2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Siparis veriyorum o zaman hemen baslangic paketini tesekkur ederim bikgiler icin :)

Markası nedir bu köpüklü küvetlerin? Hiç bir şey bilmiyorum sanırımm

Köpüklü küvet değil de, köpüklü file diye satılıyor. Küvet içerisine kenarlardan takılan fileler bunlar. 3 model gördüm ben bunlardan. Biri ince bezden, biri bu konuştuğumuz içi köpüklü olanlardan, biri de daha kalıplı plastikten oluyor. Plastik olan görünüş olarak bana kullanışlı gelmediğinden denemedim. İnce bez olanı ve köpüklü olanı denedim, bence köpüklü file daha kullanışlı. Markası babyjem'di benimkinin. Küvetini, kovasını, maşrapasını da e-bebekten babyjem almıştım ben.

Çok ciciler canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Eki Görüntüle 2003482 Eki Görüntüle 2003483
Bnde ogluşum için ilk siparişlerimi verdim bunlar gelicek rabbim utandırmasın inş.
Çok güzeller canım. Güle güle kullansın oğluşun

Kizlar burun aspiratoru olarak hangi marka iyidir ben bir tek otri bebe yi biliyorum aliyim dursun diyorum bi de burun aspiratorleri de ay ay farkli mi oluyor yenidogan icin baska mi oluyor ona gore alayim
Biraz araştırmıştım ben canım. Otri bebe en iyi çekenmiş. Diğerlerini kullanmak daha zormuş diye biliyorum.

Gayet iyi canım fiyatı. Allah giydirmeyi nasip etsin

Kızlar size nacizane tavsiyem şampuanı sabunu kutu kutu almayın. Ben bübchen ve mustelayı depolamıştım resmen ve hepsi elimde kaldı. Allerjik bir cildi vardı kızımın. Doktor sadece oilatum markasının sabununu verdi. Şimdi de sadece oilatumun şampuan ve sabununu alıcam ne olur ne olmaz diyerek

İlk aventin cam biberonlarını aldım canım 120 ve 240 ml lik. Bide göğüs pompası almıştım.

Canim hafta sonu acip bir kere balkonda yikayacagim bir kere bosken cekerim sonra nevresimlerini ayarlayincada foto atarim
Canim kanaviceli hastane cikisinin bir resmi var mi sende instagramda arattim da goremedim cok guzel fikirmis:)

Canim googleye kanavice hastane cikisi yazdin mi harika modeller cikiyor bak begendiklerimi atayim

Ben de instagramdan ariyorum google amcayi unuttum iyice cok guzeller canim fikir icin tesekkurler bakayim ben de :)

Kızlar sanırım bizde böyle bişey alacağız biraz komik gelebilir ama bize en uygun mobilya bu şuan tabi kalitesini dayanikligini enini boyunu falan görmeden almam.. şöyle ki bizim ev müstakil ya etrafı falan açık bu yüzden kışın çok soğuk oluyor ve dogalgaz da yok buralarda soba yakiyoruz o yüzden biz 4 kişi bir odada yatacagiz bebisimiz olursa ve çocuk odasında kuracağız sobayı büyük ihtimalle en müsait yer orası genişlik bakımından falan. Ben oğluma yatak almayı dusunuyodum ne zamandır şimdi kardeside gelince ranza alalım dedik. Hayalini bile kurdum :)) ben alt katta yatarim yan tarafada anakucagi gibi bişey ayarlarım bebiş için gece uyanırsa emzirip yerine yatiririm tekrar oğlumda yukarda yatar babasiyla bı sure olmadı yer bulur babası zaten diye düşünüyorum. Merak ettiğim tek şey bizi tasiyabilirmi dayaniklimidir cunku yazın yatak odasında yatıyoruz kışın orada yatıyoruz çocuklar biraz büyüyünce herkes kendi odasında yatağında yatar artık biz soğukda da yatarız onemli değil :) aslında oğlumun park yatağı var ama çok yer kapladığı için kaldırdım ve hiç durmadı icinde belki kardeşi severse ranzanin yanına onuda kurabilirim tekrar :) cok içime sindi bu fikir bakalım hayırlısı :)

domestic
İnstagramda goblenkanavice adında bir sayfa var. Ben de orda görmüştüm kanaviçe işli hastane çıkışı, biraz geçti üzerinden eski paylaşımlarında görebilirsin. Ben hem hastane çıkışı, hem de hediyelik fikri için takip ediyorum. Çok hoş şeyler yapıyorlar, belki bu sayfaya yaptırabilirim :)

Kızlar günaydın bunlarda bizim cicilerimiz

Eklentiler

• IMG_1120.JPG
    44,1 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1121.JPG
    44,3 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1122.JPG
    42,1 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1123.JPG
    56 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1124.JPG
    69,6 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_1125.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_1126.JPG
    58,3 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_1127.JPG
    63,9 KB · Görüntüleme: 129
Tesekkurler takibe aliyorum hemen sayfayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…