- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Bakayim canim bulurum insallah cok guzel cunku bunlar kendimiz gonlumuze gore suslersek daha da guzel olur :)kızlar çarşılarda var zaten bu sektör baya aldı başını yürüdü bebek ürünleri satan dükkanlara girip süslemek için tulum battaniye istiyorum dediniz mi veriyorlar. süsleme malzemeleride tuhafiyeceler de ya da incik boncuk satan süslemeci dükkanlarında var
Bakayim canim bulurum insallah cok guzel cunku bunlar kendimiz gonlumuze gore suslersek daha da guzel olur :)
Ben kral tacı veya tuğra düşünüyorum. Bir takım hastanede giymesi için bir takım da kırk gezmelerine giderken giymek için 0-3 aylık tuluma hazırlarım diyorum. Ama hastanede giyilecek olanı tulummu yoksa alt üst zıbınmı süslesem bilmiyorumaynen canım kendi el emeğimiz olunca daha güzel olur. kızım olacak olsaydı ben kanaviçe işleyecektim hastane çıkışı yapacaktım
Ben kral tacı veya tuğra düşünüyorum. Bir takım hastanede giymesi için bir takım da kırk gezmelerine giderken giymek için 0-3 aylık tuluma hazırlarım diyorum. Ama hastanede giyilecek olanı tulummu yoksa alt üst zıbınmı süslesem bilmiyorum
Foto çekimi hastanede mi oluyor cnmikisi de olabilir canım ben foto çekiminde giydireceğim sadece böyle süslü cicisiniay birde 40 gezmesi var dimi
Ben lansinoh düşünüyorum canım. Ama avent de iyi.Kizlar bugun sut sagma makinesini alip aradan çıkarmayı dusunuyorum daha once sormustum sanirim ama o mesajlari bulamadim lansinoh mu avent mi sizce hangisi
Her zamanki gibi karar veremedimBen lansinoh düşünüyorum canım. Ama avent de iyi.
Ben avent aldım canım. Kuzenim onu önermişti bana. Lansinohu bilmiyorum .Kizlar bugun sut sagma makinesini alip aradan çıkarmayı dusunuyorum daha once sormustum sanirim ama o mesajlari bulamadim lansinoh mu avent mi sizce hangisi
Her zamanki gibi karar veremedimsut sagma makinesi alicam diye ciktim baska bir suru seyle geri dondum
Aynen canim iyice aratirip oyle alayim en iyisi kullanmama ihtimali de var cunku:)olsun canım. Araştır içine sinsin öyle alırsın :)
Evet canim hastanede oluyor ya hastanenin kendi fotografcisi ya da sen disardan fotografci getirebiliyorsun ama bazi hastaneler kabul etmeyebiliyorFoto çekimi hastanede mi oluyor cnm
Kizlar bizim dun aksam bambu besigimiz geldiTeyzemin oglu zamaninda bahce mobilyalari satan yerde calismisti esimde sen mobilycilari bilirsin tavsiye edecegin yer var mi diye aramis bambu besik istedigimi soylemis saolsun abimde kapmis getirmis bir tane bebisimin mobilyasi dayisindan dun nasil duygulandim anlatamam. Sarili streclerini acmadik henuz cumartesi guzelce temizleyip yerine yerlestirecegim sukur Allahima etrafimda hep guzel insanlar var
Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Hep güzel insanlar biriktirmişsin çünküKizlar bizim dun aksam bambu besigimiz geldiTeyzemin oglu zamaninda bahce mobilyalari satan yerde calismisti esimde sen mobilycilari bilirsin tavsiye edecegin yer var mi diye aramis bambu besik istedigimi soylemis saolsun abimde kapmis getirmis bir tane bebisimin mobilyasi dayisindan dun nasil duygulandim anlatamam. Sarili streclerini acmadik henuz cumartesi guzelce temizleyip yerine yerlestirecegim sukur Allahima etrafimda hep guzel insanlar var
Maşallah canım çok güzeller. Güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 2003482 Eki Görüntüle 2003483
Bnde ogluşum için ilk siparişlerimi verdim bunlar gelicek rabbim utandırmasın inş.
Eki Görüntüle 2003482 Eki Görüntüle 2003483
Bnde ogluşum için ilk siparişlerimi verdim bunlar gelicek rabbim utandırmasın inş.
Maşallah canım çok güzeller. Güle güle kullanın inşallah
ay maşallah çok güzellerben mevlüt için anne oğul takım istiyorum instagramda yapan sayfalar var şimdiden kaç beden olacağımı bilsem alacağım ama o zaman kaç kilo olurum Allah bilir