Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
İshal mi bebeğin kakası zaten sıvı oluyor canım ishal olduğunu nasıl anladın sıvı ve partiküllü benimki anne sütü alıyor sudan biraz kıvamlıca kötü benzetme olacak koyu çorba kıvamı gibi🤭
Motoru bozunca lokloklok oter ya oyle yapiyor ishal olunca 🤣 ordan anliyorum bi de sirtina cikiyo .

Yapıyorum cano uyanmıyor ya. Sıcaktan bence evde soycam
Öncelikle basınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarınizıa, sabırlar diliyorum. İlk günler uyandırmak inanılmaz zor, biz 17 günlük olduk şu an ama o ilk günler uyandırmak beni çok yoruyordu. 2. Haftadan sonra daha kolay oluyor, biraz sabır 🙏

Yapıyorum cano uyanmıyor ya. Sıcaktan bence evde soycam
Biz de birkaç saat daha kalırsak eşim eve gidip üst baş alacak ya bizim de yetmedi asla, ben de 4-5 takım almıştım. Seninki uyanıyor mu memeye
ilk cocugumda oyle bir problem ysamadim canim sarilik olmadi uyandirma problemi de olmadi hic ama cok net soyleyebilirim biz bu kadar giydirmedik ustu hastanede uzun kollu penye zibin tek altina da pijama alti ya da ciplak vucuduna tek yzun kol tulum o kadsr, basinda sapka hep oldu ama
3 gun kaldim ben kisa kol zibinla durdugu da oldu. kis bebesiydi o da..
fazla sicak iyi degil bebege diye biliyorum o da uyku yapardir belki

Son düzenleme:
ilk cocugumda oyle bir problem ysamadim canim sarilik olmadi uyandirma problemi de olmadi hic ama cok net soyleyebilirim biz bu kadar giydirmedik ustu hastanede uzun kollu penye zibin tek altina da pijama alti ya da ciplak vucuduna tek yzun kol tulum o kadar corap vs yok.
3 gun kaldim ben kisa kol zibinla durdugu da oldu. kis bebesiydi o da..
fazla sicak iyi degil bebege diye biliyorum o da uyku yapardir belki
Ya tabi bebeğe kırmızı diyoruz da sıcaktan yanıyo belki. Elleri soğuk diyolar da elleri soğuk olmaz mı genelde zaten

Ya tabi bebeğe kırmızı diyoruz da sıcaktan yanıyo belki. Elleri soğuk diyolar da elleri soğuk olmaz mı genelde zaten
onu hatirlamiyorum bak ama basinda sapka hep vardi nedense
gece uyurkende kundak gibi yaptiklari battaniyeye sardilar kalin battaniye degildi altinda hep genelde hastane cikisi oluyor oyle giydirdik kisa kol citcitli body uzun kol yelek gibi birseyi penye, altina da penye pijama alti. basinda hep sapka oldu.

en guzeli hemsire ebe karar versin onlar bilir oda derecesi nasil bebek nasil giyinmeli sizde uygularsiniz onlarin dedigini. ben hem emzirmistim hem hastane mama takviyesi yapmisti ilk 3 gun meme reddi olmadi, eve gecince devam etmemistik mamaya sarilik da olmadi o yuzden anne sutuyle devam etmistik. sarılık olursa diye mama alırsın kucugunden ne olur olmaz diye

Kızlar dün akşam acayip bir şekilde sol ayağım şişti, gözle görülür bir fark oluşunca sabah doktora gittim kontrole. Doktor da farketti ve bacak ultrasonuna yönlendirdi, pıhtı ihtimalinden emin olalım dedi. Her ihtimale karşı da varis çorabı ve oksapar iğne verdi. Bebeğin suyu biraz azalmış kilosu vs iyi olduğu için 18’inde sezaryene karar verdik. Sata göre 38+1 oluyor, ultrasona göre 40+0. Ben 39u bekleriz diye düşünüyordum ama risk almak istemedik.

Eller ayaklar kriter degil ama ben gaz olmasin diye corap giydiriyorum. Zibinla bi de ince muslin bazen o bile sicak oluyo . Sirti ve gogsu sicaksa cocuk isimuyordur. Yazik oyle battaniyeye falan sarma havale gecirir cocuk kiz.

Eller ayaklar kriter degil ama ben gaz olmasin diye corap giydiriyorum. Zibinla bi de ince muslin bazen o bile sicak oluyo . Sirti ve gogsu sicaksa cocuk isimuyordur. Yazik oyle battaniyeye falan sarma havale gecirir cocuk kiz.
Gel de anlat valla ağlıcam artık. Eşim bile darlandım diyor ne desek küscek diyor

Ayy 2 saat aralıksız uyuyo mu bebişleriniz maşallahh. Benim ki cok nadir. 1 saatte en fazla sanki hiç beslememişim gibi aç gibi saldırıyor süte😀
Şuan benimki de 1 buçuk saatte kalkıyor şükür ama yazık yavrum sarılık olduğunda kalkmıyordu ne kadar zorlasakta 😔

Biz iyiyiz.. öksürüğü yarattığı ağrı haric hersey yolunda olmasi gerektiği kadar. Var mı başka doğuran. 🤭🤭
maşallah canım gözünüz aydın hayırlı olsun ♥️
Hayırlı uğurlu olsun kuzum 🧡🫂 gözün aydın 🥰 darısı bizlere inşallah.
sağ ol kuşum hayırlısıyla alacaksınız kucağınıza inşallah 🥰
Her gelen hemşire bebek kalın giyinmiş size kimse söylemedi mi diyor. En sonunda kayınvalidemi ikna edebildik en azından emzirirken açıyoruz üstünü zıbınla kalıyor bi tek. Ama her seferinde hemşireler öyle diyor ama senin ilk çocuğun sen bilmezsin üşütür bebek böyle diyor :KK43:
ben de hala hastanedeyim. odaya gelen ebe direkt bebenin üst başı soyup mememe veriyor. ben de öyle yapıyorum yoksa sıcaktan baygın gibi yatıyor. biraz zorlanıyorum ben de uyandırmakta ama birkaç güne ben de sen de rutini oluştururuz inş. Allah yardımcın olsun kuzum

X