2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

kızlar çarşılarda var zaten bu sektör baya aldı başını yürüdü bebek ürünleri satan dükkanlara girip süslemek için tulum battaniye istiyorum dediniz mi veriyorlar. süsleme malzemeleride tuhafiyeceler de ya da incik boncuk satan süslemeci dükkanlarında var
Bakayim canim bulurum insallah cok guzel cunku bunlar kendimiz gonlumuze gore suslersek daha da guzel olur :)

aynen canım kendi el emeğimiz olunca daha güzel olur. kızım olacak olsaydı ben kanaviçe işleyecektim hastane çıkışı yapacaktım:KK48:
Ben kral tacı veya tuğra düşünüyorum. Bir takım hastanede giymesi için bir takım da kırk gezmelerine giderken giymek için 0-3 aylık tuluma hazırlarım diyorum. Ama hastanede giyilecek olanı tulummu yoksa alt üst zıbınmı süslesem bilmiyorum

Ben kral tacı veya tuğra düşünüyorum. Bir takım hastanede giymesi için bir takım da kırk gezmelerine giderken giymek için 0-3 aylık tuluma hazırlarım diyorum. Ama hastanede giyilecek olanı tulummu yoksa alt üst zıbınmı süslesem bilmiyorum

ikisi de olabilir canım ben foto çekiminde giydireceğim sadece böyle süslü cicisini:KK48: ay birde 40 gezmesi var dimi:21::KK37:

Kizlar bizim dun aksam bambu besigimiz geldi:KK200: Teyzemin oglu zamaninda bahce mobilyalari satan yerde calismisti esimde sen mobilycilari bilirsin tavsiye edecegin yer var mi diye aramis bambu besik istedigimi soylemis saolsun abimde kapmis getirmis bir tane:KK36: bebisimin mobilyasi dayisindan dun nasil duygulandim anlatamam. Sarili streclerini acmadik henuz cumartesi guzelce temizleyip yerine yerlestirecegim:KK36: sukur Allahima etrafimda hep guzel insanlar var :KK37:

Kizlar bizim dun aksam bambu besigimiz geldi:KK200: Teyzemin oglu zamaninda bahce mobilyalari satan yerde calismisti esimde sen mobilycilari bilirsin tavsiye edecegin yer var mi diye aramis bambu besik istedigimi soylemis saolsun abimde kapmis getirmis bir tane:KK36: bebisimin mobilyasi dayisindan dun nasil duygulandim anlatamam. Sarili streclerini acmadik henuz cumartesi guzelce temizleyip yerine yerlestirecegim:KK36: sukur Allahima etrafimda hep guzel insanlar var :KK37:

Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm:KK200: ne güzel dimi hediyeler gelmesi bebek için alışverişe başlamak evde bi can daha olacagini bilmek çok duygulanıyorum insan :anneadayı:

Screenshot_2017-06-01-14-42-20-1.png
Screenshot_2017-06-01-09-04-58-1.png

Bnde ogluşum için ilk siparişlerimi verdim bunlar gelicek rabbim utandırmasın inş. :dua:

Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Hep güzel insanlar biriktirmişsin çünkü :KK68:
Gerçekten çok duygulanıyor insan. Küçücük bir parça eşyasına bakıp bile gözlerim doluyor :KK36:

kızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun:KK36::nazar:

banyo filemiz:nazar: bunu çok övüyorlar aklınızda bulun,sun kızlar içinde köpükler var bez filelere göre daha dayanıklıymış ama biraz pahalı sanki:işsiz:
BANYO FİLESİ.png
banyo süngerimiz:nazar::KK48:inşallah kullanışlıdır minicik sanki:KK45:
BANYO SÜNGERİ.png

biberonumuz:nazar: tek çeşit aldım küçüklere gerek görmedim
BİBERON.png
yalancı emziğimiz:nazar:
EMZİK.png
ıslak havlumuz yeni çıkmış sanırım merak edip aldım:nazar:
ISLAK MENDİL.png

banyo kovamız:nazar:
KOVA.png
maşrapamız:nazar:
MAŞRAPA.png

banyo küvetini ablam verecek saolsun:KK36:

Maşallah canım çok güzeller. Güle güle kullanın inşallah :KK200:

Amin cnm çok sagol:KK200::oops:

ay maşallah çok güzeller:KK36: ben mevlüt için anne oğul takım istiyorum instagramda yapan sayfalar var şimdiden kaç beden olacağımı bilsem alacağım ama o zaman kaç kilo olurum Allah bilir:KK70:

Evet cnm o takımlar çok güzel oluyo:KK73: bnce sana da yakısır ama dediğin gibi az daha beklemek gerek onun için beden belli degisebilir :KK200:

X