- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Graco bence. Çok memnun kaldım ben. Hala sapasağlam duruyor ve diğerlerine göre daha derli topluKızlar park yatak için marka tavsiyesi olan var mı
Ben kızımda minidamlanın ürünlerini çok kullandım ve inanılmaz memnun kaldım. Alt açmasını hastane çıkışını tulumları ı vs yine minidamla düşünüyorumTesekkur ederim canim aklimda bulunsn o zamn minidamla..
Ben de arıyorum öyle bir yer. Bir sayfada yorum okumuştum hazır markalardan birinin taş süslemeli tulumu için ilk yıkamada taşlar döküldü demişti biriKizlar isme ozel hastane cikisi icin onerebiliceginiz bir sayfa var mi acaba guvenilir bir yer.benim bi de aklima bir sey takildi simdi bu suslenen tulumlar battaniyeler yikanacak illa ki giydirilmeden once ama bunlarin cicekleri falan dokulmuyomu yikaninca illa kullanan vardir aramizda tecrubeleri aliyim dedim :)
Dogrudur illa ki dökülür kafam karıştı bu konudaBen de arıyorum öyle bir yer. Bir sayfada yorum okumuştum hazır markalardan birinin taş süslemeli tulumu için ilk yıkamada taşlar döküldü demişti biri
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallahKızlaaarr, bugün arkadaşlarım geldi ve kızım için hediyeler getirdiler, o kadar mutlu oldum kiCanım kızımın ilk cicileri Allah üzerinde göreceğim zamanları da göstersin inşallah
Amin canım, Sağolasın, çok cici diyymiÇok güzeller canım güle güle kullanın inşallah
Sonda ki fırfırlı eteğini yerimmm
Çok ciciler canım bayıldım. Sağlıkla giysin inşallah :)Kızlaaarr, bugün arkadaşlarım geldi ve kızım için hediyeler getirdiler, o kadar mutlu oldum kiCanım kızımın ilk cicileri Allah üzerinde göreceğim zamanları da göstersin inşallah
Amin canım benim çok sağolÇok ciciler canım bayıldım. Sağlıkla giysin inşallah :)
Yaa çok güzelleerKizlar annem yapmis yastıklarımı nasıl olmus
Yaa çok güzelleerbenim annemin hiç işi olmaz böyle şeylerle, sadece örgü.. Bunlardan benim yapmam lazım iyi günlerde kullanın şekerim..
Ya çok güzel bende isdiyomKizlar annem yapmis yastıklarımı nasıl olmus
Bayıldım yastıklarına çok güzeller. Ellerine sağlık anneninKizlar annem yapmis yastıklarımı nasıl olmus
Benimki örgü bile bilmez.Yaa çok güzelleerbenim annemin hiç işi olmaz böyle şeylerle, sadece örgü.. Bunlardan benim yapmam lazım iyi günlerde kullanın şekerim..
Kizlar annem yapmis yastıklarımı nasıl olmus
Sagol cnmyapiyo valla sagolsun bana bırakmiyo zaten ben beceremem :) hazır alırdım gerek kalmadi.. bir de bunlari yapmis cok cicisler degilmi paylasmadan yapamiyom
Bugunku alisverisimiz ikili zibin 9 lira A101de yeri cok guzel askilarimizda yine a101den 6lisi 2.5lira. e bebekte 6lisi 10liraydi dusunenler icin diger aldiklarimida burda bi cocuk magazasindan aldim