- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.721
Geçmiş olsun canimm ay dikkat et kendine Parol al ateş yükselmeden iyidir ılık duş almaya çalış Allah'ım.sifani versin neden bilmem ama ben hep korkarım ateslenmeden geçen haftalarda ağır girip geçirdim ağlaya ağlayaKızlar ben yine hasta oldum ya ateşim 38.5
Geçen hafta oğlum böyleydi onun 40 a kadar çıkmıştı çok korkuyorum
Doktoruma sormuştum bebeğe zararı olurmu diye hiç bişey olmaz demişti ama bilemedim
Çok sağol Bende grip oldum sende bebeğe zararının olduğunu duydun mu ateşin ilk 3 aydaGeçmiş olsun canimm ay dikkat et kendine Parol al ateş yükselmeden iyidir ılık duş almaya çalış Allah'ım.sifani versin neden bilmem ama ben hep korkarım ateslenmeden geçen haftalarda ağır girip geçirdim ağlaya ağlayaallahim sifani versin
Cnm merhaba seninle aynı tarihlerde sanırım benim sat 22 Şubat senın ne zamandıMerhaba hanımlar ben de dun öğrendim minik misafirim oldugunuALLAH hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Kuzum bnm ebe ablam var o ateslenmede özen göster dedi o anda Parol al ılık duş yap. ıhlamur elma zencefil ayva dilimle kaynat iç dedi öle atlattım çok şükür. İçini ferah tut sonuçta elimizden geleni yapıyoruz Allah'ım bilir bundan sonrasında maalesef bazen dış çevreden duyduklarımız bizi sarsıyor ama hayırlısını diliyorumÇok sağol Bende grip oldum sende bebeğe zararının olduğunu duydun mu ateşin ilk 3 ayda
Siyah zeytin yedim ben :) Tuzu çok hoşuma gitti. Önceki hamileligimde yeşil zeytin yiyordum, siyah zeytin yiyemiyordum. Şimdi tuzlu şeyler istiyor canım ve cikaracak kadar midem bulanirken siyah zeytin bulantimi bi anda kesti. Yeşil zeytin biraz ekşi oluyor, senin canın ekşi istiyor demek ki canimAyyy ben dunden beri deli gibi yesil zeytin yiyorum ama sebebini bilemedim
Cnm merhaba seninle aynı tarihlerde sanırım benim sat 22 Şubat senın ne zamandı
Valla bilemicen iki gunde iki kase zeytin yedimSiyah zeytin yedim ben :) Tuzu çok hoşuma gitti. Önceki hamileligimde yeşil zeytin yiyordum, siyah zeytin yiyemiyordum. Şimdi tuzlu şeyler istiyor canım ve cikaracak kadar midem bulanirken siyah zeytin bulantimi bi anda kesti. Yeşil zeytin biraz ekşi oluyor, senin canın ekşi istiyor demek ki canim
Canim masallah cok sevindim darisi bize insallahKızlar geldim kontrolden sahane bi doktorum oldu bugün çok memnun kaldım bebişimin pit pitlarini duyduk nasıl hızlı atıyor ya çok güzeldi bebişin boyu 8mm mis herşey çok iyi dedi suan olması gereken bu dedi sadece 1 2 gün gec yumurtlama olmuş dedi o da hiç bişey farkettirmez dedi çok mutluyummmm yaa sukur bugünümüze
Sağol canım seninde mi ateşin var şimdi parol aldım ama nasıl içicem ki midem öyle bulanıyor ki bi kase çorbayı zor içtimYaKaMoZz-z canim cok gecmis olsun ilik dus al insallah duser atesin valla bende yaniyorum ama hic olcmedim atesimi
Gözün aydın canım her kontrol sonrası böyle musmutlu olalım inşallahKızlar geldim kontrolden sahane bi doktorum oldu bugün çok memnun kaldım bebişimin pit pitlarini duyduk nasıl hızlı atıyor ya çok güzeldi bebişin boyu 8mm mis herşey çok iyi dedi suan olması gereken bu dedi sadece 1 2 gün gec yumurtlama olmuş dedi o da hiç bişey farkettirmez dedi çok mutluyummmm yaa sukur bugünümüze
Arkadaslar hamilelikte itibaren vücut nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ben normalde avonun vücut losyonlarindan kullanıyordum ama şimdi kararsizim bebe yağı kullansam daha mi doğal olur sizce. Fikirlerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun, annenin geçirdiği ateşli hastalıklar ilerde bebeğin dişlerinde bile etkili olabiliyor canım ama benim dediğim tabii 40üstü yüksek ateş, havale vs Allah korusun. Enfeksiyon falan mı acaba? İnşallah kısa sürede geçer.Kızlar ben yine hasta oldum ya ateşim 38.5
Geçen hafta oğlum böyleydi onun 40 a kadar çıkmıştı çok korkuyorum
Doktoruma sormuştum bebeğe zararı olurmu diye hiç bişey olmaz demişti ama bilemedim
Benim de diş etlerim kanıyor gerçi kan sulandırıcı kullanıyorum , kan çoğaldığı için görüntü facia oluyor ama normal bu dönemlerKizlar ben tuzludan tiksiniyorum ya bunu fark ettim bugun tatli seyler yemege ozen gosteriyorum sekerden uzak durayim diye ugrastim ama ilacim tatliydaymis
Kizlar benim bugun burnum kanadi hayatimda ilk defa sok oldum kagitta kan gorunce hapsurdum burnum akti sandim galiba damarim catladi
Seni anliyorum. Ben de tup bebek tedavisi icin ramdevu almayi beklerken mucizemi ogrendim. Hayirlisiyla insallah...canım ilk çocuğum ve mucizem bu ay ankaraya gidicektik tüp bebek için bavulumu bile hazırlamıştım gün sayıyordum ki minik mucizem geld o yüzden bu kadar tedirginim şaşkınım korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?