- 2 Mart 2017
- 81
- 103
- 32
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ben sepeti pek kullanışlı bulmadım. Sanki sadece fotoğraf çekimi için kullanılabilirmiş gibi. Ama yastıkları çok beğendim. Çok şık decor olurlar.Eki Görüntüle 2002442 bundan almayı düşünüyorum güzel fakat ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum sizce
Eki Görüntüle 2002442 bundan almayı düşünüyorum güzel fakat ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum sizce
Kızlar günaydın.
Bebişim için daha henüz alışverişlere başlamadık fakat. İlk cicisini babasıyla gidip almış bulunmaktayız. Bunu kimseye vermeyi veya atmayı düşünmüyorum. Saklicam
Teşekürler canım amin inşallah. Çok heyecanlı bişeymişçok güzel maşallah güzel günlerde giysin yavrun
Çok ciciymiş güle güle giysin minnak :)Kızlar günaydın.
Bebişim için daha henüz alışverişlere başlamadık fakat. İlk cicisini babasıyla gidip almış bulunmaktayız. Bunu kimseye vermeyi veya atmayı düşünmüyorum. Saklicam
Çok sağ ol canımÇok ciciymiş güle güle giysin minnak :)
Ayy cok guzel prenses kiyafeti resmenBizimde ilk hediyemiz babamızdan :) cinsiyeti öğrendikten sonra almıştı
Çok güzel duruyor canım ama kullanışlı olmaz bence. Sallanan ana kucakları daha çok işini görür.Eki Görüntüle 2002442 bundan almayı düşünüyorum güzel fakat ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum sizce
Çok güzelKızlar günaydın.
Ay bu da çok güzelBizimde ilk hediyemiz babamızdan :) cinsiyeti öğrendikten sonra almıştı
Çok güzelsağlıkla giysin inşallah. Ben de belirli eşyalarını saklamayı düşünüyorum. Annem de benim birkaç elbisemi saklamış. Geçen baktık gözlerim doldu çok güzel anı oluyor.
@bir garip oblomov tulum süslemeye ne zaman başlıyoruz canım??
Evet bnde böyle istiyorum. Ayaz yazan varya o şekilde sade olsun. Malzemeler kemeraltında vardır mutlaka deĞil mi?esperanzaa aklıma soktun valla model bakıyorum bu tarz bir şeyler yapabiliriz
Eki Görüntüle 2003090 Eki Görüntüle 2003091
Bu zibinlardan nerde bulabiliriz canim onden dugmeli ya bunlar ben hep alttan citcitlilara denk geldimesperanzaa aklıma soktun valla model bakıyorum bu tarz bir şeyler yapabiliriz
Eki Görüntüle 2003090 Eki Görüntüle 2003091
Evet bnde böyle istiyorum. Ayaz yazan varya o şekilde sade olsun. Malzemeler kemeraltında vardır mutlaka deĞil mi?
Bu zibinlardan nerde bulabiliriz canim onden dugmeli ya bunlar ben hep alttan citcitlilara denk geldim