- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.261
https://www.civilim.com/babyhope-ro...iYVjKTmh-aRyjOhbhwp9UGzuR0BCm1OMaAqXCEALw_wcB
Merhaba kızlar bugün kızım için yoğurt mayaladım ama örnek aldığım maya hafif ekşi gibiydi bi sorun olurmu acaba 5 ay 2 haftalık oldu oturmaya başladı desteksizde durabiliyo ama ben yinede korkudan yastıkla çevreliyorum elinden tutunca direk ayağının üzerine kalkıp adım atıo yürüteçte alıcam varmı yürüteç kullanan nasıl bişey almalıyım
Yürüteç ben kullandım iki oğlumda da.surekli duruyorlar zaten içinde.en fazla 5 dk.sinra sıkılip inmek istiyorlar.ama o süre hem sizin için hem bebek için nefes aldırıci oluyor.bizim yürüteç düşme devrilme riski olmayanlardan.ayaklari yukarı kivirdiginjzda atlı karınca oluyor.civilden almıştık.linki yukarıda var incelemek istersenizben yürüteç zararlı diye biliyorum
benim annem beni çok sık tembihliyo kanepenin yanina otur bebegi destekle elleriyle kanepeye tutunup dikilsin bacaklari ayaklari guclensin diyo, o bize öyle yapmis zamanla tutunmayi ogrenince kanepenin kenarinda bi saga bi sola yurumeye baslamisiz sonra normal desteksiz yurumusuz