• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar chipolino bebek arabası hakkında fikriniz var mi satıcı baya övdü fakat bilmedigim bi marka aranızda kullanan yada bilgisi olan var mı

20170911_211819.jpg
Kizlar oldugu kadar yerlestirdim:KK200::nazar:utulencekler duruyor dun baya yormusum kendimi:KK43: gomme dolabin icini bebisim icin ayirdim raf yapilcak yani kac kere degistiririm daha bilmiyorum ama bu haliyle bile ask yasadim:KK48:

Selam bebek çikolatalarınızı nerden ne kadara ve kaç adet söylediniz acaba?örneğiniz var mıdır?ben instagramda buldum ama güvenilir mi bilmiyorum ya

Kızlar bir sorum olacak size. Hastane için terlik işini ne yapacaksınız, lohusa terliği kullanışlı olur mu sonucta hastane ve oda havludan yapılma bir ürün. Bilmediğim için danışmak istedim.

Kızlar bir sorum olacak size. Hastane için terlik işini ne yapacaksınız, lohusa terliği kullanışlı olur mu sonucta hastane ve oda havludan yapılma bir ürün. Bilmediğim için danışmak istedim.
Ben normal bi terlik götürecegim lohusa terligi bana hastaneye uygun olmaz gibi gelicek cünkü zaten agrı kanma vs onu orda telef ederiz dye düşünüyorum

Eki Görüntüle 2043295
Kizlar oldugu kadar yerlestirdim:KK200::nazar:utulencekler duruyor dun baya yormusum kendimi:KK43: gomme dolabin icini bebisim icin ayirdim raf yapilcak yani kac kere degistiririm daha bilmiyorum ama bu haliyle bile ask yasadim:KK48:

Maşallah canım yaa hem iş hem bunlar çok güzel olmuş hepsi eline sağlık :) Ben daha yıkamayı bile bitiremedim :(

Birde arkadaşlar ben nevresim takımını A101'den aldım çok güzel iki adet biri renkli yıldızlı biri de pikaçulu :) tavsiye ederim hem fiyatı 19 küsür bir şey hemde kumaşları iyi...

Terlik bildiğin havlu bi terlik vardı ben de çeyizden kalmış onu götürcem, madame coco da falan da oluyo terlikler oraya bakabilirsiniz.

Selam bebek çikolatalarınızı nerden ne kadara ve kaç adet söylediniz acaba?örneğiniz var mıdır?ben instagramda buldum ama güvenilir mi bilmiyorum ya

ben internetten Hacı Şerif diye bi yerden sipariş verdim etiketli ' hoşgeldin X' diye , 70 adet çikolata var kutuda 42 TL :) tadına baktım güzeldi

ellerine sağlık mis gibi olmuş büyük yük attın bence =):nazar:

Maşallah canım yaa hem iş hem bunlar çok güzel olmuş hepsi eline sağlık :) Ben daha yıkamayı bile bitiremedim :KK43:

Birde arkadaşlar ben nevresim takımını A101'den aldım çok güzel iki adet biri renkli yıldızlı biri de pikaçulu :) tavsiye ederim hem fiyatı 19 küsür bir şey hemde kumaşları iyi...

saolun kızlar daha çok iş var yarısını hallettim diyeyim. benim uyuşuk adam daha beşiği hazırlamadı :KK43: hazırlıklar bitsin sakince bekleyeyim istiyorum ama yok yani.bebişler erken gelmeye kalkmazsa Allahın izniyle bütün hazırlıkları bitiririz:KK200:

Kızlar biraz saçma bi soru sorcam ama bilmediğimden : ) bebeğinizin gardrobunu neyle temizlediniz. Çamaşır suyuyla silsem kokusu kalıp bebeğin kıyafetlerine falan siner mi. Ya da sadece suyla mı silmeliyiz. Bi de aklıma sirkeyle silmek geldi onun da kokusu kalır mı?

Lohusa terliği ve taç kızıma da bandana yapacağım hastanede terlik kullanmak hastanede uygun olmaz çok kirlenir diye düşünüyorum ama evde kullanırım

Kızlar biraz saçma bi soru sorcam ama bilmediğimden : ) bebeğinizin gardrobunu neyle temizlediniz. Çamaşır suyuyla silsem kokusu kalıp bebeğin kıyafetlerine falan siner mi. Ya da sadece suyla mı silmeliyiz. Bi de aklıma sirkeyle silmek geldi onun da kokusu kalır mı?
yüzey temizleyiciyle silip durulayabilirsin canım.birde direk tahtayla temas ettirme ben boyanmış masa örtüm vardı onu kestim ama daha düzgün duran kapitoneli bezler oluyor onlardan alacağım şimdilik idareten masa örtüm dursun dedim:KK48:

Sirkeyi su ile seyreltip silebilirsin. Bir kova suya yarım çay bardağıydı sanırım ölçüsü.
Ben biberon temizleyicilerinden almıştım mutfakta kullanmaya. Hem beslenme gereçlerini hem oyuncaklarını yıkıyordum hem de odasının temizliğinde onu kullanıyordum (özellikle beşiğinde uzun süre kullandım) Şimdi de aynı deterjanla sildim dolap ve beşiğini. Temizlik için ayrıca bir deterjan satılıyor aslında organik bişe ama bence beslenme gereçleri temizleyici diye satılan ürün yeterli geliyor, ayrı ayrı almaya lüzum yok :)

Ben çikolatayı haciserif diye site var oradan alacağım herkes çok memnun bir araştır istersen canim
Ben de almak istiyorum ama ne zaman alsam bilmiyorum. Sezeryan olacağım ve şuan 35. Haftama giriyorum en fazla 4 haftam kaldı belki o kadar bile değil. Çikolataları buzdolabında saklasam sorun olur mu acaba? Buhafta alayım olmazsa

Back