- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kaç aylığa kadar kullanılıyormuş canım? ben alırsam baya idare etsin istiyorum o nedenle pusetli olanlardan düşünüyorum minnacıkken pusette sonradan puseti çıkarıp normal kullanmak istiyorumÇok iyi olmuş konu hayırlı olsun :)))
Ben de bebek arabası baktım hatta karar verdim sayılır. Quinny mood almayı düşünüyorum. Hatta burada fiyatı 3500 tl ama Almanya'da 400 € ya satılıyor. Oraya gidip gelen tanıdıklardan rica edicem birkaç aya. Onun dışında da daha birşeye karar vermedim :))))
kaç aylığa kadar kullanılıyormuş canım? ben alırsam baya idare etsin istiyorum o nedenle pusetli olanlardan düşünüyorum minnacıkken pusette sonradan puseti çıkarıp normal kullanmak istiyorum
oooo....cansınbir garip oblomov .... çok iyi olmuş bu konu :)
ay siz baya liste hazırlamışsınız inanamıyorum maşallah size:):)
canım tavsiyem 2li alman konusunda çünkü eşim sürekli yanında olmayacak ya da 2. bir kişi bebişlerinle dışarı çıkmak istersen ayrı ayrı olunca çok zorlanırsın. ama yinede ikiz annelerinden de yardım alabilirsin bu konudaAraba konusunda ben çok kararsızım. Yan yana ikiz arabalarından mı tek tek mi alsam bilmiyorum. Araba, kıyafetler ve beşik konusunu henüz düşünemedim :)
Cinsiyet bilgisi gerektirmeyen parçaları araştırdım daha çok :) internetteki listeleri harmanlayıp bi liste yaptım. Bence hepsi gerekli şeyler bebişlerimize. Özellikle bebek bakım ürünleri olmazsa olmaz diye düşünüyorum.
hoşgeldin canımHuhu bende geldim gruba :)
o zmaan bana yardım kafam karmarışık yaa :)):)valla mayıs sonu gibi açarım diyordum ama dayanamadım açtım
canım liste hazırlamayanlar da hep birlikte hazırlıcaz işte biz acemilerin yardıma ihtiyacı var
ay maşallah canım istersen aldıklarının fotolarını paylaşabilirsinKızlar ben dün başladım bir şeyler almaya pelüş battaniyesini aldım.prima yeni dogan 1 numara bezini aldım indirimdeydi .Unibaby yeni doğan ıslak mendili 12 li aldım.Avent biberonda aldım son olarak sebamed şampuanını aldım yavaş yavaş almaya başladım .
İşteyim canım eve gidince atarım resimleriniay maşallah canım istersen aldıklarının fotolarını paylaşabilirsinpeluş battaniyesini falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?