2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Arkadaslar.ya bu alışveriş işleri ne.zor... Bugün bebek arabası baktık..kraft fit.fena değil 1829 fiyat pusetiyle birlikte..şimdi internetten bakıyorum 300 e bile var markası modeller..ucuzlardan aliyim bozulursa yeniden alırım diyorum..ama bu seferde kullanışlı olmazsa diye tedirgin oluyorum..buraya daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı aldıklarını ama tam bulamadım sayfalar.çok ilerlemiş siz ne düşünüyorsunuz. .ne tavsiye edersiniz..çok para da vermek istemiyorum açıkçası daha bunun oto koltuğu beşiği bi sürü şeyi var..

Tesekkurler canim insallah :) orda olcu bolumunden 6-8 ayliga gore secim yaptim cunku ben de buyuk alisverislerden basladim bebek arabasi, besik vs tamam, en zevkli kismi elbiseler :))) kendimi durduramiyorumm hepsi cok tatlilarr :)

Canım önce acil olanları al
cok ciciler. Maşaallah sana senin alısverisin bitmis bile takip ettigim kadariyla ben henuz bir sey alamadim gec kaldm diye korkuyorum valla

Canım çarşıya çıkıp insan inan 2 saatte alıyor ne varsa geç değil ben erkenciyim :)

Canım merhaba ben aldım bebek arabamızı. Casual travel sistem şuan e bebekte indirim var normalde 1.500 dü şuan 1.100 tl. Zatenn pusetini 13 kg. Kadar oto koltuğu olarakta kullanıyorsun. Benim bi arkadaşım geçen yaz doğum yaptı bunu aldı ve o kadar memnun ki. Bende çık inceledim ve aldım. Bence bi gidip bak pişman olacağını sanmıyorum Eki Görüntüle 2015550

Bana çocukları olan herkes büyük araba alma çok pişman olursun, çocuk agirlasinca arabada ağır olduğu için taşıyamıyorsun arabayı ve gidip baston alıyorsun dediler. Bende ilerde basit ve rahatsız bastın alacağıma hafif bi bebek arabası almayı tercih ettim. Baby2go nun pinna deluxe sini aldım. En hafif araba unvanı var. Ama travel diil ve taşıma koltuğunu ayrı almak lazım. Doğru mu yaptın bilemiyorum. Eşim trave alalım diye çok ısrar etti begenmezsek çok laf edecek. Mağaza da 650 idi. Toker bebde 429 a aldım canım

Çok doğru bende oğluma bebek arabasını bayağı büyük almıştım Krafttı markası ama modelini hatırlamıyorum oto koltuğu falan vardı 1500 tl ye almıştım 6 yıl önce
Ama çok pişman oldum büyük ve ağır olduğu için çok kullanamadım ebebek ikinci el ürünlere verdim sattım
O yüzden bunda baston alcam kesinlikle ve şimdi almam zaten bebek arabasını kışın kullanamayacağım için yaza almayı düşünüyorum allah ömür sağlık verirse

Bebek arabası konuşılmuş :)
Ben almadım bebiş kuzenininkini kullanıcak ama çok hafif bir araba dediğiniz gibi önce hafifliğine baktım :) Kayınvalidem ve annem sağolsun doldurdular herşeyi battaniye hastane çıkışı badiler çoraplar baya doldu remini çekip atamadım bir türlü :) Bende şimdi emzirme yastığı değişik minderler dikiyorum onları atarım size bitirebilirsem inşallah

Kızlar bebetto nun ürünlerini biliyor musunuz. Kumaş kalitesi iyi mi acaba? İnternet sitesinde çok uyguna şeyler var. Birkaç bişey alıp denemek istiyorum. Bilen varsa daha fazla şey alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…