- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
İmkânın varsa özel yaptır canım. Yüksekliği belirleyebilirsin öyle olursa :)Ona da baktim canim olmadi oyle yapayim diyorum ama gozum hep o dolapli buyuyen besiklerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkânın varsa özel yaptır canım. Yüksekliği belirleyebilirsin öyle olursa :)Ona da baktim canim olmadi oyle yapayim diyorum ama gozum hep o dolapli buyuyen besiklerde
Aaaa olabilir canim bir sorayim arastirayim bakalim hem buyuyen besik hem kademeli yapilabilirse super olur :)İmkânın varsa özel yaptır canım. Yüksekliği belirleyebilirsin öyle olursa :)
Canım eğer imkanın olursa bambu beşiğin fotoğrafını atarmısın. Bi fikir olsun banada.ben bambu beşik aldım yanında birde ev tipi anakucağı almayı düşünüyorum hem sallanırm uyur hem sürekli yanımda olması rahat olur diye.
Çok güzel canım :) civile ben de gitmeyi düşünüyorum. Evden çıkabilirsem :) kalite olarak nasıl canım. Netten de alabilirim çıkamazsam.Eki Görüntüle 2018191 teyzemiz bunları almış bugün civilden fotolarini attı anneannesi gelince getirecek bebisimize:)
İstanbul'da teyzesi canım ben izmirdeyim annemler bir ay sonra gelicekler o zaman bakacağım kalitesine :) ama bugüne kadar ordan alışveriş yapipta memnun kalmayan görmedim şahsen kendimde İstanbul'a gidince giderim sürekli uğrarım çok güzel kumaşları falan çoğunun :)Çok güzel canım :) civile ben de gitmeyi düşünüyorum. Evden çıkabilirsem :) kalite olarak nasıl canım. Netten de alabilirim çıkamazsam.
Eki Görüntüle 2019497 Eki Görüntüle 2019497 Kızlar bebeğimin odası için beşik yerine ikeanın büyüyen yatağını alsam mantıklı mı sizce? Zaten yatağımın yanına koymak için ufak bir beşik alıcam sonra büyük beşiğe ihtiç olurmu yoksa bu yatak daha mı uygun olur fikir verir misiniz?
Bu modeli bende cok begendım aklımda inşallah Eylül başı Ağustos sonu gibi almayı düşünüyoruzEki Görüntüle 2019761 Dolabın geniş olması avantaj o yüzden bunu alcam oturma odama koymak istiyorum misafir yatak odası olarak kullanıyordum şimdi küçük bi köşem yaptırdım günlük kullanmak için
Ölçüleri 70X150 mi??Eki Görüntüle 2019760 Kızlar 3 yaşına kadar bunu kullanabilirmiyim acaba
bana kullanılmaz gibi geldi ama tekerleklerde gözümü korkuttu büyük ihtimal aksesuardır dimi ama model harika tecrübeliler de fikir söylerlerEki Görüntüle 2019760 Kızlar 3 yaşına kadar bunu kullanabilirmiyim acaba
Önümüzdeki hafta gidip bakcam aksesuar olduğunu düşünüyorum bendebana kullanılmaz gibi geldi ama tekerleklerde gözümü korkuttu büyük ihtimal aksesuardır dimi ama model harika tecrübeliler de fikir söylerler
Benimde çok hoşuma gitti haftaya gidebilirsem bi bakcamBu modeli bende cok begendım aklımda inşallah Eylül başı Ağustos sonu gibi almayı düşünüyoruz
Odama koycam çünkü çok büyük istemiyorum bebek odası yapmakta istemiyorum 3 yaşından sonra abisiyle aynı oda da yatarlar oğlumun odası var bi yatak alırım hallederim onu da şimdi 3 sene idare edecek bişey olsa yeter