• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar diyete devam ettikce mutlu oluyorum yaa

oğlum arrik çok az aglayan bi bebek gece daha guzel uyuyo gunzduzlerimiz cok daha eglenceli

bi yandan da yeni yicekler deniyorum simdilik hersey yolunda

tabi bizim tembeli dönsün diye desteleyince donmemek icin aglamasi dışında, hamileyken de asiri hareketli degildi cok az oynardi ama cok tembel bu cocuk ya:KK70:

Kızlar Bebeğim ishal oldu 1haftadır geçmedi daha. İstanbul’dan Antep’e yolculuk yaptım.yoldan mı hava değişiminden mi anlamadım.Kaka tahliliNde bağırsaklarda iltihaplanma olmuş dedi.Doktor antibiyotik şurup verdi ağzına değdiği anda ne var ne yok kusuyo. Tadını beğenmiyor midesini bulandırıyor.Bi de toz verdi suya karıştırıp içiriyorum.Her kaka ypışında sırtına çıkıyo sıvı olduğu için.Rota aşısını yapmadığıma çok pişman oldum.yaptırsam ishali daha mı çabuk atlatırdık acaba

çok geçmiş olsun canım ya
kiyamam minnosa insallah cabucak toparlar, en onemön şey sık bol bol emzirmek sanırım. bide sen ishali kesecek seyler yersen sütle ona da geciyo diye okumustum belki yapiyosundur zaten ama patates muz vs gibi seyler yesen biraz kolaylaşır isin belki

çok geçmiş olsun canım ya
kiyamam minnosa insallah cabucak toparlar, en onemön şey sık bol bol emzirmek sanırım. bide sen ishali kesecek seyler yersen sütle ona da geciyo diye okumustum belki yapiyosundur zaten ama patates muz vs gibi seyler yesen biraz kolaylaşır isin belki
Deneyeyim canım,hiç aklıma gelmedi . Sağol canım

Kızlar merhaba bizde dün sünnet olduk. Benim bebeğim çok akıllı doğru düzgün ağlamayan hep gülen uykusu düzenli bi bebekti. Ama dün sünnetten sonra çok kötü ağladı 5 bucuk aylık şimdiye kadar hiç ağlamayan bebek 5 ayın patlamasını yaşadı. Lokal yapıldı ve sargı yok. Doktorumuz sargı daha çok problen oluyor yapışıyır kanatıyor 2 yıldır sargısız yapıyoruz dedi. Baticon sür 2 gğn sonra fucidin kreme başla dedi. 2-3 güne geçecek zatem dedi. Ama içim acıyo ara ara bi ağlamaya başlıyo nasıl içli ağlıyo anlatamam size. Bide ben baticon sürmeyi beceremiyorum galiba Zaten sürdüğüm an ağlamaya başlyo. Siz baticonu nasıl sürüyordunuz? Yani pamukla olmuyo baticon pamukta kalıyo. Direk döksem çok gekiyo napacam bilemedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama çok çaresiz kaldım yavrum hiç bu kadar ağlamamıştı.
Çok geçmiş olsun merak etmeyin 1-2 güne birşeyi kalmıyor ama ağrı kesici verebilirsiniz bence ağrısı olduğunda bizimkinde sargisizdi batikonlarin sprey şişede olanlarından aldirmisti doktorumuz direk üzerine spreyliyodum onlardan alabilirsiniz

Ek gıdaya geçen alerjik bebek anneleri bebişlere neler veriyorsunuz? Biz yeni başladık 3 gün kuralı ile tadımlardayız. Havuçta sorun yok, patates şüpheli, yeşil kabağı yeni deniyoruz. Başka hangi sebze ve meyveleri deneyebiliriz. Sebzeleri reddetmesinler diye meyveleri sona bırakmak istiyorum ama ne zaman başlamalı meyvelere.?

Ek gıdaya geçen alerjik bebek anneleri bebişlere neler veriyorsunuz? Biz yeni başladık 3 gün kuralı ile tadımlardayız. Havuçta sorun yok, patates şüpheli, yeşil kabağı yeni deniyoruz. Başka hangi sebze ve meyveleri deneyebiliriz. Sebzeleri reddetmesinler diye meyveleri sona bırakmak istiyorum ama ne zaman başlamalı meyvelere.?

Ben de yavas yavas veriyorum ama nasil berecegimi bilemedim. Ilk havucla basladim. Ilk gun havucu rendeleyip suyunu suzdum. Bugunde havucu iyice haslayip ezip verdim. Ama bogazina takiliyo gibi oldu nasil verecegimi bilemedim. Hele bi patates denedim boguluyo gibi oldu. Siz nasil veeiyosunuz

Ben de yavas yavas veriyorum ama nasil berecegimi bilemedim. Ilk havucla basladim. Ilk gun havucu rendeleyip suyunu suzdum. Bugunde havucu iyice haslayip ezip verdim. Ama bogazina takiliyo gibi oldu nasil verecegimi bilemedim. Hele bi patates denedim boguluyo gibi oldu. Siz nasil veeiyosunuz
Canım bence Biraz sulandırmayı dene. Çok yoğun olur yoksa.yani biraz calpol şurup kıvamında olsun sonra sonra yoğun haliyle verirsin bence

Kendi sütünle veya devam sütü ile sulandirabilirsin direk katiya gecince zorlanmıştır yavaş yavas alisicaklar

Kızlar merhaba bizde dün sünnet olduk. Benim bebeğim çok akıllı doğru düzgün ağlamayan hep gülen uykusu düzenli bi bebekti. Ama dün sünnetten sonra çok kötü ağladı 5 bucuk aylık şimdiye kadar hiç ağlamayan bebek 5 ayın patlamasını yaşadı. Lokal yapıldı ve sargı yok. Doktorumuz sargı daha çok problen oluyor yapışıyır kanatıyor 2 yıldır sargısız yapıyoruz dedi. Baticon sür 2 gğn sonra fucidin kreme başla dedi. 2-3 güne geçecek zatem dedi. Ama içim acıyo ara ara bi ağlamaya başlıyo nasıl içli ağlıyo anlatamam size. Bide ben baticon sürmeyi beceremiyorum galiba Zaten sürdüğüm an ağlamaya başlyo. Siz baticonu nasıl sürüyordunuz? Yani pamukla olmuyo baticon pamukta kalıyo. Direk döksem çok gekiyo napacam bilemedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama çok çaresiz kaldım yavrum hiç bu kadar ağlamamıştı.
Cok geçmis olsun en kisa zamanda iylesicek merak etme bizde yaptirali 4 gun oldu daha iyi simdi ilk gunler zor geciyo ama sonrasi kolay. Bizde sargi bezi vardi 2. Gün kendiliginden cikti. Biz baticon kullanmadik doktor vermedi 3 tane kremi vardi 1 i agri kesiciydi.
Baricanu gazli beze ddokupde surebilirsin yada eczanelerde pioetler satiliyo onunla damla damla koyabilirsin

Kizlar büyük tuvaletini 10 gunde bir yapan oğlum gunde iki kez yapmaya basladi 2 gündür karni gurulduyo sonra tuvaletini yapiyo isal ve mukuslu. Ek gida yogurt verdim 4 gun onceydi o mu alerji artk scaba

Back