2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Günaydın arkadaşlar:) park yataklara baktım ben de geçen gün ama bazı arkadaşların dediği gibi pek güzel bulmadım. Yatak odamıza şu büyüyebilen karyolalardan alıp onu koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?

Eklentiler

• IMG_1787.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 113
Bir de şu modeli çok beğendim ama bunlar büyümüyor en fazla 2 yaşına kadar filan kullanılabiliyormuş.

Eklentiler

• IMG_1788.JPG
    26,2 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba arkadaslar yeni katıldım aranıza. Liste cok yararlı olmuş . Özellikle ilk gebelik yasayanlar icin malum bilgisizlik acemilik ))
Bizimde henüz cinsiyetimiz belli olmadı hic bisey alamadık
Haftaya carsamba belli olur diye bekliyorum kontrolum var. Bende bebek odalarına, halı , perde, biberon , buhar makinesi, telsiz, ateş ölçer vb şeylere baktım hem fiyat hem marka araştırması icin ama inanılmaz kafam karıştı.
Bu sayfa sayesinde sizin tecrubelerinizden yararlanıp tercihlerimi doğru sekilde yapabilirim.
Birde hastane odası susleme ve sonrasinda eve bebek görmeye gelen misafirlerimiz icin ne gibi hazırlıklar düşünüyorsunuz ?
Kendiniz mi yapacaksınız yoksa organizasyon ile mi anlaştınız bu konudaki fikirleriniiz de cok mera ediyorum.

Bu cicişlerde benim oğlumun olacak inşallah ☺ Bize hep daha erken almayın bir şey diyolar o yüzden almıyoruz ama burayı gördükçe şevke geliyorum ☺

En sağdaki ikea dan yatak süsü kuzenim almış, onun yanındaki eski bir inanışa göre yatağının başında asılı durursa kötü rüyalardan koruduğuna inanılan rüya kapanı. Ben Dekor amaçlı aldım. Diğerleri de ilk giysileri tabiki Beşiktaşlı indirimde görünce aldım alt 13 liraydı, tulum 25. Mutlu günlerde kullanmak dileğiyle...

Eklentiler

• IMG_3656.JPG
    81,6 KB · Görüntüleme: 172
Eki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermisti dugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur

Ay bilemedim ki simdi sanki kiz bebise daha iyiolur gibi ama dedigin gibi dugmelerle falan suslesen en azindan evin icinde giydirirsin. Cunku kis bebisi olacaklar bunlara cok ihtiyacimiz olacak

Ayyy benim netten alisveris yapma imkanim pek yok gibi. Kibrisa Turkiyedeki magazalardan kim bilir ne kadar kargo parasiyla gumruk vergisi ile gelir aldiklarim. Sicaklarda da kucuk cocukla magaza magaza dolasmak cok zor ama icim gidiyor bisey almak icin. Kiz olaydi sorun yoktu ama oglusa hersey sifirdan duzulecek. Feda olsun kuzuma

Eki Görüntüle 2004501
Kizlar battaniyemize cok sukur basladim. Tavsanli olacak kocaman ponpndan kuyruk yapacagim cabuk ilerliyor insallah bir kac gune bitiririmde yenisine baslarim birde denizci temali battaniye orecegim

Eki Görüntüle 2004503 bu yelek erkek bebise olur mu ki hamile oldugumu ogrenince annemin teyzesi hediye vermisti dugmelerini falan arabali falan yaparim dedim ama sizce nasil olur
Battaniye çok tatlı olacak canım :) yeleği de evin içinde giydirirsin bence.
Çok güzeller

Yavaştan başla o zaman canım. Herşeyi birden almak çok zorlar. İstanbulda yanıyoruz 3 gündür orayı düşünemiyorum. Gezerek almayı çok istiyorum ben ama dediğin gibi sıcaktan hal kalmıyor ki. Kıyafet dışı herşeyi netten alıcam mecbur.

Evet yaa erkek olunca herşey baştan yapılacak ama olsun. Değişik bir heyecan olacak bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…