- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Bence olur, yani ben oğluma bu tip yelek çok giydirdim :) düğmelerini arabalı falan alacaksan düğme deliğine dikkat et derim. Bir de çok çıkıntılı olursa düğme modeli zorluyor giydirirken. Ben de arabalı düğme takarım erkeğe uyarlarım deyip birkaç tanesine arabalı düğmeler dikmiştim ki birkaç kullanımdan sonra zor ilikten geçince hepsinde düğme değiştirdim senin de aklında olsun :)) krem renkli örgülerde toprak tonlu yuvarlak hatlı düğmelerden; beyaz renklilerde de sedefli,beyaz, gri ya da mavili düğmelerden taktım.
Bak bir de ben bir tanesine denedim güzel oldu ama uzun olduğundan tek kaldı sen belki seversin. İlikleri kapadım. İçten ilik ve düğme yerine çıtçıt diktim, dışa ise arabalı düğmelerden diktim. Böyle de şık ve kullanımı kolay oldu ama birazcık uzun iş oldu :)
Evet indirimli baya. Bir de bazalı altında ebeveyn yataklı modeli var o pahalı olanBen sadece 989tl olanı gördüm oda %40 indirimli bu fiyat
senin şu uzun uzun açıklamalı yazmalarına bayılıyorum canım ya dediğin gibi şekilli düğme bir süre sonra sıkıntı olabilir en güzeli çıtçıt alıp onun üstüne düğme dikeyim
Ya ben modeli ve ileriye dönüklüğünü çok beğenmiştim. Fakat ablam ve kullananlar pek kullanışlı bulmadı. Biraz büyüyünce yatamıyorlar dedi. 75cm lik bir eni olduğu için hazır yatak alamıyorsun zaten tek kişilik yatak ölçüleri standartmış sanırım. Karyolayı ayrı olarak alabilirimEvet indirimli baya. Bir de bazalı altında ebeveyn yataklı modeli var o pahalı olan
Biraz uzun oluyor galiba ama anlaşılır olsun diye yanievet ben çıtçıtlıyı daha rahat kullandım, tavsiye ederim :)
Neden yatamıyorlarmış canım anlayamadım? 75x160 ölçülerinde hazıryatak heryerde var örneğin yataşta miniko marka bebek yatakları satılıyor.Ya ben modeli ve ileriye dönüklüğünü çok beğenmiştim. Fakat ablam ve kullananlar pek kullanışlı bulmadı. Biraz büyüyünce yatamıyorlar dedi. 75cm lik bir eni olduğu için hazır yatak alamıyorsun zaten tek kişilik yatak ölçüleri standartmış sanırım. Karyolayı ayrı olarak alabilirim
Neden yatamıyorlarmış canım anlayamadım? 75x160 ölçülerinde hazıryatak heryerde var örneğin yataşta miniko marka bebek yatakları satılıyor.
Hmm evet yani 12-13 yaşına kadar yatabilir ancak bu yatakta. Ama şöyle bir şey de var mobilyacılar istendiği taktirde istenilen ölçüde büyüyen karyola yapabiliyorlar özel sipariş vermek gerekiyor tabi. Belki biraz fark verilip o şekilde de yaptırılabilir..Galiba şöyle denmek istenmiş; tek kişilik yatak genişliği 90cm oluyor. Yani genç odaları için yataklar 90cm genişliğindedir. Büyüyen beşikteki amaç da bebeklikten sonra da kullanılsındır ya, bu 75cm genişliği olan yataklar dar geliyor olabilir. Ayrıca tek kişilik yatak uzunluğu da 200cmdir, bu yataklar ise genelde 165cm uzunlukta oluyor. Yani bence de amacı düşünülünce çok uzun kullanışlı olmayabilir :) sen de yazmışsın bebek yatağı var o ölçülerde, tek kişilik yatak değil. Ama bazı modeller oluyor, beşiği büyüttüğün haline 90x200 ölçülerinde yatak sığıyor. Araştırılsa belki bulunabilinir, ben modokoda görmüştüm. Büyüyen beşik modeli ama tek kişilik yatak ölçülerindeydi. Hangi mağazada gördüğümü hatırlamıyorum tabii, 2 sene geçti üzerinden..
Hmm evet yani 12-13 yaşına kadar yatabilir ancak bu yatakta. Ama şöyle bir şey de var mobilyacılar istendiği taktirde istenilen ölçüde büyüyen karyola yapabiliyorlar özel sipariş vermek gerekiyor tabi. Belki biraz fark verilip o şekilde de yaptırılabilir..
Bazayı bende ihtiyaç görüyorum ama evlenene kadar böyle düşünmesemde. İllaki dolabı şifonyeri komodini olucak. Ama o bazaya da ihtiyacım olucak. Nevresim takımlarını koyucam yedek yorganı yastığını. Yazın kışlıklarını, kışın yazlıklarını. En azından bunlar ulu orta görünürde olmicak. Zaten bunları koyabileceğim dolabı ekstra koyacak bir yerimde olmazdı.Bazaya niye ciddi ihtiyacın olacakmış yahu?Ben oğluma dediğim gibi sedir beşik almıştım, ekstra bir yatak yok odasında. Ben bazadan çok çekmecesi olsun isterdim galiba öyle birşey alsam :) eşya koymaya ekstra yer daha cazip gelirdi sanırım bana :))
bende geçen gün gördüm alacaktım ama yan koruyucuları yoktu çift taraflı kullanılır olması güzel ama koruyucularla takım olmadığı için almadım. bebişin güzel günlerde kullansın inşallahYaKaMoZz-z bayıldım oğluşunun cicilwrine bnde o tarz bi takım almayi düşünüyorum rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Ben beşiğe takmış durumdayım nedense önce beşiği tamamlama ihtiyacı hissediyorum küçük bi beşiğim olduğu için bu takımı aldım çok hoşuma gittiEki Görüntüle 2005301
Çok güzelmiş buuuYaKaMoZz-z bayıldım oğluşunun cicilwrine bnde o tarz bi takım almayi düşünüyorum rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Ben beşiğe takmış durumdayım nedense önce beşiği tamamlama ihtiyacı hissediyorum küçük bi beşiğim olduğu için bu takımı aldım çok hoşuma gittiEki Görüntüle 2005301
Ben gündüzleri kendi odasındaki büyüyen karyolayı, geceleri bizim odadaki park yatağı kullandım. Park yatağa bir uyku seti bir takım nevresim ve tekli çarşaf aldım iki tane. Odasındaki karyolada iki uyku seti bir nevresim kullandımkızlar soracağım sürekli unutuyorum beşikler için kaç tane nevresim alalım? sürekli batıyor mu? yani altı9nı yatakta değiştirmeyiz ama uyurken batar mı acaba yatak? deneyimsiz olunca bilemiyoruz
Bazayı bende ihtiyaç görüyorum ama evlenene kadar böyle düşünmesemde. İllaki dolabı şifonyeri komodini olucak. Ama o bazaya da ihtiyacım olucak. Nevresim takımlarını koyucam yedek yorganı yastığını. Yazın kışlıklarını, kışın yazlıklarını. En azından bunlar ulu orta görünürde olmicak. Zaten bunları koyabileceğim dolabı ekstra koyacak bir yerimde olmazdı.
kızlar soracağım sürekli unutuyorum beşikler için kaç tane nevresim alalım? sürekli batıyor mu? yani altı9nı yatakta değiştirmeyiz ama uyurken batar mı acaba yatak? deneyimsiz olunca bilemiyoruz