- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Canım bu marka nasıldır bilmem. Pompada avent ve lansinohun iyi olduğunu biliyorum. Ben lansinoh aldım bugün. Bunun gibi ikili. Mağazalarda 250 ye kadar düşüyor. Sıfır fiyatı daha da yüksek. İnternetten 192 ye aldım. Seni çok zorlamazsa üzerine 30 TL ekleyip bundan almanı tavsiye ederim.Kızlar bi baksanıza indirime girmiş. Nasıl bu ürün bi fikriniz var mı.?
Tek ederim canım bende lansinoh düşünüyordum ama bunu da görünce sorayım dedim.Canım bu marka nasıldır bilmem. Pompada avent ve lansinohun iyi olduğunu biliyorum. Ben lansinoh aldım bugün. Bunun gibi ikili. Mağazalarda 250 ye kadar düşüyor. Sıfır fiyatı daha da yüksek. İnternetten 192 ye aldım. Seni çok zorlamazsa üzerine 30 TL ekleyip bundan almanı tavsiye ederim.
Kızlar neden manuel değilde elektronik alıyorsunuz?Aslında detaylıdan sonra başlayacaktım alışverişe ama dayanamadım :) pompa ile birlikte 24 lü uni baby yenidoğan ıslak mendilden stok yapmaya başladım :)
Eki Görüntüle 2011218
Daha pratik canım. Evde olanlar için belki manuel yeterli olabilir ama çalışanlar için yetmez. Bende bide iki bebek olacak. İlk zamanlar fazla sütleri sağıp stok yapmayı düşünüyorum mesela.Kızlar neden manuel değilde elektronik alıyorsunuz?
Evet bende ilk defa duydum tesadüfen bir tatlı elbise gördüm gireyim bakayım dedim çok güzel şeyler var alasim geliyor hepsini..ama işte o kadar uygun olması şaşırtıyor beni iyi değil mı acaba neden bu kadar uygun veya yeni falan mı açıldı tanıtım amaçlı mı ucuzlar bilemedim ama en kısa zamanda bı alışveriş yapayım diyorum o siteden. begenirsem birçok şeyi alacağım ordan galiba :)Yushus uygunmuş canım baya parça var içinde. Dediğin gibi kalitesi nasıl acaba. Siteyi ilk defa duydum.
Evet denemelik ucuz bi parça alabilirsin canım. Bakarsın iyi çıkar :)Evet bende ilk defa duydum tesadüfen bir tatlı elbise gördüm gireyim bakayım dedim çok güzel şeyler var alasim geliyor hepsini..ama işte o kadar uygun olması şaşırtıyor beni iyi değil mı acaba neden bu kadar uygun veya yeni falan mı açıldı tanıtım amaçlı mı ucuzlar bilemedim ama en kısa zamanda bı alışveriş yapayım diyorum o siteden. begenirsem birçok şeyi alacağım ordan galiba :)
Bunlari alacağım bakalım sırf meraktanEvet denemelik ucuz bi parça alabilirsin canım. Bakarsın iyi çıkar :)
Taşlılardan vazgeçmek üzereyim cnm:) hastane çıkışı olarak değil 0-3 ay tek tulum olarak alırım sanırım taşlı birley. Aldığın hastane çıkışı çok güzelmiş canım güle güle kullansın minişinesperanzaa aa ama sen taşlı istiyormuşsun, pardon :)
Güle güle kullansın minik prens. Bulutlu tulum ve battaniyelere bayıldımmm. Yenidoğan mı yoksa 0-3 aymı tulum??bende bugün ciciler aldım oğluma bayram hediyesitam bir englishhome çıkartması yaptım
Eki Görüntüle 2012750 Eki Görüntüle 2012751 Eki Görüntüle 2012752 Eki Görüntüle 2012753