Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
kizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden 🤣🤣
hastanede suyum patladı ama açılma ilerlemedi hiç. bebiş kakasını yedi kalp ritmi dusunce apar topar sezaryene alındım
Yaa ne diyorsun 😍😍😍 Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻💕 Bebiş nasıl, sen nasılsın? İnşallah hiç korktuğun gibi geçmemiştir. Oğlun gördü mü kız kardeşini? 😍

Hanımlar bebo bi tık sarı geliyor gözümüze, gözünde vücudunda değil de yüzünde. Çok aktif emmiyor uyandıramıyorum da zaten, bugün sağdım 10-12 ml gibi bi şey çıktı onu verdik bi 10'luk da mama verdik sizce yeterli mi?
Kilosuna göre hesabı var onun . Ben 40 ml besliyorum 3 saatte bir . Doktoruna yaz onlar bilir ya da hastanenin yeni doğan servisini ara ordan bilgi versinler . Nasıl olsa özel hastane ulaşman kolay olur

kizlar Ada dun gece 12.30 da acil sezaryene dunyaya geldi. yine kacamadim sezaryenden 🤣🤣
hastanede suyum patladı ama açılma ilerlemedi hiç. bebiş kakasını yedi kalp ritmi dusunce apar topar sezaryene alındım
Yeaa gözün aydın olsun 🤍 sağlıkla hızurla büyüsün çiçeğimiz

Kilosuna göre hesabı var onun . Ben 40 ml besliyorum 3 saatte bir . Doktoruna yaz onlar bilir ya da hastanenin yeni doğan servisini ara ordan bilgi versinler . Nasıl olsa özel hastane ulaşman kolay olur
Ne kadar yiyebiliyosa yesin demiş yenidoğan hemşiresi, eşim öyle diyor 🤦🏿‍♀️

Yaa ne diyorsun 😍😍😍 Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻💕 Bebiş nasıl, sen nasılsın? İnşallah hiç korktuğun gibi geçmemiştir. Oğlun gördü mü kız kardeşini? 😍
bebis iyi ama ben oyle yorgun ve iykusuz kaldim ki emziremedim henuz mama veriyorlsr hastanede daha ye i gozumu actim cok fazla kustum aneztesinin yan etkisiymis. hala da kafami cok oynarmiyorjm donecek diye

En azından normal için de beklemiş oldun süreç kendisi ilerledi. Ha öyle ha böyle derken doğurdun resmen 🥲 çok şükür sağlıcaklısınız gözünüz aydın olsun Allah mutlu mesut bir arada yaşamayı nasip etsin 💕

Kızlar bebişime kavuştum darısı sıradakilere 🩵
Oyyy hayırlı olsun canım 🙏🏼💙 sağlıkla büyüsün? Nasıl geçti doğumun? Sen nasılsın?
Hayırlı olsun canım 🧡 sezeryanla gelesi varmış demek ki, hoşgelmiş sefa getirmiş premsesimiz 🫂💙

bebis iyi ama ben oyle yorgun ve iykusuz kaldim ki emziremedim henuz mama veriyorlsr hastanede daha ye i gozumu actim cok fazla kustum aneztesinin yan etkisiymis. hala da kafami cok oynarmiyorjm donecek diye
Henüz saatler önce doğum yaptın canım, normal. Her şeyin sırası gelir, çok şükür bebeğinle sağ salim kavuştun, öyle mi olacak böyle mi stresin sona erdi 🙏🏻

Bizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.

Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
Meme uçları içindir o. Bana da yazmıştı doktorum. İyi geliyor ama emzirme öncesi yıkaman gerek mutlaka. Bana o yüzden çok pratik gelmedi. Yara gibi olunca kullanıyorum sadece. Normal zamanda her emzirme sonrası incianın kremini sürüyorum emzirme öncesi doğal olduğu için siliyorum sadece.

Bizim göbek kordonu kalınmış galiba ya. Çocuk doktoru üçüncü gün gördü bu göbek biraz geç düşer dedi de 10 günü mü bulacak anlamadım.

Bir de senin şahsında herkese sorayım sezaryen dikişlerine bir şey sürüyor musunuz? Benim sanki kuruyup kabuklanmış yüzeyi böyle mi daha hızlı iyileşir yoksa bir şeyler sürünce mi? Doktor bana madecassol reçete etmiş ama bunu ne için yazmış asla anlayamadım. İlk gün sorduğumda kesi yerine mi süreceğim deyince orayı kuru tut demişti. Öyleyse bunu ne için yazdı iz az kalsın diye mi ? İyileştikten sonra süreyim diye mi ki?
kuzu benimki dikiş değil yapıştırmaymış estetik dikiş dedikleri, üstünde de su geçirmez bant yapıştırdılar salıya kadar duracakmış. o yüzden göremiyorum. seninki de öyle değil mi acaba

Ben de güveniyorum acı eşiğime ama dediğin gibi birkaç gündür epey zorlanıyorum ben de. 10 dk oturamadım bugün toplu taşımada belim koptu 🥲 normalde 10-12 km yürürdüm her gün. Biraz çekiniyorum çatı muayenesinden duyduklarım yüzünden ama dediğim gibi güveniyorum acı eşiğime, muhtemelen tüp bebek sürecini de hatırlatıyor bana şu vajinal muayeneler o yüzden azıcık kasıyorum. Nefesi vermek çok iyi fikirmiş, ben de öyleyim genelde iyi oldu söylediğin. Bir de bu doktoruma hiç vajinal muayene olmadım ama eli hafif gibi hissediyorum yaklaşımı çok iyi çok tatlı bir kadın çünkü, kültür de alacakmış. Muhtemelen vajinal doğum istediğimiz için enfeksiyon var mı diye son bir kontrol edecek. Canım da sıkkın epey ama salı gününe kadar düzelirim umarım. Bugün de ilk kez çatlak olmuş bende, üst üste geldi ama napalım sağlık olsun🥹
Benim de çok çatlamış şimdiye kadar iyi gelmiştim ama karnım son bir kaç haftada büyüdü🥲 Kadın doktorsa hele daha rahat bence hiç canın yanmaz umarım. Mantar enfeksiyonu biraz can yakıyormuş sanırım muayenede bana öyle dedi doktorum hassaslaştığı için muhtemelen. Hiiç canını sıkma, karnındaki minik insanı görünce hepsini unutursun yani ben öyle düşünüyorum🥲

Mislendik süslendik 😻😻

Eklentiler

• IMG_1712.jpeg
    IMG_1712.jpeg
    213,2 KB · Görüntüleme: 48
30 ml yani bir ölçek var canım
Hanımlar bebo bi tık sarı geliyor gözümüze, gözünde vücudunda değil de yüzünde. Çok aktif emmiyor uyandıramıyorum da zaten, bugün sağdım 10-12 ml gibi bi şey çıktı onu verdik bi 10'luk da mama verdik sizce yeterli mi?
Günde 2-3 kez ver sarılık yukselmesin 10 günden sonra kesersin mamayı kuveze girmesin anneciginden ayrılmasın elleri beyazdır bebeğin ellerini yüzüne getir farkı görürsün
Oh bee rahatladik 😅😅sağlıkla gelmiş ya nasıl geldiği onemli deil🤩🤩🤩🤩 geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun🤲🤲🤲

O arada göğüslerin durumu ne oluyor sertlik vs rahatsız etmiyor mu ben korkuyorum uzun süre vermezsem göğsüm dolar sertleşir diye süt üretimi tam oturmadı çünkü geçiş sütündeyim şuan
Doluyor sertleşiyor canım ama öyle acı verici bir şeye dönüşmüyor iki üç saatin içinde.

X