2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Bakayim canim bulurum insallah cok guzel cunku bunlar kendimiz gonlumuze gore suslersek daha da guzel olur :)

aynen canım kendi el emeğimiz olunca daha güzel olur. kızım olacak olsaydı ben kanaviçe işleyecektim hastane çıkışı yapacaktım
Ben kral tacı veya tuğra düşünüyorum. Bir takım hastanede giymesi için bir takım da kırk gezmelerine giderken giymek için 0-3 aylık tuluma hazırlarım diyorum. Ama hastanede giyilecek olanı tulummu yoksa alt üst zıbınmı süslesem bilmiyorum

ikisi de olabilir canım ben foto çekiminde giydireceğim sadece böyle süslü cicisini ay birde 40 gezmesi var dimi

Kizlar bizim dun aksam bambu besigimiz geldi Teyzemin oglu zamaninda bahce mobilyalari satan yerde calismisti esimde sen mobilycilari bilirsin tavsiye edecegin yer var mi diye aramis bambu besik istedigimi soylemis saolsun abimde kapmis getirmis bir tane bebisimin mobilyasi dayisindan dun nasil duygulandim anlatamam. Sarili streclerini acmadik henuz cumartesi guzelce temizleyip yerine yerlestirecegim sukur Allahima etrafimda hep guzel insanlar var

Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm ne güzel dimi hediyeler gelmesi bebek için alışverişe başlamak evde bi can daha olacagini bilmek çok duygulanıyorum insan

Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Hep güzel insanlar biriktirmişsin çünkü
Gerçekten çok duygulanıyor insan. Küçücük bir parça eşyasına bakıp bile gözlerim doluyor

kızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun

banyo filemiz bunu çok övüyorlar aklınızda bulun,sun kızlar içinde köpükler var bez filelere göre daha dayanıklıymış ama biraz pahalı sanki

banyo süngerimizinşallah kullanışlıdır minicik sanki

biberonumuz tek çeşit aldım küçüklere gerek görmedim

yalancı emziğimiz

ıslak havlumuz yeni çıkmış sanırım merak edip aldım

banyo kovamız

maşrapamız

banyo küvetini ablam verecek saolsun

Maşallah canım çok güzeller. Güle güle kullanın inşallah

Amin cnm çok sagol

ay maşallah çok güzeller ben mevlüt için anne oğul takım istiyorum instagramda yapan sayfalar var şimdiden kaç beden olacağımı bilsem alacağım ama o zaman kaç kilo olurum Allah bilir

Evet cnm o takımlar çok güzel oluyo bnce sana da yakısır ama dediğin gibi az daha beklemek gerek onun için beden belli degisebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…