- Konu Sahibi bir garip oblomov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar da dedesinden kızıma :)
kızlar bebişleriniz güle güle kullansın inşallah hepsine bayıldımmKızlar bende bu battaniyeden sipariş verdim ördürüyorum kendim öremediğim için :) Eki Görüntüle 2015287
Kızlar bende bu battaniyeden sipariş verdim ördürüyorum kendim öremediğim için :) Eki Görüntüle 2015287
kızlar bebişleriniz güle güle kullansın inşallah hepsine bayıldımm
Teşekkür ederim kızlar inşaallah hepimize sağlıkla kullanmak nasip olurÇok beğendim gerçekten çok güzel
canım cok begendim saglıkla giysin bebişin. Nerden aldın acaba?Kızlar bunlarda bugün geldi netten almıştım
canım cok begendim saglıkla giysin bebişin. Nerden aldın acaba?
cok ciciler. Maşaallah sana senin alısverisin bitmis bile takip ettigim kadariyla ben henuz bir sey alamadim gec kaldm diye korkuyorum vallaAlmanyadaym canım ben burda Bonix diye bir siteden aldım
Tesekkurler canim insallah :) orda olcu bolumunden 6-8 ayliga gore secim yaptim cunku ben de buyuk alisverislerden basladim bebek arabasi, besik vs tamam, en zevkli kismi elbiseler :))) kendimi durduramiyorumm hepsi cok tatlilarr :)güzel günlerde giysin inşallah miniğin pek güzeller. bizim bebişler kış bebesi olacaklar iyi cesaret edip yazlık almışsın birde ölçü yazmışlar ay değil acaba bütün bebişler aynı ay aynı beden mi oluyoır? ya bana çok riskli geliyor şu bebek alışverişi
Arkadaslar.ya bu alışveriş işleri ne.zor... Bugün bebek arabası baktık..kraft fit.fena değil 1829 fiyat pusetiyle birlikte..şimdi internetten bakıyorum 300 e bile var markası modeller..ucuzlardan aliyim bozulursa yeniden alırım diyorum..ama bu seferde kullanışlı olmazsa diye tedirgin oluyorum..buraya daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı aldıklarını ama tam bulamadım sayfalar.çok ilerlemiş siz ne düşünüyorsunuz. .ne tavsiye edersiniz..çok para da vermek istemiyorum açıkçası daha bunun oto koltuğu beşiği bi sürü şeyi var..
cok ciciler. Maşaallah sana senin alısverisin bitmis bile takip ettigim kadariyla ben henuz bir sey alamadim gec kaldm diye korkuyorum valla
Canım merhaba ben aldım bebek arabamızı. Casual travel sistem şuan e bebekte indirim var normalde 1.500 dü şuan 1.100 tl. Zatenn pusetini 13 kg. Kadar oto koltuğu olarakta kullanıyorsun. Benim bi arkadaşım geçen yaz doğum yaptı bunu aldı ve o kadar memnun ki. Bende çık inceledim ve aldım. Bence bi gidip bak pişman olacağını sanmıyorum Eki Görüntüle 2015550Arkadaslar.ya bu alışveriş işleri ne.zor... Bugün bebek arabası baktık..kraft fit.fena değil 1829 fiyat pusetiyle birlikte..şimdi internetten bakıyorum 300 e bile var markası modeller..ucuzlardan aliyim bozulursa yeniden alırım diyorum..ama bu seferde kullanışlı olmazsa diye tedirgin oluyorum..buraya daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı aldıklarını ama tam bulamadım sayfalar.çok ilerlemiş siz ne düşünüyorsunuz. .ne tavsiye edersiniz..çok para da vermek istemiyorum açıkçası daha bunun oto koltuğu beşiği bi sürü şeyi var..
Bana çocukları olan herkes büyük araba alma çok pişman olursun, çocuk agirlasinca arabada ağır olduğu için taşıyamıyorsun arabayı ve gidip baston alıyorsun dediler. Bende ilerde basit ve rahatsız bastın alacağıma hafif bi bebek arabası almayı tercih ettim. Baby2go nun pinna deluxe sini aldım. En hafif araba unvanı var. Ama travel diil ve taşıma koltuğunu ayrı almak lazım. Doğru mu yaptın bilemiyorum. Eşim trave alalım diye çok ısrar etti begenmezsek çok laf edecek. Mağaza da 650 idi. Toker bebde 429 a aldım canımArkadaslar.ya bu alışveriş işleri ne.zor... Bugün bebek arabası baktık..kraft fit.fena değil 1829 fiyat pusetiyle birlikte..şimdi internetten bakıyorum 300 e bile var markası modeller..ucuzlardan aliyim bozulursa yeniden alırım diyorum..ama bu seferde kullanışlı olmazsa diye tedirgin oluyorum..buraya daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı aldıklarını ama tam bulamadım sayfalar.çok ilerlemiş siz ne düşünüyorsunuz. .ne tavsiye edersiniz..çok para da vermek istemiyorum açıkçası daha bunun oto koltuğu beşiği bi sürü şeyi var..
Çok doğru bende oğluma bebek arabasını bayağı büyük almıştım Krafttı markası ama modelini hatırlamıyorum oto koltuğu falan vardı 1500 tl ye almıştım 6 yıl önceBana çocukları olan herkes büyük araba alma çok pişman olursun, çocuk agirlasinca arabada ağır olduğu için taşıyamıyorsun arabayı ve gidip baston alıyorsun dediler. Bende ilerde basit ve rahatsız bastın alacağıma hafif bi bebek arabası almayı tercih ettim. Baby2go nun pinna deluxe sini aldım. En hafif araba unvanı var. Ama travel diil ve taşıma koltuğunu ayrı almak lazım. Doğru mu yaptın bilemiyorum. Eşim trave alalım diye çok ısrar etti begenmezsek çok laf edecek. Mağaza da 650 idi. Toker bebde 429 a aldım canım