Bence sayısı sana kalmış :) henüz tamamlamadım hatta ne eksiği var bilmiyorum.. O yüzden şu kadar aldım diye yol gösteremem sanırım.. Ama ben çok sık değiştirmiştim oğlumda, 5er tane yeter diyemem sanırım gene :) Şimdi 2 tane 0-3 hastane çıkışı, 1 tane de 0 beden hastane çıkışı hediye geldi. Ben de 0-3 için 3lü takımlardan almıştım. 2 tane yenidoğan tulum, 2 tane yenidoğan alt üst ile 3 tane 0-3 ay tulum ile 4 tane 0-3 ay alt üst takım almıştım. Şu an bildiklerim bunlar ama sanırım 0-3lere ağırlık vererek tamamlarım ben. Bir de bebeğin de gelişimine bak derim alırken. Mesela boyu uzun gidiyor kızımın, bu yüzden tulumlarda çekiniyorum çünkü bacaktan gerebilir. Kilolu bebekse gene yenidoğanlar küçük olabilir, 0-3leri anca doldurabilir gibi.
Markaya göre bedenler değişiyor bu arada. Yenidoğan olanların bile bedenleri farklı. Ben yazan cm ölçüsüne göre aldım. Mesela 50-56 cm olanları yenidoğan olarak, 56-62 olanları 0-3 ay olarak genellersek her markada aynı değiller. Kiminde 0-3ler daha küçük oluyor kimisinde yenidoğanlar daha büyük oluyor. Bence cmleri kontrol edin derim :)