- 9 Temmuz 2018
- 580
- 631
Evet ilk gün kiraz sonra ceviz kadar falan mideleriZaten bebeğin midesi fındık kadar değil mi, foşur foşur olsa kime ne yararı var yani. Takmıyorum sinir oluyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk gün kiraz sonra ceviz kadar falan mideleriZaten bebeğin midesi fındık kadar değil mi, foşur foşur olsa kime ne yararı var yani. Takmıyorum sinir oluyorum sadece
Ayy 2 saat aralıksız uyuyo mu bebişleriniz maşallahh. Benim ki cok nadir. 1 saatte en fazla sanki hiç beslememişim gibi aç gibi saldırıyor süteCanım muhakkak kaldır emzir. Etrafında aksini düşünen varsa kimseyi de dinleme. Benim hem sütüm yoktu mama vermek zorundaydım ona da her kafadan bir ses çıktı sarılık oldu yavrum. Kimseyi dinleme 2 saatte bir mutlaka besle mama ya da meme farketmez
Mama iyi bir şey değil evet ama eğer bebege süt yetmiyorsa veyahut sarılık tehlikesi varsa doktor mama verin diyorsa verilmeli. Bence bu şekilde şahsi yorumlar yapmayın. Sizin bebeğinizin ihtiyacı yoktur sarılık tehlikesi yoktur belki ama her bebek aynı degil. Mama verip vermemek bazı durumlarda annenin inisiyatifinde olamıyor maalesef.2 saatte bir yeterli evet ama bence o duygusal bir aranma da olabilir illa ki aç olduğu için değildir. Sen kendini iyi hissettikçe kucakta tutmaya çalış canım, ikinize de çok iyi gelir, sütün de tetiklenir. Mamayı da eve geçince bırak bence şırınganın ucu bile onun midesini doldurur zaten onun yerine üç damla senin sütün gitsin saat başı daha iyi. Ben ilk üç gün sarılık olmasın diye hem emzirdim hem de zorla sağıp 3 ml 5 ml demeden kaşık biberonla takviye yaptım anında memeye karşı itirazlar başladı. O an onu bile kestim direkt sadece memeyi zorladım. Sen kimseyi dinleme kendine güven kesinlikle halledersin
Hangi mamayı kullanıyorsunuz. Aptamilin ozellikli mamaları var eger ishal yaptıysa onlardan tavsiye eder doktor belkiMama saniirim ishal yapiyor cocugu hep hizirsuz bugun 2 kere ishal yapti simdi 3 oldu yarin bi yenidogan Bolumunu bi arayip sorucam .
Oy kuzum yaa bu büyüklerim giydirme merakı oldürcek bizi. Evi havalandıramıyorum cocuk üşür diye. Banyo yaptırıyoruz 3 dkda felan cocuk üşür altını almak bile mesele üşümesin diye uyumaya meyilli cocukları ki ilk günlee hep oyle oluyor soyup sadece badiyle emzirtiyor hemşireler bize de öyle yaptılar. İnce bir battaniyeye sar sen madem zıbının üzerine oyle al emzirirken sagından solundan acarsın battaniyeyi. Ben oyle yapmıştım hastanedeHer gelen hemşire bebek kalın giyinmiş size kimse söylemedi mi diyor. En sonunda kayınvalidemi ikna edebildik en azından emzirirken açıyoruz üstünü zıbınla kalıyor bi tek. Ama her seferinde hemşireler öyle diyor ama senin ilk çocuğun sen bilmezsin üşütür bebek böyle diyor
Evet bizimki de uykulu 2 saat oldu şimdi ama emziremedim mesela uyanamadı çünkü bi türlü. 2 kat zıbın var üstünde haksız mı çocukOy kuzum yaa bu büyüklerim giydirme merakı oldürcek bizi. Evi havalandıramıyorum cocuk üşür diye. Banyo yaptırıyoruz 3 dkda felan cocuk üşür altını almak bile mesele üşümesin diye uyumaya meyilli cocukları ki ilk günlee hep oyle oluyor soyup sadece badiyle emzirtiyor hemşireler bize de öyle yaptılar. İnce bir battaniyeye sar sen madem zıbının üzerine oyle al emzirirken sagından solundan acarsın battaniyeyi. Ben oyle yapmıştım hastanede
Ayaklarını gıdıkla burnunu sıkEvet bizimki de uykulu 2 saat oldu şimdi ama emziremedim mesela uyanamadı çünkü bi türlü. 2 kat zıbın var üstünde haksız mı çocuk
Ben bir zombiyim kocam kişisi kafayı yedi dün gece, annem babam üzülmesin diye evde duruyorum şu an, o kadar.Oy çiçeğim sen niye bu saatte ayaktasın
Oyy kavuştunuz cok sükür yavrusa hayırlı olsun. Saglıkla büyüsün. Belki büyüdükce döner biraz sana diyip zügürt tesellisi verimKızlar biraz kendi doğum hikayemi ve hastane sürecimi anlatıcam doğuracaklar için. Sezaryene aldılar belimden iğneleri yaptılar 2sinu hissetmedim birisi acıttı sadece. O bitince hemen yatirdilar. 20 dkda bebegimi alıp bana gosterdiler Çocuk doktoru gordu sonra giydirip babaya teslim için goturduler. Beni de yarım saat dikip indirdiler odaya. Öncelikle 6 saat yürütmediler 2 saat suyu yudumla içirdiler. Ameliyattan 2 saat sonra hem su hem sıvı yemek serbestti.Bu sabah da normal kahvaltımı yaptım.
Bana depend giydirdiler yurumeden once.Depend dünden beri 3 tane degistirdim çok asırı kanamam yok.
Gogus uclarim buyuktu sut emdikce kuculdu silikon gogus ucu istediler ve her ihtimale karsi mama alin dediler. Rüya sürekli memede keyif yapmak istiyor keyifçi doğdu çocuk. 10 ml de mama verdik gece hiç durmayınca. Çocuk doktoru süt artana kadar günde 4 kere ver dedi. Şırıngayla mememe damlatarak vericez.
Gece hiç uyutmadı zilli zombi gibiyiz annemle çok kaka yapiyolar yanimiza 5 takım aldık her seyiyle. ucu ucuna yetti. Bi kac tane fazla alabilirseniz iyi olur. Annemin ustune de bolca yapti o yuzden refakatciniz de yedek kiyafet almasi onemli.
Ama her şeyiyle dünyanın en güzel hissi. Babasının kopyasını doğurdum ustelik hiçbir yeri bir gram bana benzemiyor. 9 ay her cephede savaştım açıkçası bu biraz kırıcı oldu
Bundan aldim . Hemsire onermistiHangi mamayı kullanıyorsunuz. Aptamilin ozellikli mamaları var eger ishal yaptıysa onlardan tavsiye eder doktor belki
Benim tekrar gelmedi sabah 3 4 peçeteye geldi devamı olmadı. Bakıyorum her gittiğimde. Şiddetli ishalim var bide başka belirti yine yokistersen sen de git hastaneye. beni dun gece yatiracaklardı eve gelmek istedim uyumak icin, tekrar gidicem kahvaltidan sonr. bana ped taktilar az az kanama var cunku serviks duvarindan geliyor dediler hassas orasi acilma oldukca. böylr kanamalı hiç duymamıstım baskasından mukuslu kanamaymıs kontrol ettiler.
oyle asırı değil ama ped e geçiypr az az da olsa var tuvalete gittim baktım yine var çişimi yaptıktan sonra geldi yine regli gibi az
benim geliyor az az bile olsa ama endiselenme dedi serviksin disinda ucuna yakin zedelenmeden dolayi dedi bakti o kisma hem eliyle hem birsey yerlestirip vajinaya acip isikla bakiyorlar.Benim tekrar gelmedi sabah 3 4 peçeteye geldi devamı olmadı. Bakıyorum her gittiğimde. Şiddetli ishalim var bide başka belirti yine yok
İshal mi bebeğin kakası zaten sıvı oluyor canım ishal olduğunu nasıl anladın sıvı ve partiküllü benimki anne sütü alıyor sudan biraz kıvamlıca kötü benzetme olacak koyu çorba kıvamı gibiMama saniirim ishal yapiyor cocugu hep hizirsuz bugun 2 kere ishal yapti simdi 3 oldu yarin bi yenidogan Bolumunu bi arayip sorucam .
İmkanı yok yaaa kaşının kivrımı bile babaOyy kavuştunuz cok sükür yavrusa hayırlı olsun. Saglıkla büyüsün. Belki büyüdükce döner biraz sana diyip zügürt tesellisi verim
Yapıyorum cano uyanmıyor ya. Sıcaktan bence evde soycamAyaklarını gıdıkla burnunu sık
Biz de birkaç saat daha kalırsak eşim eve gidip üst baş alacak ya bizim de yetmedi asla, ben de 4-5 takım almıştım. Seninki uyanıyor mu memeyeKızlar biraz kendi doğum hikayemi ve hastane sürecimi anlatıcam doğuracaklar için. Sezaryene aldılar belimden iğneleri yaptılar 2sinu hissetmedim birisi acıttı sadece. O bitince hemen yatirdilar. 20 dkda bebegimi alıp bana gosterdiler Çocuk doktoru gordu sonra giydirip babaya teslim için goturduler. Beni de yarım saat dikip indirdiler odaya. Öncelikle 6 saat yürütmediler 2 saat suyu yudumla içirdiler. Ameliyattan 2 saat sonra hem su hem sıvı yemek serbestti.Bu sabah da normal kahvaltımı yaptım.
Bana depend giydirdiler yurumeden once.Depend dünden beri 3 tane degistirdim çok asırı kanamam yok.
Gogus uclarim buyuktu sut emdikce kuculdu silikon gogus ucu istediler ve her ihtimale karsi mama alin dediler. Rüya sürekli memede keyif yapmak istiyor keyifçi doğdu çocuk. 10 ml de mama verdik gece hiç durmayınca. Çocuk doktoru süt artana kadar günde 4 kere ver dedi. Şırıngayla mememe damlatarak vericez.
Gece hiç uyutmadı zilli zombi gibiyiz annemle çok kaka yapiyolar yanimiza 5 takım aldık her seyiyle. ucu ucuna yetti. Bi kac tane fazla alabilirseniz iyi olur. Annemin ustune de bolca yapti o yuzden refakatciniz de yedek kiyafet almasi onemli.
Ama her şeyiyle dünyanın en güzel hissi. Babasının kopyasını doğurdum ustelik hiçbir yeri bir gram bana benzemiyor. 9 ay her cephede savaştım açıkçası bu biraz kırıcı oldu
Topuğunu sık bildiğin cimcik at uyanıyır o zaman dedikleri gibi acımıyor dokunduğun için ağlıyor sarılık geçirdiğimizden tecrübe var biraz çocuk sıcaktanda bunalır aslında uyanır ama o şuan yenidoğan uykuya aşırı düşkün normal yaniYapıyorum cano uyanmıyor ya. Sıcaktan bence evde soycam