2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Dolapta şaklasan bence bir şey olmaz canim bende 35. Haftamda falan alayım diye düşünüyorum bir günde geliyormuş sipariş

Cikolatalari dolapta saklamayin sakin ara ara beyazlamalar oluyo.
Kullanma talimatinda kac derecede saklamaniz gerektigi yaziyo.
Son haftanizda alin hem havalar serinler ve dolaba gerek kalmayabilir.

Ben bebeğin herşeyini tamamladım sayılır ama hiç patik ayakkabı falan almadım ya ne zamandan itibaren kullanılmaya başlanır, şuan bi yerde görünce dank etti

anneanesi ve teyzesinden hediyeler geldi bizim kıza istanbuldan :) kız kıyafetleri daha bir cicis oluyormuş Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah. Benim aldıklarımla beraber bir an önce yıkamak ütülemek yerleştirmek istiyorum bende ama önümüzdeki ay eksiklerini bitirip toplu mu yapsam bu işi diyorum bı yandan :) önümüzdeki ay inşallah bulurum kışlık kiyafetler kadife tulum yelek,külotlu çorap falan :)

Ben bebeğin herşeyini tamamladım sayılır ama hiç patik ayakkabı falan almadım ya ne zamandan itibaren kullanılmaya başlanır, şuan bi yerde görünce dank etti
benimde burun aspiratörü yoktu bebişimin onuda tamamladım bugünde cibinliği geldi beşiğinin herşeyi tamamlandı. patik panduf şeklinde baktım ben ablam bir tane altı kalın tabanlı almış bir tanede ben panduf alıcam yeter sanırım zaten çoğunlukla evde olacağımızdan pek gerek görmüyorum. dün civilin sitesine baktım 6aydan itibaren başlıyorum sanırım ayakkabılarda ama tabi başka yerlerde yenidoğan için sırf deri olarak var.

Ben de aldım bunu hehe , yıkadım taktımda bunu da ütülemek lazım mı acaba

Eki Görüntüle 2043295
Kizlar oldugu kadar yerlestirdimutulencekler duruyor dun baya yormusum kendimi gomme dolabin icini bebisim icin ayirdim raf yapilcak yani kac kere degistiririm daha bilmiyorum ama bu haliyle bile ask yasadim

Güle güle giysin bebeşin inşallah cnm Bende henüz yıkamadan toplayıp yerleştirdim ne var ne YOk göreyim diye sonra siler yıkar yerleştiririm. Gözüme çok az geldiler. Hastane çıkışlarıyla birlikte 0-3 arası 5 tulumu 1 alt üst takımı var. Daha almalı mıyım sizce? 3-6 da 3 tane tulumu var insanlar alma alma dedikçe çok aldım gibi geldi ama Bunlar yetmez gibi geliyor bana.

alt üst (çıtçıtlı badi ve tek alt) al canım en az 5 takımda onlardan olsun bebeklerimiz kış bebeği kıyafetleri pislendi mi yıkayınca kurutmak sorun olacak o nedenle yedekli olsun birde hediye gelecekleri de hesaba kat benim 10 çifte yakın alt var ama bana ablamda verdi ben 3 çift aldım anca çıtçıtlı badim az ama daha kayınvalidemden gelecekler var o nedenle almıyorum. ben kıyafet yıkama ütüleme bütün işlerimi dün bitirdim ama bende bittim

Bebek arabasını daha sonra alacaktım para bitmişti lakin zevkine cok güvendiğim bi arkadışımın tavsiyesiyle şunu aldım umarım pişman olmayız , fiyatı aşırı uygun kullanan arkadaşım cok aşırı memnun oldgunu söyledi kullanımı konusunda cok rahatmış, bir diğer arkadaşımda cok para verip aldığı arabadansa bunun kullanımın cok daha rahat oldugunu söyledi gaza getirdiler beni dandik çıkmasa bari

Eklentiler

• IMG-6704.PNG
    137,3 KB · Görüntüleme: 232
canım güzele benziyor ben kumaşına ve sepetine bakıyorum genelde bazılarının fiyatı 1000lira ama kumaşı bildiğin naylon kimisinin de sepeti minicik hiçbir işe yaramaz

Yenidoğan tulumlarından almak istiyorum ama ne kadar almam gerek, ne kadar süre için kullanabilirim ya da 1 aya kadar olanlardan mı almalıyım karar veremiyorum siz kaç takım aldınız? K kuzucuk87

Eki Görüntüle 2044913 Kızlar şu bebek cevienlerinden yaptırabileceğim güvenli bir site var mı???
çok güzellermiş ama ben bu tarz küçük parçalı şeyleri hep tehlikeli bulmuşumdur kopar boğazına kaçar falan baya evhamlıyım bu konuda instagrama baktın mı yapan birini belki ordan bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…