2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Hepsi birbirinden güzel. Bayıldım. Özellikle o maşrapa ile kovanın tatlılığı
Güzel günlerde güle güle kullanmak nasip olur inşallah.

Çok güzel parçalar seçmişsin aventin biberonunu kullandım çok fayda veriyo özellikle gazli bebekler için. Sünger evet biraz minnak bende de vardı hepsi de çok güzel güle güle kullan

Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm ne güzel dimi hediyeler gelmesi bebek için alışverişe başlamak evde bi can daha olacagini bilmek çok duygulanıyorum insan

Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Hep güzel insanlar biriktirmişsin çünkü
Gerçekten çok duygulanıyor insan. Küçücük bir parça eşyasına bakıp bile gözlerim doluyor

ay evet kızlar ya bebişime hediye gelmeye başladı bile dün baya duygusaldım sarılı beşiği sevdim saatlerce bebişimi hayal ettim içinde Rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah

File ne kadarmış canım? Benim de küvetim var file alıcam sadece

Canim kendim yapacagim ben renklerden dondum sanirim bebemavisiyle beyaz yapacagim

Canim cok guzel aldiklarin bende kovayla masrapaya bayildim

Kizlar burun aspiratoru olarak hangi marka iyidir ben bir tek otri bebe yi biliyorum aliyim dursun diyorum bi de burun aspiratorleri de ay ay farkli mi oluyor yenidogan icin baska mi oluyor ona gore alayim

Kizlarr bunlarda benim bebisimin ilk çeyizleri beyazli set 3 ay diger uzun 6 kisa 9 ay degisik degisik aldim toplamda hepsi 126 lira tuttu boynerden aldim 200lira uzerine 75 lira indrm var dusunurseniz cok model yok ama carter's istedgm icin iyi oldu benim icin

Eklentiler

• Screenshot_20170602-085833.png
    89,6 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20170602-090003.png
    141,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20170602-085556.png
    112,2 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20170602-150553.png
    177,3 KB · Görüntüleme: 88
İyi günlerde kullansın prensin canım :)

Ben de bu içi köpüklü olan küvet filesini tavsiye ederim. Doğduğunda resimdeki gibi kullandım, oturmaya başladığında sadece kafa kısmını küvet kenarına takıp ayak kısımlarını küvetin içinde bıraktım böylelikle oturtup kaydırmadan yıkayabildim. Artık desteksiz oturmaya başladığında da hem bu tarz küvetinin hem de kendi küvetimizin zeminine bu fileyi koyup oğlumu üstüne oturtuyordum. Klasik ince olan filelere göre fiyat farkı var ama hakkını verdi yani :)) annemde de oğlumun küveti var, annem a101den o ince filelerden almıştı ama çoook esnekti. İçine koyduğumuzda çok tedirgin oluyordu oğlum, bu içi köpüklüler de esnek ama daha tok duruyor ve küvet dibine değecek kadar esnemiyor :).

Kızlar merhaba, hepimiz mutlu günlerde kullanırız giydiririz inşallah bebiş için alınanları, çok güzel bir konu olmuş. Ben acele etmeyeyim diye kendimi tutuyordum ki siz baya hızlı çıktınız. İlk aldığınız şeyler nelerdi?

Markası nedir bu köpüklü küvetlerin? Hiç bir şey bilmiyorum sanırımm

Kizlar burun aspiratoru olarak hangi marka iyidir ben bir tek otri bebe yi biliyorum aliyim dursun diyorum bi de burun aspiratorleri de ay ay farkli mi oluyor yenidogan icin baska mi oluyor ona gore alayim

Ben başka marka kullanmıştım başta ama otri bebe daha rahat oldu kullanım için. Otri bebenin eski tip sert uçlusu vardı, sonradan yumuşak silikon uçlu çıkardılar. O yumuşak silikon uçluları tavsiye ederim. Hatta indirimde bulduğunuzda yedek uçlardan yedekleyebilirsiniz bence :) Bir tane başlangıç paketi alsanız, 2-3 paket de yedek uç alsanız ilk etapta yedeğiyle birlikte yeterli bence. Bazıları o uçları yıkayıp tekrar kullanıyormuş ama biz denedik ve bizce yıkandıktan sonra baştaki kadar çok iyi çekmiyor. O yüzden ben tek kullanımlık kullanmayı tercih ettim. Denersiniz isterseniz siz de, var yani yedek uçları yıkayıp kurutup birkaç kez kullanan ama biz beceremedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…