- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ben gündüzleri kendi odasındaki büyüyen karyolayı, geceleri bizim odadaki park yatağı kullandım. Park yatağa bir uyku seti bir takım nevresim ve tekli çarşaf aldım iki tane. Odasındaki karyolada iki uyku seti bir nevresim kullandım
Ben tek bir tane yan korumalı set almıştım, 2 tane de nevresim takımı almıştım. Ama hediye de geldi nevresim takımı. Evde 5 takım nevresim olduoğlumun sevdiği 3 takım var, gönlü olsun diye 3ünü dönüşümlü kullanıyorum ama 2 tane de yetermiş bence. Gerçi arkadaşım çok nevresim iyidir diyordu, bez sızdırmış birkaç kere gece gece elinin altında hazır yıkanmış ütülenmiş bir tane olması iyi oluyor falan demişti. Ama bezden mi bilmem biz hiç gece ya da gündüz sızdırma yaşamadık.
Nevresimleri yan korumalarla nasıl takım hale getiricez acaba. Ya da onlar takım şeklinde satılıyor mu?ben her ihtimale karşı 3 tane alayım o zaman
Sagol Cnm ben koruyucuları da aldım ayrı olarak satılıyordu ikisini takım yaptım begendiysen öyle yapabilirsinbende geçen gün gördüm alacaktım ama yan koruyucuları yoktu çift taraflı kullanılır olması güzel ama koruyucularla takım olmadığı için almadım. bebişin güzel günlerde kullansın inşallah
Nevresimleri yan korumalarla nasıl takım hale getiricez acaba. Ya da onlar takım şeklinde satılıyor mu?
Mantıklı canım. Ya da ikisinden birini düz güzel bir renk aldığında herşeyle takım olur benceben takım bulamazsam ki bulamayacağım o nedenle kumaş alıp nevresim dikeceğim canım. birde mevlüt vs için biraz gösterişli bir takım alacağım o kadar.
Mantıklı canım. Ya da ikisinden birini düz güzel bir renk aldığında herşeyle takım olur bence
Sagol Cnm ben koruyucuları da aldım ayrı olarak satılıyordu ikisini takım yaptım begendiysen öyle yapabilirsinbu arada 2 nevresim takımı yeterli oluyo sonuçta kirlendikce değiştirmek daha kolay olur
Evet cnm var ayrı olarak bak sen değişik modellerde var.bambu beşiğin oval yada yuvarlak mi o tarz bisey se bunlar güzel durmaz koseli ya kivirmsk gerekir.onlar için ayrı korumalık li nevresim takımları oluyo bebek mağazalarında var bi de oraları gezersin fikir edinirsinaa internette görememiştim olmadı mağazaya gidip bakarımama birde benim bambu beşiğe olur mu acaba?
Evet cnm var ayrı olarak bak sen değişik modellerde var.bambu beşiğin oval yada yuvarlak mi o tarz bisey se bunlar güzel durmaz koseli ya kivirmsk gerekir.onlar için ayrı korumalık li nevresim takımları oluyo bebek mağazalarında var bi de oraları gezersin fikir edinirsin
ben aldımMothercare in internet sitesinden alışveriş yapan oldu mu hiç? Uzun süredir kontrol ediyorum 3 lü tulumları. İndirime girdiği gibi bitiyor. Herkes başında mı bekliyor anlamadım ne zaman baksam hep tükendi
Güle güle kullan canım baya bişey almışsın dükkanı götürmüşsünKilosuna göre cok değişirde , bunları aldım şimdilik bakalım
Şekerim iyi günlerde kullansın bebişin, bize niye bişey kalmadığı anlaşıldıKilosuna göre cok değişirde , bunları aldım şimdilik bakalım
Ayy ellerinize sağlık ne kadar güzel olmuşlarBunlarda bizim cicilerimiZ..battaniyeyi ben yaptim dugme dikilecek sadece.. pike takıminida ananemiz yapti :)
Tatlım çok beğendim bunu ne kadar güzelmiş, hiç aklıma gelmemişti bakmak, benim kızım olucak ona da bulurum umarım@YaKaMoZz-z bayıldım oğluşunun cicilwrine bnde o tarz bi takım almayi düşünüyorum rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Ben beşiğe takmış durumdayım nedense önce beşiği tamamlama ihtiyacı hissediyorum küçük bi beşiğim olduğu için bu takımı aldım çok hoşuma gittiEki Görüntüle 2005301
Nevresimleri yan korumalarla nasıl takım hale getiricez acaba. Ya da onlar takım şeklinde satılıyor mu?
Neden bittiği anlaşıldıKilosuna göre cok değişirde , bunları aldım şimdilik bakalım
Kızlar 10.lu set halinde hastane çıkışlarından alan var mı? Özellikle erkek bebek anneleri hangi modelleri tercih ettiniz ben çok kararsızım
İnstagram kullanmıyorum olsaydı bakardım cnm.tatlım bende daha almadım arayıştayım instagramda cicegimbebe diye bir sayfa var eşimin arkadaşının kemeraltında da dükkanları var ben oraya bakmak istiyorum sayfa çok güncel değil ama fena şeyler yok belki ürün çeşitliliği dükkanında daha fazladır. fiyatlarda güzel geldi bana