- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 35
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Yavaştan başla o zaman canım. Herşeyi birden almak çok zorlar. İstanbulda yanıyoruz 3 gündür orayı düşünemiyorum. Gezerek almayı çok istiyorum ben ama dediğin gibi sıcaktan hal kalmıyor ki. Kıyafet dışı herşeyi netten alıcam mecbur.
Evet yaa erkek olunca herşey baştan yapılacak ama olsun. Değişik bir heyecan olacak bizim için.
Bu nasıl büyüyor cnm?Günaydın arkadaşlar:) park yataklara baktım ben de geçen gün ama bazı arkadaşların dediği gibi pek güzel bulmadım. Yatak odamıza şu büyüyebilen karyolalardan alıp onu koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Maşallah ellerinize sağlık şahane olmuşlarBunlarda bizim cicilerimiZ..battaniyeyi ben yaptim dugme dikilecek sadece.. pike takıminida ananemiz yapti :)
Haklısın canım eylüle kadar benim bitirmem lazım her şeyi. Erken gelmeye karar verirlerse kalakalırım öyle. Detaylıyı bekliyorum alışveriş için. 4 temmuzda doktor her şey yolunda derse son hız başlıcam. Alacağım çoğu şeye karar verdim zaten. İkiz olmasının risklerinden korkuyorum şu an o yüzden almıyorumAynen canim yavas yavas firsat buldukca anca yetistiririz zaten. Hele ki son aylara kesinlikle birakmamak lazim agirlasacaz erken dogum riskleri ortaya cikabilir. Simdi tam zamani bence alisverisin. Hele ki sen 3 canlisin riskin daha fazla kesinlikle son aylara birakma derim.
Ay niyeyse kizdan sonra erkek bebis kiyafetleri hic hosuma gitmiyor. Alismisim suslu suslu seyler almaya
Şu şekilde büyüyor. Dolaplar çıkıyor..dolap komodin olarak kullanılıyor.Bu nasıl büyüyor cnm?
Aslında şimdi oda yapmayacağım. Ama ailemden ve arkadaşlarımdan kime gösterdiysem bu modeli ne gerek var ileride kullanamaz kullanışsız, mantıksız vs. gibi yorumlar yaptı. Bunun şirinliği karşısında mantıklı düşünmek imkansız bence ama gel gör ki destek olmayınca da olmuyor :))Sonrasında oda yapacaksan 1-2 yıl bu tip bir beşik kullan, oda yaparken baza al derim ben. Hem içinde kalmamış olur çok güzel bir model
Eki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermistidugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur
Bu benim beğendiğimin aynısı bende bunu çok istiyorum da bakalım. KısmetŞu şekilde büyüyor. Dolaplar çıkıyor..dolap komodin olarak kullanılıyor.
Ayy ben yanlış yere yazmışım pardon kızlar yaaa
Altı bazalı olmayanların fiyatı 989 tl bazalı olanlar 1600 tl ben bazasız olanı alacağım sanırım baktıklarım içinde en uygun fiyatlısı buyduBu benim beğendiğimin aynısı bende bunu çok istiyorum da bakalım. Kısmet
Ben sadece 989tl olanı gördüm oda %40 indirimli bu fiyatAltı bazalı olmayanların fiyatı 989 tl bazalı olanlar 1600 tl ben bazasız olanı alacağım sanırım baktıklarım içinde en uygun fiyatlısı buydu
K kuzucuk87 bende kızımda aynen senin tarif ettiğin gibi kullandım. Ben çok uzun süre oturtulmadığı müddetçe kemik gelişimini etkilemeyeceğini biliyorum, bunu doktorumuza da sormuştum. Hani sınırı bilmek lazım. Bazen gerçekten çok huysuzluk ediyorlar her zaman yanlarında olamıyoruz, bir müddet oyalanması için kullanmayı sakıncalı görmüyorum ben. Herkesin kendi fikri tabi, isteyen kullanır isteyen kullanmaz saygı duyarım. Ama merak ettiğim şu, erkek bebeklerde cinsel organa baskı uygulanmasından dolayı bir zararı olur mu acaba?
kızlar hastane çıkışı arayısındayım ,nerelerden aldınız ?