- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #38.241
Ne diyeti yaptınız acaba , benim bebeğimde de aynı sıkıntılar var.kizlar alerji icin diyete basladigimdan beri o kadar fark etti ki oğlum, artık gazla beraber kaka yapmiyo kaka yaptigini anlamiyorum bile, barsaklar gurul gurul etmiyo, sadece sabahlari gazi oluyo onu da aglamadan cikariyo gece emer emmez cikarmadan yatirdigim icin oluyo galiba o da,
cok mutlu bi bebek dis sancilari dışında
gece daha güzel uyumaya basladi gunduz de uykusunu guzel uyuyo
bugun üç saat uyudu su an yine uyuyo, fazla mi diye düşündüm hatta
ha bu arada burbumda kulak arkamda gecmeyen kabuklanmalar vardi diyete baslayinca gecti galiba benim de alerjim var, neye bilmiyorum ama iki gundur farkettim
ben cildim kurudu diye düşünmüştüm hamileligimden beri
giremesem de okumaya çalışıyorum tum yazılanları
umarim bütün bebisler mutlu sağlıklı huzurlu olurlar
Ne diyeti yaptınız acaba , benim bebeğimde de aynı sıkıntılar var.
Ankara’da hangi doktora hastaneye gideceksiniz acaba benim bebeği de göstermek istiyoruminşallah sizin de bir an once geçer, biz randevu bulamadik cocuk alerji ve gastroenterolojiye İstanbul'da
ankaraya gidicez bu ay orda gostericez İnşallah
Ankara’da hangi doktora hastaneye gideceksiniz acaba benim bebeği de göstermek istiyorum
InsAllah oglunda sende hemencecik alisirsiniz Allah yardimcin olsun canim.Kızlar selam ben Pazartesi işe başladım bu kadar zor olabileceğini düşünmemiştim 1 hafta ağladım daha başlamadan. Şimdilik Ataya akrabamız olan bir bakıcı mız bakıyor. Gün için de erken gitmiyorum öğle tatilim de emzirip sabah ve öğleden sonra süt sağıyorum Cuma günleri evde olucam böylece 3 gün birlikte olacağız oğlumla. Koşuşturma çok yoruyor ama olsun değer oğlum için. İnşallah bu sürece de çabuk alışırım
Blw icin tamamen desteksiz oturmasi gerekiyomus bende blw uygulamak istiyorum azar azar vermeye basladim ama kendi yiyebilecegi seyleri oturmaya basladiginda vermeyi dusunuyorum bende :)Bu arada ek gıdaya 6.ayda geçip blw yapmak istiyorum. İnşallah yapabilirim bu huysuzla :) ben hep yemek seçen biriydim ne yazık ki kendimi değiştiremedim. Oğlum bana çekmesin diye uğraşıcam inşallah yeme alışkanlığı babasına çeker.
Bugun 5.ay dr kontrolumuz vardı,dr a oturmaya başlayabilir mi diye sordum,henuz erken oturtmayın dedi,destekli bile önermedi
Dr a sordum bugun 6.ay da oturabilir dedi
Teşekkür ederim canım
bende 6.aya kadar oturtmayi dusunmuyorum 6aydan oncesi zararli diyorlar
Benim bebeğimde tam tersi ayaklarını yere basıyor hemen :) yürümek istiyor...
Kasık mamasina nasıl donusturdun mamayı canım ? Ben de dün bugün elma denedim bayılıyor.dun abisi yerken resmen elinden istedi ağzını sapirdatti.dayanamadim bir çay kaşığı verdim devamını istedi bayaa ağladı.yarin havuçla başlıcam inş.ama gün içerisinde kaşık maması vermek istiyorum unutmuşum öncekilere ne yedirdgimi fln.ne alabilirim kasık maması olarak acaba.corba için daha erken diye düşünüyorumİnsan hissediyo değil mi sütünün azaldığını canım bizde de aynı sorun var yalnız asla kızımu biberona alıştıramadım aç bıraktım emzirmedim bekledim olmadı her seferinde dha çok sinirlendi ben de bıraktımm uğraşmayı artık mamayı kaşık maması haline getirip aç olduğunu düşündüğüm zamanlarda öyle veriyorum ben 4 ayını doldurduğundan beri hafif hafif muz elma suyu falan vermeye başlamıştım onlara devam ederim herhalde bi de oktorumuz nasıl yönlendirirse kızımda süt alerjisi olduğundan yoğurr veremicem malesef
Canım bizim durum şöyle gelişti kilo alımı azlı da doktor alerjikler için özel mamalardan yazdı kızım asla kabul etmedi biberon mama koydum anne sütü koydum olmadı baktım ağlama krizleri devam ediyo açlıktanmıl meğerse pirinç unu aldım hippin bi de 5 tahıllısı var normal mamayı yaptım sonra içerisine onlardan koydum kıvamını arttırdım mamanın tadı çok kötü olduğundan çok az da pekmez koydum böyle yedirdimKasık mamasina nasıl donusturdun mamayı canım ? Ben de dün bugün elma denedim bayılıyor.dun abisi yerken resmen elinden istedi ağzını sapirdatti.dayanamadim bir çay kaşığı verdim devamını istedi bayaa ağladı.yarin havuçla başlıcam inş.ama gün içerisinde kaşık maması vermek istiyorum unutmuşum öncekilere ne yedirdgimi fln.ne alabilirim kasık maması olarak acaba.corba için daha erken diye düşünüyorum
Bana da haber eder misinizesimin kardesi Hacettepe üniversitesinde hemşirelik okuyo bi ona arastirticaz
bide arkadasim sami ulusun yeni acilan polikliniğini ovdu doktorlar cok ilgili ve guleryuzluymus
acikcasi ben daha tam bakmadim vaktim olmadı, ama ankarali ankarada dogup buyudugumden midir nedir hep çok iyi olduğunu dusunüyorum
ve araştırıp karar verince sana da haber veririm canım hani sen baskasina goturmus olsan bile aklinda bulunur gerekirse bide oraya gidersiniz
Üzülme canim daha cok küçük bakicisiyla cok zaman gecirdigi icindir ama büyüdükçe seni daha cok ozlucek ozaman senden kimseye gitmek istemicek
Kızlar , bizim doktorumuz bebeğe göre oturtmaya başlatıyor.Kızım 5.ayın içinde .Muayene sırasına oturttmayı denedi doktor ve 15 20 gün sonra yavaştan destekle oturtmaya başlayın yavaş yavaş bele ağırlık vermeye başlayalım dedi.Gerçekten de dediği sürede kızımı uzatarak tutmakta zorlanıyoruz.Sürekli öne doğru kalkıyor.Ayakları üzerinde dimdik duruyor neredeyse(bizim desteğimizle tabi) .Doktorumuz bebeğe bırakın o kendini belli eder zaten demişti.Öyle de oldu.Oturtmal kötü bir şey değil sadece bebeğin hazır olması ve kendi hareketleriyle bunu yapmaya başlaması gerekiyor.Sizinle bir video paylaşacağım izlemenizi tavsiye ederim.
Merhaba kızlar bugün kızım için yoğurt mayaladım ama örnek aldığım maya hafif ekşi gibiydi bi sorun olurmu acaba 5 ay 2 haftalık oldu oturmaya başladı desteksizde durabiliyo ama ben yinede korkudan yastıkla çevreliyorum elinden tutunca direk ayağının üzerine kalkıp adım atıo yürüteçte alıcam varmı yürüteç kullanan nasıl bişey almalıyım
Aslında bizim de alerji vardı 15 güne kadar.kakasinda kan oluyordu hep.bir ara diyet yapmıştım inek sütü içeren yiyecekler yememiştim.ama sonra bıraktım.simsi herşey yiyorum maasallah 15 gündur hiç kanlı kakamiz olmadı.kulak arkasında kabuk bağlama olayı vardı o da olmuyor maasallah diyeyim.Canım bizim durum şöyle gelişti kilo alımı azlı da doktor alerjikler için özel mamalardan yazdı kızım asla kabul etmedi biberon mama koydum anne sütü koydum olmadı baktım ağlama krizleri devam ediyo açlıktanmıl meğerse pirinç unu aldım hippin bi de 5 tahıllısı var normal mamayı yaptım sonra içerisine onlardan koydum kıvamını arttırdım mamanın tadı çok kötü olduğundan çok az da pekmez koydum böyle yedirdim
Ben 4 ayı doldurunca hafif hafif meyve tadımlarına falan başlamıştım zaten şuan elma muz armut yiyo sıkıntı olmadı şükür çorba gibi şeylere de ben de erken diye başlayamadım sen eğer alerji yoksa yoğurt verebilirsin ben veremiyprum malesef onun dışında zaten doktorumuz 5 ay dolunca başlatıcak ek gıdaya 2 haftaya iyice geçeriz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?