• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Yenidoğan tulumlarından almak istiyorum ama ne kadar almam gerek, ne kadar süre için kullanabilirim ya da 1 aya kadar olanlardan mı almalıyım karar veremiyorum siz kaç takım aldınız? K kuzucuk87

Bence sayısı sana kalmış :) henüz tamamlamadım hatta ne eksiği var bilmiyorum.. O yüzden şu kadar aldım diye yol gösteremem sanırım.. Ama ben çok sık değiştirmiştim oğlumda, 5er tane yeter diyemem sanırım gene :) Şimdi 2 tane 0-3 hastane çıkışı, 1 tane de 0 beden hastane çıkışı hediye geldi. Ben de 0-3 için 3lü takımlardan almıştım. 2 tane yenidoğan tulum, 2 tane yenidoğan alt üst ile 3 tane 0-3 ay tulum ile 4 tane 0-3 ay alt üst takım almıştım. Şu an bildiklerim bunlar ama sanırım 0-3lere ağırlık vererek tamamlarım ben. Bir de bebeğin de gelişimine bak derim alırken. Mesela boyu uzun gidiyor kızımın, bu yüzden tulumlarda çekiniyorum çünkü bacaktan gerebilir. Kilolu bebekse gene yenidoğanlar küçük olabilir, 0-3leri anca doldurabilir gibi.
Markaya göre bedenler değişiyor bu arada. Yenidoğan olanların bile bedenleri farklı. Ben yazan cm ölçüsüne göre aldım. Mesela 50-56 cm olanları yenidoğan olarak, 56-62 olanları 0-3 ay olarak genellersek her markada aynı değiller. Kiminde 0-3ler daha küçük oluyor kimisinde yenidoğanlar daha büyük oluyor. Bence cmleri kontrol edin derim :)

Kızlar böyle bir takımı 0-3 arası kullanabilir miyiz sizce? Triko tenine uygun olur mu?

Eklentiler

• IMG_5399.jpg
    IMG_5399.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 140
Bence sayısı sana kalmış :) henüz tamamlamadım hatta ne eksiği var bilmiyorum.. O yüzden şu kadar aldım diye yol gösteremem sanırım.. Ama ben çok sık değiştirmiştim oğlumda, 5er tane yeter diyemem sanırım gene :) Şimdi 2 tane 0-3 hastane çıkışı, 1 tane de 0 beden hastane çıkışı hediye geldi. Ben de 0-3 için 3lü takımlardan almıştım. 2 tane yenidoğan tulum, 2 tane yenidoğan alt üst ile 3 tane 0-3 ay tulum ile 4 tane 0-3 ay alt üst takım almıştım. Şu an bildiklerim bunlar ama sanırım 0-3lere ağırlık vererek tamamlarım ben. Bir de bebeğin de gelişimine bak derim alırken. Mesela boyu uzun gidiyor kızımın, bu yüzden tulumlarda çekiniyorum çünkü bacaktan gerebilir. Kilolu bebekse gene yenidoğanlar küçük olabilir, 0-3leri anca doldurabilir gibi.
Markaya göre bedenler değişiyor bu arada. Yenidoğan olanların bile bedenleri farklı. Ben yazan cm ölçüsüne göre aldım. Mesela 50-56 cm olanları yenidoğan olarak, 56-62 olanları 0-3 ay olarak genellersek her markada aynı değiller. Kiminde 0-3ler daha küçük oluyor kimisinde yenidoğanlar daha büyük oluyor. Bence cmleri kontrol edin derim :)
Çok teşekkürler dört tane yenidoğan tulum aldım şimdilik. 0-3 arası birkaç tulum alıp duruma bakayım.

Kızlar böyle bir takımı 0-3 arası kullanabilir miyiz sizce? Triko tenine uygun olur mu?

Ben oğluma gap bebekten almıştım triko tulum. Kışın rahatça giydirdim. Triko olmasından ziyade kullanılan ipliği önemli. Pamuk olan trikolar var mesela, yün olanlar rahatsız edebilir hani kaşındırabilir belki ama pamuklar rahatsız etmiyor. Bu görseldeki ürün de çok hoşmuş bence model olarak ama ipi neymiş ona bak derim. Oğluma gap bebekten almıştım %100 pamuk olan bir triko tulum, rahatça giydirebildim. Şimdi kızıma çıkardım aynı tulumu. Geçen h&m mağazasında da çok güzel triko tulumlar gördüm. 0-3 ay olanlardan almayı düşünüyorum ben de, o da %100 pamuktu mesela. Pamuk olduğu zaman gene tenine rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum ki oğlum giysilerin lastikli kısımlarında cildi kabaran bir bebek ama pamuk trikolar rahatsızlık vermedi.

ben bütün kıyafetlerini pamuk almayı düşünüyorum.Belki hırkası o şekilde olabilir doğrudan tenine temas edeceği için belki bebek rahat etmeyebilir.

Bende Zaten çoraplarından banyo havlusuna kadar herşeyi %100 pamuk hatta organik pamuk aldım. Sadece bebeğim için değil evimde de kendimde de öyle kullanırım. Bu trikolarda %100 pamuk ama dokunma şekli itibariyle diğerlerinden farklı bundan dolayı tereddüt ettiriyor.

Ben oğluma gap bebekten almıştım triko tulum. Kışın rahatça giydirdim. Triko olmasından ziyade kullanılan ipliği önemli. Pamuk olan trikolar var mesela, yün olanlar rahatsız edebilir hani kaşındırabilir belki ama pamuklar rahatsız etmiyor. Bu görseldeki ürün de çok hoşmuş bence model olarak ama ipi neymiş ona bak derim. Oğluma gap bebekten almıştım %100 pamuk olan bir triko tulum, rahatça giydirebildim. Şimdi kızıma çıkardım aynı tulumu. Geçen h&m mağazasında da çok güzel triko tulumlar gördüm. 0-3 ay olanlardan almayı düşünüyorum ben de, o da %100 pamuktu mesela. Pamuk olduğu zaman gene tenine rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum ki oğlum giysilerin lastikli kısımlarında cildi kabaran bir bebek ama pamuk trikolar rahatsızlık vermedi.
Bende çok beğeniyorum mayoral de de çok güzel trikolar var. Hm dekilerde güzel Ama bej rengi fln bebek için pek tatlı gelmiyor bana. Bir takım alarak Denemek lazım o zaman. Teşekkür ederim

Kızlar bugun anne yanı beşik aldık soo baby den. Cok direndim alsam mı almasam mı diye ama indirim vardı %54 görünce dayanamadık aldık. Evin temizligi bitince kuracagız.

Eklentiler

• IMG_8062.JPG
    IMG_8062.JPG
    12,6 KB · Görüntüleme: 141
Kizlar bebisi icin donence aldiniz mi? Ben arastirdim baya vtech marka peluslu donence alacagim her kullanan cok memnun kotu yorum hic yok. Youtube videolarinida izledim bebegin aglamasina hasassiyetli sensoru var klasik muzik ve white noise denilen anne karnindaki sesin benzeri sesi var ozellikle kolik bebekler icin cok iyi oldugunu soyluyorlar Tavana isik yansitiyormus her urun bir arada yani. Capture+_2017-09-18-12-24-07.png

Kizlar bebisi icin donence aldiniz mi? Ben arastirdim baya vtech marka peluslu donence alacagim her kullanan cok memnun kotu yorum hic yok. Youtube videolarinida izledim bebegin aglamasina hasassiyetli sensoru var klasik muzik ve white noise denilen anne karnindaki sesin benzeri sesi var ozellikle kolik bebekler icin cok iyi oldugunu soyluyorlar Tavana isik yansitiyormus her urun bir arada yani.Eki Görüntüle 2045843
almadım ama eltim verdi bi tane onu kullanıcam, kumandası var dönüyo ışık vs dedğin gibi ama markasına vs hiç dikkat etmedim

Merhaba uzun süredir işlerimin yoğunluğu sebebiyle giremedim.malum yaz tatilinde girince ve Antalya'da olunca gelen giden bitmez :). bir garip oblomov bir garip oblomov cnm özelden bir mesaj atmaya çalıştım sana ama gonderebildim mi bilemiyorum.kontrol edebilirmisin.Bu arada bebiş ve ben iyiyim sizleri takip edemedim.umarim tüm anne ve bebislerin sağlığı yerindedir.

Ben bunu aldım canım. Henüz kurmadım ve kullanmadım o nedenle iyi yada kötü diyemiyorum.

Eklentiler

• 20170918_140849-1024x576.jpg
    20170918_140849-1024x576.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 136
Merhaba uzun süredir işlerimin yoğunluğu sebebiyle giremedim.malum yaz tatilinde girince ve Antalya'da olunca gelen giden bitmez :). bir garip oblomov bir garip oblomov cnm özelden bir mesaj atmaya çalıştım sana ama gonderebildim mi bilemiyorum.kontrol edebilirmisin.Bu arada bebiş ve ben iyiyim sizleri takip edemedim.umarim tüm anne ve bebislerin sağlığı yerindedir.
Yok canim ozelden mesaj gelmedi bana

Back