• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar ben Ataşehir de oturuyorum istanbulda oturanlar muhakkak fetih mahallesindeki mobilyacılar çarsısına baksın ben bugun iki mağza gezdim size beğendiğim beşik modellerini atıyorum bakın sizde bi isterseniz

Eklentiler

• IMG_3029.PNG
    IMG_3029.PNG
    213,7 KB · Görüntüleme: 203
  • IMG_3031.PNG
    IMG_3031.PNG
    200,9 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG_3032.PNG
    IMG_3032.PNG
    198,4 KB · Görüntüleme: 191
  • IMG_3033.PNG
    IMG_3033.PNG
    195,4 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_3034.PNG
    IMG_3034.PNG
    242,3 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_3028.JPG
    IMG_3028.JPG
    36,7 KB · Görüntüleme: 180
Biz bayramda bebek arabası ve park yatagımızı almıştık. Bugünde park yatak yatagı ve bi kaç eksiklerimizide aldık istanbulda olanlar beylikdüzü sevi bebede inanılmaz indirim var bitmeden yetişin bence✌
Aldıklarımızda bunlar❤️

Eklentiler

• IMG_6229.JPG
    IMG_6229.JPG
    79,7 KB · Görüntüleme: 168
Çok güzel canım :) civile ben de gitmeyi düşünüyorum. Evden çıkabilirsem :) kalite olarak nasıl canım. Netten de alabilirim çıkamazsam.
İstanbul'da teyzesi canım ben izmirdeyim annemler bir ay sonra gelicekler o zaman bakacağım kalitesine :) ama bugüne kadar ordan alışveriş yapipta memnun kalmayan görmedim şahsen kendimde İstanbul'a gidince giderim sürekli uğrarım çok güzel kumaşları falan çoğunun :)

IMG_1196.PNG
IMG_1196.PNG
Kızlar bebeğimin odası için beşik yerine ikeanın büyüyen yatağını alsam mantıklı mı sizce? Zaten yatağımın yanına koymak için ufak bir beşik alıcam sonra büyük beşiğe ihtiç olurmu yoksa bu yatak daha mı uygun olur fikir verir misiniz?

IMG_4221.PNG Dolabın geniş olması avantaj o yüzden bunu alcam oturma odama koymak istiyorum misafir yatak odası olarak kullanıyordum şimdi küçük bi köşem yaptırdım günlük kullanmak için

Eki Görüntüle 2019761 Dolabın geniş olması avantaj o yüzden bunu alcam oturma odama koymak istiyorum misafir yatak odası olarak kullanıyordum şimdi küçük bi köşem yaptırdım günlük kullanmak için
Bu modeli bende cok begendım aklımda inşallah Eylül başı Ağustos sonu gibi almayı düşünüyoruz

Odama koycam çünkü çok büyük istemiyorum bebek odası yapmakta istemiyorum 3 yaşından sonra abisiyle aynı oda da yatarlar oğlumun odası var bi yatak alırım hallederim onu da şimdi 3 sene idare edecek bişey olsa yeter

Odama koycam çünkü çok büyük istemiyorum bebek odası yapmakta istemiyorum 3 yaşından sonra abisiyle aynı oda da yatarlar oğlumun odası var bi yatak alırım hallederim onu da şimdi 3 sene idare edecek bişey olsa yeter

fiyatı ne kadar canım yani çok gösterişli bir yatak çünkü. ikea tarzı beşiklere baksana. ben olsam 500 den fazla para vermem 3 sene yatırmak için. benim sepet hediye gelmeseydi kesin ikea alacaktım

Back