- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Olsun şekerim varlıkları yeter.. Allah başımızdan eksik etmesin onları..Benimki örgü bile bilmez.
Canım çok güzeller,ben de bayılıyorum bunlara ama böyle camlı alma konusunda kararsizim, çok şık duruyo kesinlikle ama ya kızım kırar da kendine zarar verirse diye düşünüyorum.. Acaba gerçekten kullanışlı olur mu..Kizlar ben bu besikle dolabi almak istiyorum benim odam kucuk hemde cati kati bu nedenle besigi kucuk alicam dolabida buyuk ihtimalla odanin yukseklik olcusune gore yaptiricaz sordum yapiyolarmis bakalim artik.
Çok beğendim gerçekten çok güzellermiş. Bende ahşap olarak düşünüyorum parlak istemiyordum ama bu takımın güzelliği bunu düşündürttü.Kizlar ben bu besikle dolabi almak istiyorum benim odam kucuk hemde cati kati bu nedenle besigi kucuk alicam dolabida buyuk ihtimalla odanin yukseklik olcusune gore yaptiricaz sordum yapiyolarmis bakalim artik.
Eki Görüntüle 2009242 Ben de bu seti sipariş ettim bugün. Henüz giysi almaya başlayamadım...
Canım hangi siteden söyledin ?
Kızlar resmen beşik siparşimi vermiş bulunmaktayım çok mutluyum ilk büyük bebek alışverişimiz :)
Ama 60*120 verdim nevresim bulmada zorlanır mıyım acaba ? yukarıdda benzer bir konu geçmişte :)
Çok güzeller :) güle güle giysin inşallah :)
Benimki de öyle cnm. Uyku setimi de sipariş ettim ama nevresim lcwde yoktu o boyutlarda, başka yerlerde illaki vardırKızlar resmen beşik siparşimi vermiş bulunmaktayım çok mutluyum ilk büyük bebek alışverişimiz :)
Ama 60*120 verdim nevresim bulmada zorlanır mıyım acaba ? yukarıdda benzer bir konu geçmişte :)
Evin içinde ben ev tipi anakucağı kullandım cnm çok rahat oluyor. Basit bir model al işini görür, salıncaklı vs olanları var ama biraz daha pahalı. Ben hamak da almıştım ama oturma odasında kaldı taşımak pratik olmuyorKızlar günaydın. Şimdi biz normal bi beşik alacaz bebeklerimizin gece yatacağı. Bide evin içinde başka odalarda yatarken ona küçük bir beşik daha mı almamız lazım yada ana kucağı gibi bişey mi almamız lazım. Ben instagramdan babynest siparişi verecektim ama tecrübeli bi arkadaşım dün bana her yere kolayca taşıyabileceğin hamak tarzında bişey daha alman lazım dedi. Ben bi babynest bide büyük beşiği için alırım diyorum. Ana kucakları çok pahalı diye onu bile almayacaktım. Ay kafam çok karıştı napalm bilemedim. Beşiğinide ikeadan beğendim hensvik modelini alacam bi tek bunu biliyorum şuan. Siz ne düşünüyorsunuz napacaksınız
Öncelikle doğumdan kısa süre sonra ne kadar ihtiyacın olacak arabaya onu belirlemelisin. Sadece otokoltuğu puset alıp daha sonraki aylarda hafif bir baston puset alabilirsin mesela. Benim arabam kızımdan kaldı, bebeconfort loola. İlk zamanlar kullandık ama ağır olduğu için baston da almak zorunda kaldk sonradanKızlar merhaba. Ben sizi devamlı takip ediyorum. Hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum. Hepiniz çok tatlısınız maşallah Sizlerin araba tercihini merak ediyorum. Travel sistemler konforlu ama çok ağır. Tam yatan hafif araba düşünüyorum ama taşıma koltuğu da lazım. Onun da sıkıntısı taşıma koltuğunun arabaya takılamaması. Kafam çok karışık. Ne düşünüyorsunuz. Araba alan var mı aranızda ?
Ben de ikeadaki beşikten düşünüyorum canım. Odalarda taşımak için de ana kucağı düşünüyorum. Hamağı taşımak zor olur gibi geldi. Babynest de beşik içinde kullanılıyor genelde. Ana kucağına ben de çok para verme taraftarı değilim. Ucuz bişey bakıcam.Kızlar günaydın. Şimdi biz normal bi beşik alacaz bebeklerimizin gece yatacağı. Bide evin içinde başka odalarda yatarken ona küçük bir beşik daha mı almamız lazım yada ana kucağı gibi bişey mi almamız lazım. Ben instagramdan babynest siparişi verecektim ama tecrübeli bi arkadaşım dün bana her yere kolayca taşıyabileceğin hamak tarzında bişey daha alman lazım dedi. Ben bi babynest bide büyük beşiği için alırım diyorum. Ana kucakları çok pahalı diye onu bile almayacaktım. Ay kafam çok karıştı napalm bilemedim. Beşiğinide ikeadan beğendim hensvik modelini alacam bi tek bunu biliyorum şuan. Siz ne düşünüyorsunuz napacaksınız
Ben beğendim canım gayet güzel :) güle güle giy.Eki Görüntüle 2010520 Annem dayanamamış bana lohusa pijaması almış, hamileliktede kullanılabiliyor. Renklerini çok gözüm tutmadı gibi, bayramda gelirken getirecek bakalım yakından beğenicekmiyim
Selam canım. Araba konusunu çok düşündüm ben. Ben ikiz bekliyorum ikizler için içime sinen bir model bulamadım. O yüzden doğumdan sonra gerekli olursa alacağım. İki tane arabada taşımak için ana kucağı alacağım. Yine doğumdan sonra kanguruda dururlarsa deneyerek kanguru alacağım. Çok fazla dışarı çıkacağımızı düşünmüyorum zaten ve İstanbul sokaklarında ikiz bebek arabası çok zahmetli olur.Kızlar merhaba. Ben sizi devamlı takip ediyorum. Hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum. Hepiniz çok tatlısınız maşallah Sizlerin araba tercihini merak ediyorum. Travel sistemler konforlu ama çok ağır. Tam yatan hafif araba düşünüyorum ama taşıma koltuğu da lazım. Onun da sıkıntısı taşıma koltuğunun arabaya takılamaması. Kafam çok karışık. Ne düşünüyorsunuz. Araba alan var mı aranızda ?
Bende beğendim. Baya şirin duruyor. Güle güle giyinEki Görüntüle 2010520 Annem dayanamamış bana lohusa pijaması almış, hamileliktede kullanılabiliyor. Renklerini çok gözüm tutmadı gibi, bayramda gelirken getirecek bakalım yakından beğenicekmiyim
Eki Görüntüle 2010520 Annem dayanamamış bana lohusa pijaması almış, hamileliktede kullanılabiliyor. Renklerini çok gözüm tutmadı gibi, bayramda gelirken getirecek bakalım yakından beğenicekmiyim