2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Eki Görüntüle 2002442 bundan almayı düşünüyorum güzel fakat ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum sizce
Çok güzel duruyor canım ama kullanışlı olmaz bence. Sallanan ana kucakları daha çok işini görür.

Kızlar günaydın.
Bebişim için daha henüz alışverişlere başlamadık fakat. İlk cicisini babasıyla gidip almış bulunmaktayız. Bunu kimseye vermeyi veya atmayı düşünmüyorum. Saklicam
Çok güzel sağlıkla giysin inşallah. Ben de belirli eşyalarını saklamayı düşünüyorum. Annem de benim birkaç elbisemi saklamış. Geçen baktık gözlerim doldu çok güzel anı oluyor.

Bizimde ilk hediyemiz babamızdan :) cinsiyeti öğrendikten sonra almıştı
Ay bu da çok güzel kız giysileri ayrı bi güzel oluyor :) sağlıkla giysin inşallah

Evet bnde böyle istiyorum. Ayaz yazan varya o şekilde sade olsun. Malzemeler kemeraltında vardır mutlaka deĞil mi?

Bu zibinlardan nerde bulabiliriz canim onden dugmeli ya bunlar ben hep alttan citcitlilara denk geldim

kızlar çarşılarda var zaten bu sektör baya aldı başını yürüdü bebek ürünleri satan dükkanlara girip süslemek için tulum battaniye istiyorum dediniz mi veriyorlar. süsleme malzemeleride tuhafiyeceler de ya da incik boncuk satan süslemeci dükkanlarında var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…