2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kizlar bebek arabasi renk tercihiniz ne oldu ben siyah ve gri tonlari begeniyorum ama cabuk kirlenip rengi cabuk solar mi acaba koyu renk olunca.Bir de oyun halisi almak istiyorum civildeki piyanolu olani begendim kullanan oldu mu hic daha once

Kizlar bebek arabasi renk tercihiniz ne oldu ben siyah ve gri tonlari begeniyorum ama cabuk kirlenip rengi cabuk solar mi acaba koyu renk olunca.Bir de oyun halisi almak istiyorum civildeki piyanolu olani begendim kullanan oldu mu hic daha once
Ben casual yeşil olanı beğendim alırsam onu alcam ama büyük ihtimal almicam bebek arabası. Zaten kışın kullanamicam bahara doğru ya alırım ya da almam ya da baston olanlardan alırım ucuzlardan bilmiyorum.

Ben casual yeşil olanı beğendim alırsam onu alcam ama büyük ihtimal almicam bebek arabası. Zaten kışın kullanamicam bahara doğru ya alırım ya da almam ya da baston olanlardan alırım ucuzlardan bilmiyorum.
Ben de basta travel alayim diyodum ama cok buyukler agirlar kontrol etmesi zor olabilir.Cift yonlu pusetlerden alayim diyorum ben de hem daha uygun fiyatlari hem de daha hafif ama bu kez de renge takildim:/bir de su var tasima koltugu mu port bebe mi daha kullanisli olur acaba ona da karar veremiyorum.port bebe bana eskileri cagristiriyor ama kullanisli mi acaba ya da ikisini de mi alsam bilemedim

Port bebeyi ben de beğenmiyorum hoşuma gitmiyor hiç nedense.

Kızlar bebetto nun ürünlerini biliyor musunuz. Kumaş kalitesi iyi mi acaba? İnternet sitesinde çok uyguna şeyler var. Birkaç bişey alıp denemek istiyorum. Bilen varsa daha fazla şey alabilirim :)
Canım ben kaliteli diye biliyorum daha alışveriş yapmadım ama bende almayı düşünüyorum

Mantıklı olabilir..toker bebenin internet sitesine baktım ama baby2go yu bulamadim.yine de güzel
Modeller var. İstanbulda Şubesi yok sanirim

Bakacağım Bu modele de..tesekkur ederim canım

Kizlar besik isini naptiniz.buyuyen besiklerin kademelileri var mi.daha onceki cocuklarinda buyuyen besik kullanan anneler varsa kac ayina kadar kullanabildiniz.dusme tehlikesi var diye korkuyorum 7 8 aydan sonra kullanilmaz gibime geldi dusununce.park yataklarin da goruntusu hic guzel gelmiyor bana.tabiki bebegimin sagligi onemli ama hic icime sinmiyor park yatak:/

Senin gibi düşünüyorum canım. Park yataklar kullanışlı ama çirkin. büyüyen beşiklerde ve altı çekmeceli olan beşiklerde yükseklik düşük olduğu için düşme tehlikesi var. Kullanıp memnun olanlar da var ama onların çocuğu düşmedi diye benimki de düşmicek demek değil bu. O yüzden alt kademesi olan düz beşik alıcam ben. İkeanın hensvik modelini düşünüyorum.

Ona da baktim canim olmadi oyle yapayim diyorum ama gozum hep o dolapli buyuyen besiklerde

park yatak bana da çok basit geliyor ama çoğu kullanan hayat kurtarıcı olduğunu söylüyor. büyüyen beşikler baya kullanılıyor diye duydum ablam oğluna aldı ama 1 kere yatmadı bizim velet. ama şu an 2 yaşında tırmanıyor bildiğin içine girip çıkıyor hatta foto bile atabilirim bence hiç bir yatak güvenli değil hatta hiçbir yer güvenli değil bir an olsun gözümüzün önünden ayırmamak lazım.

Kızlar merhaba bende ileanın hensvik beşiğini alacam.ama birde küçük bir beşik almamı söylüyor herkes. Yani salonda fln yanımda olacağı küçük bir beşik olmalıymış. Siz napacaksınız

Kızlar merhaba bende ileanın hensvik beşiğini alacam.ama birde küçük bir beşik almamı söylüyor herkes. Yani salonda fln yanımda olacağı küçük bir beşik olmalıymış. Siz napacaksınız

ben bambu beşik aldım yanında birde ev tipi anakucağı almayı düşünüyorum hem sallanırm uyur hem sürekli yanımda olması rahat olur diye.

Dogru canim haklisin ben gozumun onunden ayirmam ama gece uyurken Allah korusun tirmansa falan diye cok korkuyorum.ikisini birden mi alsam bilemiyorum ki :/

Ben de bir tane ana kucagi mi ana dizi mi ne deniyor sallanan onlardan alicam canim sart bence cunku gun icinde illa o odadan odaya gecicez yanimizda tasimak kolay olur :)

Park yatagi devirme ihtimali de var canim haklisin ama digerinden dusmesi daha tehlikeli gibime geliyor :/ iyice kafam karisti:/

bende herkes bir şey dediği için beşik aldım kafam rahat en zararsız zamanlarında yatsın sonra duruma göre bakacağım zaten evim küçük olduğundan beşik benim için en iyi alternatifti yatak odamda olacak sonrası için Allah Kerim diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…