- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #38.261
Merhaba kızlar bugün kızım için yoğurt mayaladım ama örnek aldığım maya hafif ekşi gibiydi bi sorun olurmu acaba 5 ay 2 haftalık oldu oturmaya başladı desteksizde durabiliyo ama ben yinede korkudan yastıkla çevreliyorum elinden tutunca direk ayağının üzerine kalkıp adım atıo yürüteçte alıcam varmı yürüteç kullanan nasıl bişey almalıyım
Yürüteç ben kullandım iki oğlumda da.surekli duruyorlar zaten içinde.en fazla 5 dk.sinra sıkılip inmek istiyorlar.ama o süre hem sizin için hem bebek için nefes aldırıci oluyor.bizim yürüteç düşme devrilme riski olmayanlardan.ayaklari yukarı kivirdiginjzda atlı karınca oluyor.civilden almıştık.linki yukarıda var incelemek istersenizben yürüteç zararlı diye biliyorum
benim annem beni çok sık tembihliyo kanepenin yanina otur bebegi destekle elleriyle kanepeye tutunup dikilsin bacaklari ayaklari guclensin diyo, o bize öyle yapmis zamanla tutunmayi ogrenince kanepenin kenarinda bi saga bi sola yurumeye baslamisiz sonra normal desteksiz yurumusuz
Ben bayağı yanlış yapıyorum o zamanBugun 5.ay dr kontrolumuz vardı,dr a oturmaya başlayabilir mi diye sordum,henuz erken oturtmayın dedi,destekli bile önermedi
Bakıcıya atılmasına üzülmeyin aksine sevinin iyi bir bakıcı bulmuşsunuz :) ben bulamadığım için ücretsiz izne ayrıldım :/Üzülme canim daha cok küçük bakicisiyla cok zaman gecirdigi icindir ama büyüdükçe seni daha cok ozlucek ozaman senden kimseye gitmek istemicek
Yürüteç büyük kolaylık canım ama tavsiye etmiyorlar pek doktorlar. Parantez bacak oluşumuna yol açıyormuş. Bel rahatsızlıkları oluşturabiliyormuş ve ev kazalarının çoğu Allah korusun yürüteçten dolayıymış.Merhaba kızlar bugün kızım için yoğurt mayaladım ama örnek aldığım maya hafif ekşi gibiydi bi sorun olurmu acaba 5 ay 2 haftalık oldu oturmaya başladı desteksizde durabiliyo ama ben yinede korkudan yastıkla çevreliyorum elinden tutunca direk ayağının üzerine kalkıp adım atıo yürüteçte alıcam varmı yürüteç kullanan nasıl bişey almalıyım
kk birinci noteri the mentalist Kizlar bende cokoprenses arkadasa yazmistim yani bakici bulan ben degilim :)
Kızlar benim oğlan kaşıntıdan artık beni ısırıyor ne aldıysam fayda etmedi. Huzursuzlanıyor hep kıyamıyorum .Kullanıp memnun olduğunuz diş kaşıyıcı var mı acaba? Sophie hariç o çok pahalı
Çok geçmiş olsun canım hastalık etkilemiştir tabi bebişi ben eylülde başlıcam canım İlk dört ayımız gerçekten çok zor geçti tam kendine gelmişken bırakmayayım dedim bu dönemi kapatıcam inş eylülde başlıcam göreve o zaman kadar zaten 10 aylık olcak bir şeyler rayına oturmul olur inş ben de şimdi sebzelere başlayıp alerji durumuna bakıp yavaş yavaş çorbalara başlayayım diyorum bakalımAslında bizim de alerji vardı 15 güne kadar.kakasinda kan oluyordu hep.bir ara diyet yapmıştım inek sütü içeren yiyecekler yememiştim.ama sonra bıraktım.simsi herşey yiyorum maasallah 15 gündur hiç kanlı kakamiz olmadı.kulak arkasında kabuk bağlama olayı vardı o da olmuyor maasallah diyeyim.alerjisi geçti mi ne oldu anlayamadım.sadece bu ay 250 Gr almış ona üzüldüm.gerci bu ay 10-15 gün bronşiolit tedavisi gorduk baya yıprandı belki de o yüzden kilo alamadı.
Pirinç unu ve tahillj mamadan ben de alayım deneyim.15 Mayıs'ta iş başı yapacağım.biberon almior mecburen bu Ay ek gıdaya geçmem oturtmam lazım.corbalar olmasa da ben yokken meyve ve kasık kasık maması yerse öğlen ben gelene kadar idare eder inşallah.senin izin ne zaman bitiyor bu arada ?
https://www.civilim.com/babyhope-ro...iYVjKTmh-aRyjOhbhwp9UGzuR0BCm1OMaAqXCEALw_wcB
Yürüteç ben kullandım iki oğlumda da.surekli duruyorlar zaten içinde.en fazla 5 dk.sinra sıkılip inmek istiyorlar.ama o süre hem sizin için hem bebek için nefes aldırıci oluyor.bizim yürüteç düşme devrilme riski olmayanlardan.ayaklari yukarı kivirdiginjzda atlı karınca oluyor.civilden almıştık.linki yukarıda var incelemek isterseniz
Alerji olayı için de inş geçmiştir canım şimdi tepki vermiyosa demekki geçici bişeydi darısı bizim başımıza inşAslında bizim de alerji vardı 15 güne kadar.kakasinda kan oluyordu hep.bir ara diyet yapmıştım inek sütü içeren yiyecekler yememiştim.ama sonra bıraktım.simsi herşey yiyorum maasallah 15 gündur hiç kanlı kakamiz olmadı.kulak arkasında kabuk bağlama olayı vardı o da olmuyor maasallah diyeyim.alerjisi geçti mi ne oldu anlayamadım.sadece bu ay 250 Gr almış ona üzüldüm.gerci bu ay 10-15 gün bronşiolit tedavisi gorduk baya yıprandı belki de o yüzden kilo alamadı.
Pirinç unu ve tahillj mamadan ben de alayım deneyim.15 Mayıs'ta iş başı yapacağım.biberon almior mecburen bu Ay ek gıdaya geçmem oturtmam lazım.corbalar olmasa da ben yokken meyve ve kasık kasık maması yerse öğlen ben gelene kadar idare eder inşallah.senin izin ne zaman bitiyor bu arada ?
Kusurluk bisey yok olur öyle şeyler:)kusura bakma ya valla onu alintiladim saniyorum ben
merhaba yazinizi gorunce sormak istedim bu atli karinca dedgnz hoppala gibi biseyemi donusuyo.ben bunlardn ariyrm eger oyleyse siparis vericemde.altindaki apart sanirim lastiklihttps://www.civilim.com/babyhope-ro...iYVjKTmh-aRyjOhbhwp9UGzuR0BCm1OMaAqXCEALw_wcB
Yürüteç ben kullandım iki oğlumda da.surekli duruyorlar zaten içinde.en fazla 5 dk.sinra sıkılip inmek istiyorlar.ama o süre hem sizin için hem bebek için nefes aldırıci oluyor.bizim yürüteç düşme devrilme riski olmayanlardan.ayaklari yukarı kivirdiginjzda atlı karınca oluyor.civilden almıştık.linki yukarıda var incelemek isterseniz
İçini ferah tut canım bebeğin şuan daha tam farkında değil 8. Aylarında tam olarak anne ile yabancıyı ayırt etmeye başlarlarmış bende 1 ay sonra işe başlayacağım en büyük korkum oğlumun benden uzaklaşmasıydı bu süreçte çalışan annelerle konuştum hepsinin dediği sana olan düşkünlüğü artacak kapıda yolunu gözleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?