2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Aynen canim yavas yavas firsat buldukca anca yetistiririz zaten. Hele ki son aylara kesinlikle birakmamak lazim agirlasacaz erken dogum riskleri ortaya cikabilir. Simdi tam zamani bence alisverisin. Hele ki sen 3 canlisin riskin daha fazla kesinlikle son aylara birakma derim.

Evet yaa erkek olunca herşey baştan yapılacak ama olsun. Değişik bir heyecan olacak bizim için.

Ay niyeyse kizdan sonra erkek bebis kiyafetleri hic hosuma gitmiyor. Alismisim suslu suslu seyler almaya

Kizlar aliexpressten alisveris yapan var mi ben bi kac parca begendim ama ceaaret edemedim saglik konusunda.siz ne dusunuyorsunuz

Haklısın canım eylüle kadar benim bitirmem lazım her şeyi. Erken gelmeye karar verirlerse kalakalırım öyle. Detaylıyı bekliyorum alışveriş için. 4 temmuzda doktor her şey yolunda derse son hız başlıcam. Alacağım çoğu şeye karar verdim zaten. İkiz olmasının risklerinden korkuyorum şu an o yüzden almıyorum

Sonrasında oda yapacaksan 1-2 yıl bu tip bir beşik kullan, oda yaparken baza al derim ben. Hem içinde kalmamış olur çok güzel bir model
Aslında şimdi oda yapmayacağım. Ama ailemden ve arkadaşlarımdan kime gösterdiysem bu modeli ne gerek var ileride kullanamaz kullanışsız, mantıksız vs. gibi yorumlar yaptı. Bunun şirinliği karşısında mantıklı düşünmek imkansız bence ama gel gör ki destek olmayınca da olmuyor :))

Eki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermisti dugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur

Bence olur, yani ben oğluma bu tip yelek çok giydirdim :) düğmelerini arabalı falan alacaksan düğme deliğine dikkat et derim. Bir de çok çıkıntılı olursa düğme modeli zorluyor giydirirken. Ben de arabalı düğme takarım erkeğe uyarlarım deyip birkaç tanesine arabalı düğmeler dikmiştim ki birkaç kullanımdan sonra zor ilikten geçince hepsinde düğme değiştirdim senin de aklında olsun :)) krem renkli örgülerde toprak tonlu yuvarlak hatlı düğmelerden; beyaz renklilerde de sedefli,beyaz, gri ya da mavili düğmelerden taktım.
Bak bir de ben bir tanesine denedim güzel oldu ama uzun olduğundan tek kaldı sen belki seversin. İlikleri kapadım. İçten ilik ve düğme yerine çıtçıt diktim, dışa ise arabalı düğmelerden diktim. Böyle de şık ve kullanımı kolay oldu ama birazcık uzun iş oldu :)

K kuzucuk87 bende kızımda aynen senin tarif ettiğin gibi kullandım. Ben çok uzun süre oturtulmadığı müddetçe kemik gelişimini etkilemeyeceğini biliyorum, bunu doktorumuza da sormuştum. Hani sınırı bilmek lazım. Bazen gerçekten çok huysuzluk ediyorlar her zaman yanlarında olamıyoruz, bir müddet oyalanması için kullanmayı sakıncalı görmüyorum ben. Herkesin kendi fikri tabi, isteyen kullanır isteyen kullanmaz saygı duyarım. Ama merak ettiğim şu, erkek bebeklerde cinsel organa baskı uygulanmasından dolayı bir zararı olur mu acaba?

Çok baskı olmuyordu işte dediğim gibi dikkat edersen. Çünkü oturarak kendini salarak ilerletemiyor yürüteci. İlerlemek için illa ki ayağa kalkıp, 2 ayağının üzerinde durup adım atmak zorunda kalıyorlar. Kendini bıraktığında ayaklarını dizden kırmak zorunda kalıyordu, parmak ucuyla itmek zorunda kalıyordu o zaman da ayakları dolanıyordu itmeyi beceremiyordu yürüteci :) bir de ben çok uzun süre yürüteçte tutmadım. Sadece cesaretlensin bensiz kendi başına adım atsın diye kısa süreli koyuyordum. Yorulup kendini bıraktığı ve yürümediği sürüklenmeye başladığı zamanlarda da yürüteçten çıkarıyordum ki zaten çabuk yoruluyordu. Saat tutmadım hiç ama tahmini gün içerisinde toplam 2 saat civarı kullanmışımdır muhtemelen. O yürüteçteyken başını beklemek, onu korumak için vakit ayırmak da bir iş ya :) yürüteç dışındayken riskli görmediğim şeyler yürüteçle riskli gözükmeye başlamıştı bende :) en basidinden örnek vermek gerekirse yürüteçle hızlıca koltuğa çarpıp koltuğu hareket ettirmişliği vardı oğlumun ve bunu keşfettiğinde oyuna çevirmişti ya da yastıkları kucağına alır taşırdı nereye fırlatacak da neyi üzerine devirecek diye peşinde beklerdim gibi gibi :) kangurular gibi düşünüyorum yürüteç konusunda ben. Uzun süre tutmayacaksın, kontrollü ve ayarlı kullancaksın bir de oturma ünitesindeki o kumaşın kesimi bacak arasına girmeyecek geniş olacak diye dikkat etmiştim. Tabii bir de onlar yürüteçteyken evi de ekstra güvenli hale getirmek gerekiyormuş bunu da kullanım esnasında öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…