2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

senin şu uzun uzun açıklamalı yazmalarına bayılıyorum canım ya dediğin gibi şekilli düğme bir süre sonra sıkıntı olabilir en güzeli çıtçıt alıp onun üstüne düğme dikeyim

senin şu uzun uzun açıklamalı yazmalarına bayılıyorum canım ya dediğin gibi şekilli düğme bir süre sonra sıkıntı olabilir en güzeli çıtçıt alıp onun üstüne düğme dikeyim

Biraz uzun oluyor galiba ama anlaşılır olsun diye yani evet ben çıtçıtlıyı daha rahat kullandım, tavsiye ederim :)

Evet indirimli baya. Bir de bazalı altında ebeveyn yataklı modeli var o pahalı olan
Ya ben modeli ve ileriye dönüklüğünü çok beğenmiştim. Fakat ablam ve kullananlar pek kullanışlı bulmadı. Biraz büyüyünce yatamıyorlar dedi. 75cm lik bir eni olduğu için hazır yatak alamıyorsun zaten tek kişilik yatak ölçüleri standartmış sanırım. Karyolayı ayrı olarak alabilirim

Ben hastane çıkışlarını 7. Aydan sonra almayı planlıyorum canım. Çünkü şuan haftasına göre iri bir bebek benimki. Dengelenirse yenidoğan, eğer böle iri iri devam ederse benim tombili kızım 3 aylık alacağım. Ben biberon, ıslak mendil, deterjanları, pişik kremleri , gogus pompası gibi eksikleri tamamladım şuanda. Son zamanlarda hepsine yetişemem diye.

Neden yatamıyorlarmış canım anlayamadım? 75x160 ölçülerinde hazıryatak heryerde var örneğin yataşta miniko marka bebek yatakları satılıyor.

Neden yatamıyorlarmış canım anlayamadım? 75x160 ölçülerinde hazıryatak heryerde var örneğin yataşta miniko marka bebek yatakları satılıyor.

Galiba şöyle denmek istenmiş; tek kişilik yatak genişliği 90cm oluyor. Yani genç odaları için yataklar 90cm genişliğindedir. Büyüyen beşikteki amaç da bebeklikten sonra da kullanılsındır ya, bu 75cm genişliği olan yataklar dar geliyor olabilir. Ayrıca tek kişilik yatak uzunluğu da 200cmdir, bu yataklar ise genelde 165cm uzunlukta oluyor. Yani bence de amacı düşünülünce çok uzun kullanışlı olmayabilir :) sen de yazmışsın bebek yatağı var o ölçülerde, tek kişilik yatak değil. Ama bazı modeller oluyor, beşiği büyüttüğün haline 90x200 ölçülerinde yatak sığıyor. Araştırılsa belki bulunabilinir, ben modokoda görmüştüm. Büyüyen beşik modeli ama tek kişilik yatak ölçülerindeydi. Hangi mağazada gördüğümü hatırlamıyorum tabii, 2 sene geçti üzerinden..

Hmm evet yani 12-13 yaşına kadar yatabilir ancak bu yatakta. Ama şöyle bir şey de var mobilyacılar istendiği taktirde istenilen ölçüde büyüyen karyola yapabiliyorlar özel sipariş vermek gerekiyor tabi. Belki biraz fark verilip o şekilde de yaptırılabilir..

Modokoda da öyleydi gördüğüm yatak yani özel üretim olanlardandı. Ama işte bilindik mobilya markalarındaki büyüyen beşikler 75x165 lik bebek yataklarına göre yapılıyor diye biliyorum ben. Özel yapımda tabii ki daha özgür oluyorsun ama fiyat da farkediyor. Ben oğluma sedir beşik modelden almıştım. Bizimkinin yatağı bile 80cm genişliğinde. 80x130 ölçülerinde yatak koydum o sedir beşiğine. Yani büyüyen beşiktekinden daha geniş yatağı.

K kuzucuk87 çok güzel açıklamış. Bende öyle demek istemiştim. Özel üretime giriyor evet extra oluyor tabi öyle olunca. Bir de bazalı olmadığı içinde pek kullanamayabilirsin demişlerdi. Bazaya ciddi anlamda çok ihtiyacın olacak falan dendi.

Bazaya niye ciddi ihtiyacın olacakmış yahu? Ben oğluma dediğim gibi sedir beşik almıştım, ekstra bir yatak yok odasında. Ben bazadan çok çekmecesi olsun isterdim galiba öyle birşey alsam :) eşya koymaya ekstra yer daha cazip gelirdi sanırım bana :))

Bazayı bende ihtiyaç görüyorum ama evlenene kadar böyle düşünmesemde. İllaki dolabı şifonyeri komodini olucak. Ama o bazaya da ihtiyacım olucak. Nevresim takımlarını koyucam yedek yorganı yastığını. Yazın kışlıklarını, kışın yazlıklarını. En azından bunlar ulu orta görünürde olmicak. Zaten bunları koyabileceğim dolabı ekstra koyacak bir yerimde olmazdı.

bende geçen gün gördüm alacaktım ama yan koruyucuları yoktu çift taraflı kullanılır olması güzel ama koruyucularla takım olmadığı için almadım. bebişin güzel günlerde kullansın inşallah

Çok güzelmiş buuu ben de bakayım müsait bir zamanda

kızlar soracağım sürekli unutuyorum beşikler için kaç tane nevresim alalım? sürekli batıyor mu? yani altı9nı yatakta değiştirmeyiz ama uyurken batar mı acaba yatak? deneyimsiz olunca bilemiyoruz
Ben gündüzleri kendi odasındaki büyüyen karyolayı, geceleri bizim odadaki park yatağı kullandım. Park yatağa bir uyku seti bir takım nevresim ve tekli çarşaf aldım iki tane. Odasındaki karyolada iki uyku seti bir nevresim kullandım

Ay niyeyse ben bazayı ek yatak olarak algılamışım aynı şeyi söylemişiz aslında :))

kızlar soracağım sürekli unutuyorum beşikler için kaç tane nevresim alalım? sürekli batıyor mu? yani altı9nı yatakta değiştirmeyiz ama uyurken batar mı acaba yatak? deneyimsiz olunca bilemiyoruz

Ben tek bir tane yan korumalı set almıştım, 2 tane de nevresim takımı almıştım. Ama hediye de geldi nevresim takımı. Evde 5 takım nevresim oldu oğlumun sevdiği 3 takım var, gönlü olsun diye 3ünü dönüşümlü kullanıyorum ama 2 tane de yetermiş bence. Gerçi arkadaşım çok nevresim iyidir diyordu, bez sızdırmış birkaç kere gece gece elinin altında hazır yıkanmış ütülenmiş bir tane olması iyi oluyor falan demişti. Ama bezden mi bilmem biz hiç gece ya da gündüz sızdırma yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…