Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Kızlar bir sorum olacak karnınızın bir yerinde üst üste atım oluyo mu benim arada bir kaç dakıka üst üste tık tık diye tekme gibi değil ama atıyor hıckırık diyen var sizdede böyle birşey varmı bebeği hıckırık mı tutmuş oluyo ilk hamilelikte hiç böyle bir şey yaşamadım yada başka bir şey olabilir mi

Ay soluma yatmaktan artık sol omuzum kalçam acıyor 😒 sağa çok dönüyorum o yüzden. Ama sırt üstü de çok yakalıyorum kendimi uykuda. Umarım sırt üstü sıkıntı çıkmaz. Geceleri uykum çok düzensizleşti.
Dün gece sabaha kadar odada oda gezdim mide yanması bir yana uykum kaçıyo sürekli biraz dalıyorum sonra rahat edemiyorum başka yere geçiyorum normal de koltukta yatmayı sevmem ama sabaha karşı koltuk 1 saat kesintisiz uyudum o kadar iyi geldiki biraz kendime geldim

Kızlar bir sorum olacak karnınızın bir yerinde üst üste atım oluyo mu benim arada bir kaç dakıka üst üste tık tık diye tekme gibi değil ama atıyor hıckırık diyen var sizdede böyle birşey varmı bebeği hıckırık mı tutmuş oluyo ilk hamilelikte hiç böyle bir şey yaşamadım yada başka bir şey olabilir mi
Benim de oluyor şiddetli olmayan hafif atımlar ama damar atar gibi kalp atışı gibi yarım saat falan sürüyor başlarda ne olduğunu bilmiyordum burada herkes bebeğin hıçkırığını o şekilde tanımlamıştı 😄

Eklentiler

• 1734094272003.png
    1734094272003.png
    370,6 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar bu çanta taşıma muhabbeti ne ya hala anlam veremedim. Benim kocam bana hafif poşet bile taşıtmaz hatta kavga ederiz kolayca tek seferde ben de taşısam hallolacak diye. Adam alışveriş yapsak bir şey yapsak gerekirse 10 kere arabaya iner gelir gene taşıtmaz katiyen. Sevgiliyken de böyleydi hala böyle. Hatta şu an kızımızın unicorn pembe simli çantasını koluna takıp geziyor renkle modelle de hiç ilgilenmedi bebekken anne bakım çantasının. Bu ne ılık g.tlülük bu adamlardaki ben anlamadım. Başlarım rengine modeline benim orda g.tümde ayı bağırırken kocam bana taşımam etmem diye naz yapsa o çantayla onu döverim ele güne karşı anaaaa. 😒

Of sanki sabaha kadar nefes almamışım aldığım nefes yetmemiş gibi uyandım böyle daral daral bi sabah. Göğüslerim bile fazla geliyor karnımın üstünde, kaldırıp atasım var 😂

Kızlar bu çanta taşıma muhabbeti ne ya hala anlam veremedim. Benim kocam bana hafif poşet bile taşıtmaz hatta kavga ederiz kolayca tek seferde ben de taşısam hallolacak diye. Adam alışveriş yapsak bir şey yapsak gerekirse 10 kere arabaya iner gelir gene taşıtmaz katiyen. Sevgiliyken de böyleydi hala böyle. Hatta şu an kızımızın unicorn pembe simli çantasını koluna takıp geziyor renkle modelle de hiç ilgilenmedi bebekken anne bakım çantasının. Bu ne ılık g.tlülük bu adamlardaki ben anlamadım. Başlarım rengine modeline benim orda g.tümde ayı bağırırken kocam bana taşımam etmem diye naz yapsa o çantayla onu döverim ele güne karşı anaaaa. 😒
taşırlar ya benimki şuan benim omuz çantamı taşıyor zaten

Benim artık her gün olmaya başladı bazen 1 dakika bazen 4 5 dakika bile sürüyor bende hickiriyor diye düşünüyorum çünkü sürekli ve düzenli aralıklarla hafif oluyor birde ☺️

Benim de oluyor şiddetli olmayan hafif atımlar ama damar atar gibi kalp atışı gibi yarım saat falan sürüyor başlarda ne olduğunu bilmiyordum burada herkes bebeğin hıçkırığını o şekilde tanımlamıştı 😄
Evet damar atımı gibi bazen korkuyorum ama sonra, geçince rahatlıyorum haftaya kontrole gidince sorcam inşallah sadece hıckırıktır

Bebekleriniz nasıl iyimisiniz aramızdan ilk anne olan siz oldunuz Rabbim sağlikli büyütmeyi nasip etsin
Bebeklerimiz iyi sükür. Ben de doğum sancısı ile sezeryana gittiğim için sanırım agrılarım devam ediyor ama iyi olucam inşallah ☺😊 süt sağıp götürüyorum işte, bir yandan geri sayım yapıyoruz😊

Benim karnım hiç bu kadar büyük değil ya bebişin kilosu yerinde ama 31 haftaydyim hala kadının karnından küçük.
Bir de bir soru sorcam. Benim rahim yapısı ters demişti bir doktor normal doğum zor mu olur benim yapımda olanlarda.

X