlikeli bulmuşumdur kopar boğazına kaçar falan baya evhamlıyım bu konudaEki Görüntüle 2044913 Kızlar şu bebek cevienlerinden yaptırabileceğim güvenli bir site var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?