Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Senin süsünü yesinler fındık kurdu🤩🤩
Ama o çoraplar aman tanrım diyorum corapta çalışmıştım bı ara o kadar zor dikiliyoduki kafayı yemelik yemin ederim 😅😅😅direk onu hatirladim görünce tütü çorap🙈🙈🙈😅😅
Ahaha çok tatlılar evet 😻😻 zordur bence de ya dikmesi . Bazen keşke dikiş bilsem diyorum bandanalar falan dikmek istiyorum ama hiççç becerim yok 😂

Meme uçları içindir o. Bana da yazmıştı doktorum. İyi geliyor ama emzirme öncesi yıkaman gerek mutlaka. Bana o yüzden çok pratik gelmedi. Yara gibi olunca kullanıyorum sadece. Normal zamanda her emzirme sonrası incianın kremini sürüyorum emzirme öncesi doğal olduğu için siliyorum sadece.
Meme uçlarına lansinoh kullanıyorum canım silme gerektirmeyen. Hiç uğraşamam silmekle yıkamakla zaten o an bir ağıt kopuyor sabırsızlıktan saniyeler içinde 😂 İz geçirici merhemmiş ama bana da kesi izleri içinmiş gibi geldi

sağlık olsun canım senelerce sen yıkayacaksın daha 😍 Annelik, bedenin fiziksel olarak en zayıf olduğu anda başlıyor. Aylarca zayıflıyor zaten birçok açıdan, doğumda bu pik yapıyor ve anne oluyoruz. Her şeyini biz yapalım, bir dk bile ayrı kalmayalım isterken bir müddet sadece emzirmek için kucağımıza alabiliyoruz. Hatta başkası kucağımıza veriyor. Hiç üzme kendini, bu hepimiz için böyle yani ❤️
Onlar iyi olsun da dediğin gibi daha güzel anılar katarız inşallah.
Bugün kontrolüne gittik kansızlık olmuş biraz o yoğun bakım süreçlerinden ötürü. Doktor sonuç için dönüş yapana kadar yaşlandım ömrümden ömür gitti tekrar yatış verecek diye. Sadece takip edelim dedi çok şükür. Analık delilik cidden bir saatte neler kurdum kafamda. 🤦‍♀️

Evet kuzum senin kaçta pazartesi? Benim 7.45de. Baya heyecanlıyım. Gece uyuyamıyorum. İnşallah minimum ağrı, bol sevgiyle geçiririz 🧡
Benim de 8:45 te canım 7 de hastanede olun dediler ben de hiç uyuyamıyorum panik oldum gün geçmiyo resmen 😄 inşallah canım benim hayırlısıyla atlatalım 🙏🏻💖

ayyy maşallah be 🧿 şu ağrılarım bi geçsin bebişimi kendim giydirip süslicem inşallah 🙏🏻🥹
Gecicek kuzum az kaldı
Meme uçlarına lansinoh kullanıyorum canım silme gerektirmeyen. Hiç uğraşamam silmekle yıkamakla zaten o an bir ağıt kopuyor sabırsızlıktan saniyeler içinde 😂 İz geçirici merhemmiş ama bana da kesi izleri içinmiş gibi geldi
Ben kaçırdım hangi merhem at bakım bana iz geçirici merhemi biliyorum 😅

kizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden 🤣🤣
hastanede suyum patladı ama açılma ilerlemedi hiç. bebiş kakasını yedi kalp ritmi dusunce apar topar sezaryene alındım
Hoşgelmis Ada Bebek 👶🏼🥰 gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün 🤗 benim de su patlayınca kakasını yapıp yemişti midesi yıkandı hatta 🤷🏼

Bende uyuttum diğer kızı babayla dışarı gönderdim bı tarafima motor takmış gibi evi temizliyorum😅😅😅

Eklentiler

• IMG_20241214_122420.jpg
    IMG_20241214_122420.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 57
İncia da aynı şekilde silme gerektirmiyor diye biliyorum ama ben bir peçeteyle alıyorum yine ağzına tadı falan gelir diye. Ayy aynı şekilde ben yastığı, silikon ucu vs alana kadar çatlıyor çocuk. Babası laf sokuyor bana geçen anan robocop gibi oğlum aparatı bitmiyor az bekle diye 😂😂

Bana özellikle meme uçların yara olmasın diye yazdım dedi. Kesi izi için sarnox jel verdi. 14.günden itibaren sür yara izin çok kalmasın dedi. Madecassol çok yağlı bir krem kesiyi fazla nemlendirir bence. Biraz kuruyup kabuk bağlaması lazım kesinin.

Zamanla daha da düzene girecek bence ilk zamanlar bende uyuyakaldım bir iki kez korktum baya ağlamıyor çünkü acıktı mı belli etmiyordu şuan mesela hemen acıktığını anlatmaya çalışıyor. Şu sarılık riskleri ilk 10 gün falan geçsin sende daha rahat edeceksin bence.
İnşallah Allah korusun bebeklerimizi bende de sarılık sıkıntısı var ondan biraz da telaşım atlatsak hayırlısı ile 🤲

30 ml yani bir ölçek var canım

Günde 2-3 kez ver sarılık yukselmesin 10 günden sonra kesersin mamayı kuveze girmesin anneciginden ayrılmasın elleri beyazdır bebeğin ellerini yüzüne getir farkı görürsün
Her emzirmeden sonra veriyoruz mama cano fazla mı ki? Pazartesi doktor kontrolümüz var orada sorarız hastanede sadece önce meme sonra mama dediler. Az önce 15 ml süt çıktı onu şırıngayla içirdik birazını kustu diye mama vermedik yetti herhalde diye, normalde hepsinde mama da veriyoruz

Benim dikişlerin üstü açık, benim doktor böyle yapıyomuş. Estetik dikiş mi bilmiyorum baya spreyle yapıştırdılar, aynadan göremiyorum bakınca bakmak da istemiyorum pek Allah affetsin içim kötü oluyor.

Bende çocuk doktorumuza randevu aldım pazartesiye 1 aylik oluyoruz birde bizim kızda bebek egzAmasi başladı diğer kızımda öyle olmuştu krem vermişti geçmişti çocuk doktorumuz vermemişti cildiye bir günde geçirdi vermezse yine aynı cildiye doktorumuza gidicez gitmiskende 1 aylık asimizi doktorumuz da oluruz sağlık ocağı ile uğraşmam bidaha

Her emzirmeden sonra veriyoruz mama cano fazla mı ki? Pazartesi doktor kontrolümüz var orada sorarız hastanede sadece önce meme sonra mama dediler. Az önce 15 ml süt çıktı onu şırıngayla içirdik birazını kustu diye mama vermedik yetti herhalde diye, normalde hepsinde mama da veriyoruz
Aynen cnm devam et bakalım ozaman dedikleri gibi pazartesi sonuca göre ilerlersiniz
Benim dikişlerin üstü açık, benim doktor böyle yapıyomuş. Estetik dikiş mi bilmiyorum baya spreyle yapıştırdılar, aynadan göremiyorum bakınca bakmak da istemiyorum pek Allah affetsin içim kötü oluyor.
Benim kapalıydı ama 4 gün sonra aciyinca biseymi oldu diye gitmiştim acmisti doktor sorun yaşamadım sprey de sıkmıştı evet banyodan sonra fön makinasiyla kurut dedi

X