- 18 Temmuz 2013
- 835
- 1.034
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Hepsi birbirinden güzel. Bayıldım. Özellikle o maşrapa ile kovanın tatlılığıkızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun
banyo filemizbunu çok övüyorlar aklınızda bulun,sun kızlar içinde köpükler var bez filelere göre daha dayanıklıymış ama biraz pahalı sanki
Eki Görüntüle 2003488
banyo süngerimizinşallah kullanışlıdır minicik sanki
Eki Görüntüle 2003489
biberonumuztek çeşit aldım küçüklere gerek görmedim
Eki Görüntüle 2003490
yalancı emziğimiz
Eki Görüntüle 2003491
ıslak havlumuz yeni çıkmış sanırım merak edip aldım
Eki Görüntüle 2003492
banyo kovamız
Eki Görüntüle 2003493
maşrapamız
Eki Görüntüle 2003494
banyo küvetini ablam verecek saolsun
Çok güzel parçalar seçmişsin aventin biberonunu kullandım çok fayda veriyo özellikle gazli bebekler için. Sünger evet biraz minnak bende de vardıkızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun
banyo filemizbunu çok övüyorlar aklınızda bulun,sun kızlar içinde köpükler var bez filelere göre daha dayanıklıymış ama biraz pahalı sanki
Eki Görüntüle 2003488
Eki Görüntüle 2003489
Eki Görüntüle 2003490
yalancı emziğimiz
Eki Görüntüle 2003491
Eki Görüntüle 2003492
banyo kovamız
Eki Görüntüle 2003493
maşrapamız
Eki Görüntüle 2003494
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnmne güzel dimi hediyeler gelmesi bebek için alışverişe başlamak evde bi can daha olacagini bilmek çok duygulanıyorum insan
Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Hep güzel insanlar biriktirmişsin çünkü
Gerçekten çok duygulanıyor insan. Küçücük bir parça eşyasına bakıp bile gözlerim doluyor
Evet cnm beşiğim aynı bunun gibi beyaz çitli üstüne cibinlik yaptiriyorumcibinlik süsünü mü yaptırıyorsun canım?
File ne kadarmış canım? Benim de küvetim var file alıcam sadecekızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun
Eki Görüntüle 2003488
Eki Görüntüle 2003489
Eki Görüntüle 2003490
yalancı emziğimiz
Eki Görüntüle 2003491
Eki Görüntüle 2003492
banyo kovamız
Eki Görüntüle 2003493
maşrapamız
Eki Görüntüle 2003494
File ne kadarmış canım? Benim de küvetim var file alıcam sadece
Canim kendim yapacagim ben renklerden dondum sanirim bebemavisiyle beyaz yapacagimcanım bunu sen kendin mi yapacksın yoksa bi siteden mi yaptırıyorsun? ben instagramda bi sayfaya yaptırmayı düşünüyorum. sen bunu nasıl yapacaksın eğer başka önereceğin bir sayfa varsa bide oaraya bakayım. buarada bence renkler çok güzel...
Canim yetisemiyorm ben sizetatlım nerelerdesin sen sohbet topiğine gel
Canim cok guzel aldiklarin bende kovayla masrapaya bayildimkızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun
Eki Görüntüle 2003488
Eki Görüntüle 2003489
Eki Görüntüle 2003490
yalancı emziğimiz
Eki Görüntüle 2003491
Eki Görüntüle 2003492
banyo kovamız
Eki Görüntüle 2003493
maşrapamız
Eki Görüntüle 2003494
İyi günlerde kullansın prensin canım :)Kizlarr bunlarda benim bebisimin ilk çeyizleri beyazli set 3 ay diger uzun 6 kisa 9 ay degisik degisik aldim toplamda hepsi 126 lira tuttu boynerden aldim 200lira uzerine 75 lira indrm var dusunurseniz cok model yok ama carter's istedgm icin iyi oldu benim icin
Sagol canim :))İyi günlerde kullansın prensin canım :)
kızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun
Eki Görüntüle 2003488
Eki Görüntüle 2003489
Eki Görüntüle 2003490
yalancı emziğimiz
Eki Görüntüle 2003491
Eki Görüntüle 2003492
banyo kovamız
Eki Görüntüle 2003493
maşrapamız
Eki Görüntüle 2003494
Ben de bu içi köpüklü olan küvet filesini tavsiye ederim. Doğduğunda resimdeki gibi kullandım, oturmaya başladığında sadece kafa kısmını küvet kenarına takıp ayak kısımlarını küvetin içinde bıraktım böylelikle oturtup kaydırmadan yıkayabildim. Artık desteksiz oturmaya başladığında da hem bu tarz küvetinin hem de kendi küvetimizin zeminine bu fileyi koyup oğlumu üstüne oturtuyordum. Klasik ince olan filelere göre fiyat farkı var ama hakkını verdi yani :)) annemde de oğlumun küveti var, annem a101den o ince filelerden almıştı ama çoook esnekti. İçine koyduğumuzda çok tedirgin oluyordu oğlum, bu içi köpüklüler de esnek ama daha tok duruyor ve küvet dibine değecek kadar esnemiyor :).
Markası nedir bu köpüklü küvetlerin? Hiç bir şey bilmiyorum sanırımm
Kizlar burun aspiratoru olarak hangi marka iyidir ben bir tek otri bebe yi biliyorum aliyim dursun diyorum bi de burun aspiratorleri de ay ay farkli mi oluyor yenidogan icin baska mi oluyor ona gore alayim