2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar bi baksanıza indirime girmiş. Nasıl bu ürün bi fikriniz var mı.?
Canım bu marka nasıldır bilmem. Pompada avent ve lansinohun iyi olduğunu biliyorum. Ben lansinoh aldım bugün. Bunun gibi ikili. Mağazalarda 250 ye kadar düşüyor. Sıfır fiyatı daha da yüksek. İnternetten 192 ye aldım. Seni çok zorlamazsa üzerine 30 TL ekleyip bundan almanı tavsiye ederim.

Tek ederim canım bende lansinoh düşünüyordum ama bunu da görünce sorayım dedim.

Arkadaşlar bugün bi sitede ev tekstil ürünlerinde sepette %15 extra indirim var. Yataş Hibboux'un yün bebek yastığı ve yorganı için ne düşünüyorsunuz?

Kızlar forumda takılırken reklamlar çıkıyor ya hani biraz önce çok tatlı bir elbise beni o siteye bakmaya teşvik etti :)) baktım ve şaşırdım çok çok uygun şeyler var ve de güzeller. cillim bebe diye bir site acaba ordan alışveriş yapan varmı kalitesi kumasi falan nasıl acaba bebis giysilerinin çok merak ettim deneme amaçlı sanırım bir kerecik alışveriş yaparım begenirsem ordan çıkmam heralde bayıldım bu hastane çıkış takımına kanaviceli:) 80 liraydi sanırım Eki Görüntüle 2012197

Bunuda bir ara bazı arkadaşlar soruyordu sanırım ondan paylaşmak istedim

Yushus uygunmuş canım baya parça var içinde. Dediğin gibi kalitesi nasıl acaba. Siteyi ilk defa duydum.
Evet bende ilk defa duydum tesadüfen bir tatlı elbise gördüm gireyim bakayım dedim çok güzel şeyler var alasim geliyor hepsini..ama işte o kadar uygun olması şaşırtıyor beni iyi değil mı acaba neden bu kadar uygun veya yeni falan mı açıldı tanıtım amaçlı mı ucuzlar bilemedim ama en kısa zamanda bı alışveriş yapayım diyorum o siteden. begenirsem birçok şeyi alacağım ordan galiba :)

Evet denemelik ucuz bi parça alabilirsin canım. Bakarsın iyi çıkar :)

Kızlar günaydın ben bebek arabasına karar verdim cumartesi gidip alacam. Şuanda indirim var belkş sizde bakmak isterseiniz. Casual travel sistem bebek arabası

Eklentiler

• Screenshot_20170621-112103.png
    91,3 KB · Görüntüleme: 206
  • Screenshot_20170621-112057.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…