2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Çok güzel canım

kızlar çok güzel battaniye şablonları buldum c2c yöntemini biliyorsanız foto paylaşabilirim en sonun da karar verdim ne yapacağıma
C2c ne demek konuya çok uzağım ama görmek isterim :)

Çok güzelmiş canım. Ben de düşündüm ama az kullanırız diye cesaret edemedim. Dün verdik siparişi biz de.

Bende bu tarz bir şey düşünüyorum. Hatta inşallah bu gönderdiğimi alabilirim.
Çok güzel bunlar da. Benim gönlümden geçen de bu tarzdı. Çekmeceli olmasını kullanışlı buluyorum ama yatak alt kademelere getirilmediği için düşme tehlikesi olabiliyor. O yüzden düz beşik düşünüyorum. Bu beşikleri kullanıp memnun kalan da çok var tabi ki. Tamamen bebeğe bağlı :)

Büyüyen beşik kullanışlı mı acaba arkadaşlar bende istiyorum ama düşme durumu olabiliyor vs deniyor emin olamadım
Ben kullanışlı olabileceğini düşünüyorum canım. Bunu değilde 2 beşik+sonradan yatak alan görümcem bunu almadığı için büyük pişmanlık yaşıyor

Düşme meselesi kafamı karıştırdı bnm de araştırmak lzm bakalım
Aynen canım iyice araştırılması gereken şeyler. Ben bunu çilek mobilyada buldum. Sitesinde açıklamaları ve daha detaylı görüntüleri var istersen gir bak. Benim cidden çok hoşuma gitti. Öyle ki düşmemesi için sonradan bile bişeyler yaptırabilirim. O kadar çok beğendim.

Bende büyüyen beşik istiyorum da dediğin gibi araştırmak sart
Bakıım cnm siteye cok sağol
Ben oda yapamıcam evde uygun yer yok ev cok küçük sadece yatak alacam şimdilik bunu alırsam oda yapınca da kullanır dşye düşündüm

Rica ederim canım,
Ben oda yapmayı düşünüyorum. Yatağımın yanı için ilk 6 aya kadar yatacağı beşiği hazır. Sonrasında bu karyolayı düşündüm 1,5-2 yaşında büyük haliyle kullanmayı düşündüm. Bakalım en kötü yanlarına korkuluk yaptırırım

Keske evim büyük olsa da Bnde yapabilsem
Sorun cıkmaz sanırım
Ben araştırmaya devam edeyım
Gönlünce oda olur inşallah cnm

Ni5AN canım bak aşağıya örnekler atıyorum köşeden örülmeye başlanıyor çok eğlenceli ama birazcık karışık bir teknik kareler döne döne ilerliyor

ben tavşanlı yastık kılıfının battaniyesini yapmayı düşünüyorum birde denizci temalı yapacağım ama bir türlü yün almak nasip olmadı bu hafta sonu yağmur yağmazsa inşallah

En üstteki kalpli çok güzel

Çok güzel duruyor canım ben de özellikle tavşanlıya bayıldım :)

Kızlar bende oda yapmıcam çilek te çok güzel bi yatak beğendim onu düşünüyorum bide dolap alırım küçük bi odam daha var misafir odası olarak kullanıyorum
Yangın merdiveni kapısı ve balkon olduğu in çok soğuk oluyor orası o yüzden oda yapmıcam

Gerçekten çok güzeller.
Ayrıca cinsiyetimiz erkek olsaydı kesinlikle tercih edeceğimiz renkler bunlar olucaktı
bende gri beyaz uyumuna bayılıyorum soft renklere aşığım yatağını bu şekilde yaparım dedim ama bebişler cıvıl cıvıl renklere tepki veriyorlarmış ya acaba kararımdan vaz mı geçsem diyorum kırmızılar maviler sarılar mı olsa

Evet tepki olarak düşününce öyleymiş. Ama yinede böyle renklerden yana kullanırdım ki yine öyle yapıcam.Belki oyuncaklarında yada oda aksesuarlarında falan cıvıl cıvıl şeyler yaparım. Bide bunu duydum ya artık sürekli fosforlu şeyler giyinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…