2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Eki Görüntüle 2009242 Ben de bu seti sipariş ettim bugün. Henüz giysi almaya başlayamadım...

Çok güzeller cnm güle güle kullansın prenses. Taçlı takımların markası ne cnm??

bende bu setlerden çok görüyorum hele hastaneye getirirken bebişlerini bunlara koyuyorlar bizimkiler kış bebesi olacak ya baya kullanışlı olur almakla iyi yapmışsın güle güle kullanın

bende bu setlerden çok görüyorum hele hastaneye getirirken bebişlerini bunlara koyuyorlar bizimkiler kış bebesi olacak ya baya kullanışlı olur almakla iyi yapmışsın güle güle kullanın
Sağol cnm. Otokoltuğunu arabada bırakıp bununla doktora taşırım, kızımda da öyle yaptık. Bence daha rahat oluyor hem de sıcacık

Sağol cnm. Otokoltuğunu arabada bırakıp bununla doktora taşırım, kızımda da öyle yaptık. Bence daha rahat oluyor hem de sıcacık

bende mi alsam acaba ama ben taşıyabilir miyim eşim olursa kolaylıkta. ben hep hiç eve tıkılmam alır bebişimi çıkarım diyordum ama şimdi kasımda doğum yapcaz yağmur çamur çok etkiler mi acaba gerçi İzmir de öyle çok olmuyor yağdığında çıkmayız ama bilirsin ne kızına ne havasına da güven olmaz İzmir'in

Ben hastaneye arabayla gidicem çok yakın değil, sağlık ocağı da öyle. Eve yakun yerlere veya avmlere bebek arabası götürürüm zaten. Eşim yokken taşıyamam puseti ağır benimki. Portbebeyi taşımak daha kolay

Kızlar an itibariyle eksik listemi hazırladım. Gözümün korktuğu kadar yokmuş. Beşik ve uyku setimiz sipariş edilmişti. Arabamız pusetimiz de var zaten. Geriye eksiklerim bunlar kaldı benim. Süt sağma makinem de sıfır gibi dUruyor

Ay ne guzel oturup yazmissin benim bu listeden biberonum masrapam kovam filem islak mendilim var

Benim de eksiklerim var daha ramazandan sonra cıkicam tekrar alisverise aynen benimde banyo seti almam lazim. Gogus ucu kremi pedi emzirme atleti sutyeni gecelik pijama, ates olcer,emzik, burun aplikatoru, alt acma, canta portbebe bunlar var birde. Zaten bayramdan sonra badana yapilcak temizlik yapildiktan sonra besigini dolabini alicaz ondan sonrasi kolay.

Pusetim var otomatik sallanan ana kucagida var arkadas verdi cok guzel muzigi var dakikasi var kendi kendine sallaniyo isime cok yariyacak gibime geliyor.
Anakucağı çok rahat bence. Her gittiğin odaya götürürsün. Heleki mutfakta en rahatı

Kızlar bizim beşik 60x120 boyutlarında. Lcwdeki nevresimlerde 100x150 görmüştüm. Benimkinin boyutunda varmı biliyormusunuz?

Kizlar ben bu besikle dolabi almak istiyorum benim odam kucuk hemde cati kati bu nedenle besigi kucuk alicam dolabida buyuk ihtimalla odanin yukseklik olcusune gore yaptiricaz sordum yapiyolarmis bakalim artik.

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-15-21-52-50.png
    105,6 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_2017-06-15-21-54-16.png
    95,4 KB · Görüntüleme: 106
Kizlar ben bu besikle dolabi almak istiyorum benim odam kucuk hemde cati kati bu nedenle besigi kucuk alicam dolabida buyuk ihtimalla odanin yukseklik olcusune gore yaptiricaz sordum yapiyolarmis bakalim artik.
Ay çok güzel. Özellikle dolaba bayıldım. Ben de 3 kapılı bi dolap alıcam ama çok içime sinen bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…