2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Tatlım madem büyüyen beşik tarzı bisey almicaksin bence ikeaninkini almalisin, diğeri 2 katı ve arada çok az genişlik farkı var, yani eninde sonunda farklı bi karyolaya ihtiyaç duycaksin.. Bi de seninkiler ikiz, düşünsene ayni paraya 1 alcakken 2 tane alabilirsin..

bana cok dandik geliyor park yatak neden bilmioyrum ama ben oda yapamayacağım lojmandayım evım kucuk ilk basta yatak olacak belkı kucuk bır dolap ama kendı evım olunca oda yaparım artık

park yatak bana da kötü görünüyor
büyüyen beşiğin o kısmını hıc dusunmedım cnm acıkcası
ben oda yapamayacam 1-2 yıl sanırım
ondan kullanışlı bışı olsun ıstıyorum bakalım hangisi olck

Haklısın canım boyut olarak çok fark yok. Fiyat konusu baskın geliyor bende de. İki tane alacağımı düşününce mothercare baya tuzlu oluyor.

Oda yapmayacaksan başta park yatak almayı düşünebilirsin canım. Oda kurmak istediğinde zevkine göre ileriye dönük bir seçim yaparsın. Park yatağı da katlayıp kaldırabilirsin çok yer kaplama derdi de olmaz. Sen bilirsin tabi canım çünkü gerçekten çirkinler :)

Bence 3 daha güzel ama o fiyonk ve cibinlik olmasa da olur :)

Ben en sondaki gibi yapmıştım oğlumda. Fiyonk diye bahsettiğim şey bu işte. Bu fiyonktan hastanedeki beşiğine de taktım ben. Odama aldığım beşik bundandı benim. Bu beşiği tavsiye edebilirim, uzun süre kullandık biz.
Moses basket diye öteki başlıkta bahsettiğim de 2.resimdeki. Süslemesi de kendi de şık duruyor bence onların da ama işte kısa süre kullanılıyor..

Son düzenleme:
Park yatak mı büyüyen beşik mi ikilemindeyim bakalım araştırmaya devam edıcem

canım bunu sen kendin mi yapacksın yoksa bi siteden mi yaptırıyorsun? ben instagramda bi sayfaya yaptırmayı düşünüyorum. sen bunu nasıl yapacaksın eğer başka önereceğin bir sayfa varsa bide oaraya bakayım. buarada bence renkler çok güzel...

Kizlar bu modeli buldugumdan beri ask yasiyorum ama bu makine isi elde ip yuruterek yaparsam arkasi buzulur mu acaba kac kisiye gosterdiysem zor arkasi kotu olur dedi. cok uzuluyorum ya

Eki Görüntüle 2000896
Kizlar bu modeli buldugumdan beri ask yasiyorum ama bu makine isi elde ip yuruterek yaparsam arkasi buzulur mu acaba kac kisiye gosterdiysem zor arkasi kotu olur dedi. cok uzuluyorum ya

O kadar detaylı bilgim yok canım ama elde örünce bu kadar net çıkar mı örnekler bir de o var. Ama yapılabilirse çok güzel gerçekten :)

Ben de popcorn battaniyeye başlıyorum bugün. Bakalım ne zaman bitecek. Şişle örgü az çok yapıyordum ama elime ilk defa tığ alıyorum
Ben de böyle bisey beğendim tatlım, bu da popcorn diye geciyo ama kullanışlı olur mu ki bilemedim..

Eklentiler

• Capture+_2017-05-28-19-02-33-360x598.png
    317,5 KB · Görüntüleme: 160
Günaydın kızlar
Resimde ki araba hakkında bilginiz var mı?
Çok beğendim bunu almak istiyorum. Sizce nasıl?

Eklentiler

• baby2go travel.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 165

Eklentiler

• image.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 120
Bende bu tarz bir şey düşünüyorum. Hatta inşallah bu gönderdiğimi alabilirim.

Eklentiler

• buyuyen karyolaa.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 185
  • buyuyen karyola.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…