- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Eki Görüntüle 2009242 Ben de bu seti sipariş ettim bugün. Henüz giysi almaya başlayamadım...
Çok güzeller cnm güle güle kullansın prenses. Taçlı takımların markası ne cnm??
Çok bilindik bir siteden aldım 80tlBende boyle bi takim almak istiyorum cnm sen nerden aldin ve kaca aldin?
Sağol cnm. Otokoltuğunu arabada bırakıp bununla doktora taşırım, kızımda da öyle yaptık. Bence daha rahat oluyor hem de sıcacıkbende bu setlerden çok görüyorum hele hastaneye getirirken bebişlerini bunlara koyuyorlar bizimkiler kış bebesi olacak ya baya kullanışlı olur almakla iyi yapmışsın güle güle kullanın
Sağol cnm. Otokoltuğunu arabada bırakıp bununla doktora taşırım, kızımda da öyle yaptık. Bence daha rahat oluyor hem de sıcacık
Çok bilindik bir siteden aldım 80tl
Ben hastaneye arabayla gidicem çok yakın değil, sağlık ocağı da öyle. Eve yakun yerlere veya avmlere bebek arabası götürürüm zaten. Eşim yokken taşıyamam puseti ağır benimki. Portbebeyi taşımak daha kolaybende mi alsam acaba ama ben taşıyabilir miyimeşim olursa kolaylıkta. ben hep hiç eve tıkılmam alır bebişimi çıkarım diyordum ama şimdi kasımda doğum yapcaz yağmur çamur çok etkiler mi acaba gerçi İzmir de öyle çok olmuyor yağdığında çıkmayız ama bilirsin ne kızına ne havasına da güven olmaz İzmir'in
Ay ne guzel oturup yazmissin benim bu listeden biberonum masrapam kovam filem islak mendilim varEki Görüntüle 2009300 Kızlar an itibariyle eksik listemi hazırladım. Gözümün korktuğu kadar yokmuş. Beşik ve uyku setimiz sipariş edilmişti. Arabamız pusetimiz de var zaten. Geriye eksiklerim bunlar kaldı benim. Süt sağma makinem de sıfır gibi dUruyor
Anakucağı çok rahat bence. Her gittiğin odaya götürürsün. Heleki mutfakta en rahatıPusetim var otomatik sallanan ana kucagida var arkadas verdi cok guzel muzigi var dakikasi var kendi kendine sallaniyo isime cok yariyacak gibime geliyor.
Ay evet cok guzelmis bayildim vallabir garip oblomov bu da tam sana göre denizci detayli olsun istiyodun ya ama sen galiba bambu besiklerden almistin..buda cok guzel ama degil mi :)
Cok guzel canim bayildim kiz esyalari ayri guzel oluyor yaKizlar ben bu besikle dolabi almak istiyorum benim odam kucuk hemde cati kati bu nedenle besigi kucuk alicam dolabida buyuk ihtimalla odanin yukseklik olcusune gore yaptiricaz sordum yapiyolarmis bakalim artik.
Ay çok güzel. Özellikle dolaba bayıldım. Ben de 3 kapılı bi dolap alıcam ama çok içime sinen bulamadım.Kizlar ben bu besikle dolabi almak istiyorum benim odam kucuk hemde cati kati bu nedenle besigi kucuk alicam dolabida buyuk ihtimalla odanin yukseklik olcusune gore yaptiricaz sordum yapiyolarmis bakalim artik.
Paylaş paylaş hoşuma gidiyo benim de bunlar da çok güzelmiş, hep el emeği maşallah.. Benimkiler hazır olur büyük ihtimall..Sagol cnmyapiyo valla sagolsun bana bırakmiyo zaten ben beceremem :) hazır alırdım gerek kalmadi.. bir de bunlari yapmis cok cicisler degilmi paylasmadan yapamiyom