2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

ayyy bayıldım bayıldım ikisi de çook güzel anne el emeği bir başka oluyordur

Tsk ederim cnm evet Allah razi olsun ondan valla hakkını odeyemem..annem gecen gun bana geldi alisveris yaptik kv geldi ne guzel seyler almissiniz diyor annemde daha cok eksigi var dedi ne eksikleri var bile bizde yapalim biseyler diye sormadi ve daha hicbisey almadilar zaten kimseden beklenttim yok ama sen babannesin insan utanir.

Ay cnm valla daha cok paylasmak istiyom ama utaniyom acaba abartiyommu diye

paylaş tatlım ya paylaşalım diye açtım zaten bende çok mutlu oluyorum en ufak bir şeyden ablam oğlunun kıyafetlerinden ayırmış içinde benim yeğenime aldıklarım da var tertemiz kullanmışlar ay nasıl mutlu oldum anlatamam

boşver alır muhakkak bir şeyler anneciğin başında ya valla ben çok istediğim kendi annemi aratmasın diye ama malesef kendi annem gibi olmuyormuş elinden geldikçe hep arıyor soruyor ama ne bileyim o samimiyet içtenlik sıcaklık yok sanki

kızlar mothercarenin ürünlerini önermiş miydiniz? biz dün eşimle baya bir dolşatık mağazasını gördüm daldım hemen içeri ama kalitesini sanki beğenmedim çok anlamam ama pek bir ince geldi uzun kolluları tulumları falan. kardeşimin lcwden aldığı takımlar bile daha kalın daha tok duruyor

Artik biz anne olucaz cnm evlatlatlarimizi en iyi sekilde nasil yetistirirz diye simdiden dusunmeye basladim rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve hayirli evlat olsunlar hem bize hem vatana millete..dogru soluyosun annenin yerini kimse tutamaz benimde babam yok kadin hem anne hem baba olmaya calisiyo ben istemesemde hicbiseyimi eksik etmemeye calısiyo bizde simdi oyle degilmiyiz evlatlarimiz icin en iyisini istiyoruz yatmaya bile yatamiyorum o rahatsiz olmasin diye annem anne olunca anlarsin demisti simdi cok iyi anliyorum kucagima alinca dahada iyi anlicam ayy duygulandim

ya ben aldım baya bi indirimden beğendim ,diğer markalara göre idare eder en azından fiyatına göre, zaten kat kat giyinecekler lcw ve h&m de iyiymiş fiyat performans acısından

benide duygulandırdın. valla yatarken bile ters yatıyorsam hemen içim sızlıyor ona bişi olmasın ben rahatsız olurum diyorum. inşallah hayırlı evlatlarımız olur inşallah elimizden geldiğince iyi bir nesil yetiştirebiliriz.

ya ben aldım baya bi indirimden beğendim ,diğer markalara göre idare eder en azından fiyatına göre, zaten kat kat giyinecekler lcw ve h&m de iyiymiş fiyat performans acısından

aslında fiyat açısından baktım bir tulum 80 liraydı mağaza da ama elleyince baya ince geldi ne bileyimevet h&mdende beğendiklerim var fiyatları uygun onunda mağazasına gidip bakmam lazım gözümle gördüm mü içim rahat ediyor internettende fırsat yakalayınca aklımdaki markalardan alacağım kıyafetleri

mağazada cok pahalı ya netten outleti takip et ,gerekli kontrolleri yaptıktan sonra =)

Ben h&m den 3al 2öde kampanyasıyla 3-5 çıtçıtlı aldım. Hatta burada fotolarınıda paylaşmıştım. Baya içime sinerek aldım. Hem yumuşacık hem de öyle ince değil. Lcwden de aldım onlarda öyle yumusacıklar

bende yumuşacık arıyorum h&m mağazasına gidip bakayım olmadı kullananlardan baya memnun olanlar var

O zaman bunlarida paylasayim bisey sorucam kizlar butun aldiklarimizi giydirmeden yıkamamiz gerekiyo sanirim ama taşlı olanlarin tasi dökülmezmi en iyisi elde yikamak sanirim fazla zarar vermedn.

Eklentiler

• 20170615_154717.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 132
  • 20170615_153726.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 133
  • 20170615_152442.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 130
  • 20170615_145517.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 131
  • 20170615_145246.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 129
  • 20170615_145200.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 129
  • 20170615_144537.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 128
  • 20170615_144501.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 130
  • 20170615_145010.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 132
Ben de bu seti sipariş ettim bugün. Henüz giysi almaya başlayamadım...

O zaman bunlarida paylasayim bisey sorucam kizlar butun aldiklarimizi giydirmeden yıkamamiz gerekiyo sanirim ama taşlı olanlarin tasi dökülmezmi en iyisi elde yikamak sanirim fazla zarar vermedn.
Çok güzeller cnm güle güle kullansın prenses. Taçlı takımların markası ne cnm??

Eklentiler

• image.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 122
Eki Görüntüle 2009242 Ben de bu seti sipariş ettim bugün. Henüz giysi almaya başlayamadım...

Çok güzeller cnm güle güle kullansın prenses. Taçlı takımların markası ne cnm??

Tsk cnm. Ben kiyafetlerini genelde bizim burda pinar tekstil diye magaza var ordn aliyorum ozellikle mini damlanin urunlerini satiyo kumasi cok guzel yumuşacık hatta organik urunlerde satiliyo kalitesi cok guzel. Ama bu kral taclinin kutusunda babytiny yaziyo ama kalitesi guzel yumusacik yikaninca nasil olur onu bilemem tabii.

yaa çok güzeller maşallah evet taşlıları elinde suya bastırarak yıka canım sıkma işlemi de çok fazla yapmamaya özen göster ve sererek kurut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…