Ben almadım ama almak istiyorum. Araştırıyorum ama henüz içime sinen birşey bulamadım.. Oğlumda chicco polly mama sandalyesini kullanmıştım ana kucağı olarak. Şimdi oğlum onda yemek yiyor ve severek kullanıyor. Haliyle arayıştayım.. İçine sinen birşey bulursan paylaşırmısın?
@bir garip oblomov
Dönence çok güzel duruyor ama uyandığında otomatik olarak müzik çalmasını istediğine emin misin? Bu sefer tekrar uykuya geçmek için hep müzik aramaz mı acaba? Sonra yalnız uykuya geçmekte zorlanır mı acaba?
Ben fisher price mutlu düşler dönenceyi kullanmıştım, tavsiye edebilirim dönence alacaklara. Gece lambası gibi loş bir ışığı var ana gövdede, isteğe bağlı açıyorsunuz. Tavana yıldız projektörü var, projektör yansımasının dönüş hızı düşük. İster oyuncakları dönerek istersen de oyuncakları dönmeden müzik çalabiliyor. Farklı müzikleri var, sesi de ayarlanabiliyor. Uzaktan kumandası da var, o kumandayı ben pek kullanmadım ama :) benim için artıları; gece yanına gittiğimde beşiğin içini görebilmeme olanak sağlayan loş ışığı, oyuncakları dönmeden müzik çalabilmesi, oyuncaklarının çıkarılıp yıkanabilir oluşu ve yavaş hızdaki projektörüydü.