- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Nerden aldin canim cok begendim aldiklariniBunlar ilk cicilerimiz kızlar
0-3 ay ve 3-6 ay aldım
Set olan 0-3
Mothercare canım kumaşı çok güzelNerden aldin canim cok begendim aldiklarini
Canım yebi doğan ve 3 aylık aldım.Çok güzelmiş cnm kac aylık bu aldıkların
Eki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermistidugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur
Eki Görüntüle 2004501
Kizlar battaniyemize cok sukur basladim. Tavsanli olacak kocaman ponpndan kuyruk yapacagimcabuk ilerliyor insallah bir kac gune bitiririmde yenisine baslarim birde denizci temali battaniye orecegim
Battaniye çok tatlı olacak canım :) yeleği de evin içinde giydirirsin bence.Eki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermistidugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur
Çok güzellerBu cicişlerde benim oğlumun olacak inşallah ☺ Bize hep daha erken almayın bir şey diyolar o yüzden almıyoruz ama burayı gördükçe şevke geliyorum ☺
En sağdaki ikea dan yatak süsü kuzenim almış, onun yanındaki eski bir inanışa göre yatağının başında asılı durursa kötü rüyalardan koruduğuna inanılan rüya kapanı. Ben Dekor amaçlı aldım. Diğerleri de ilk giysileri tabiki Beşiktaşlıindirimde görünce aldım alt 13 liraydı, tulum 25. Mutlu günlerde kullanmak dileğiyle...
Yavaştan başla o zaman canım. Herşeyi birden almak çok zorlar. İstanbulda yanıyoruz 3 gündür orayı düşünemiyorum. Gezerek almayı çok istiyorum ben ama dediğin gibi sıcaktan hal kalmıyor ki. Kıyafet dışı herşeyi netten alıcam mecbur.Ayyy benim netten alisveris yapma imkanim pek yok gibi. Kibrisa Turkiyedeki magazalardan kim bilir ne kadar kargo parasiyla gumruk vergisi ile gelir aldiklarim.Sicaklarda da kucuk cocukla magaza magaza dolasmak cok zor ama icim gidiyor bisey almak icin. Kiz olaydi sorun yoktu ama oglusa hersey sifirdan duzulecek. Feda olsun kuzuma
Benimde var böyle. Düğmelerle süsleyip erkeğe uygun hale getiririz bunlarıEki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermistidugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur
Evet yaa erkek olunca herşey baştan yapılacak ama olsun. Değişik bir heyecan olacak bizim için.Ayyy benim netten alisveris yapma imkanim pek yok gibi. Kibrisa Turkiyedeki magazalardan kim bilir ne kadar kargo parasiyla gumruk vergisi ile gelir aldiklarim.Sicaklarda da kucuk cocukla magaza magaza dolasmak cok zor ama icim gidiyor bisey almak icin. Kiz olaydi sorun yoktu ama oglusa hersey sifirdan duzulecek. Feda olsun kuzuma
Sonrasında oda yapacaksan 1-2 yıl bu tip bir beşik kullan, oda yaparken baza al derim ben. Hem içinde kalmamış olur çok güzel bir modelBir de şu modeli çok beğendim ama bunlar büyümüyor en fazla 2 yaşına kadar filan kullanılabiliyormuş.